My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Wednesday, July 3, 2013

Harga special Set Kesuburan shaklee untuk suami dan isteri


Sedang ikhtiar untuk hamil?
Nak tambah cahayamata tapi belum berhasil?
Nak tingkatkan kesuburan wanita mahupun lelaki?

Pastinya ramai sedang mencari tips untuk hamil dan jangan lupa bahawa pengambilan makanan tambahan seperti vitamin adalah sangat penting di mana faktor gaya hidup dan pemakanan harian yang tidak sihat boleh menyumbang kepada masalah yang menyebabkan sukar untuk hamil. Jadi benda sebegini kita lihat seperti remeh je padahal perlu dititik beratkan. Faktor seperti keputihan, cyst, kitaran haid tak teratur dan kuantiti sperma juga menyebabkan sukar untuk hamil.

Apa kata ikhtiar dengan set kesuburan shaklee memandangkan bulan ini promo GLA complex so memang kena la. Harga set kesuburan shaklee juga akan lebih special.

Jom tengok vitamin yang dicadangkan untuk suami dan isteri bagi meningkatkan kesuburan.

Vitamin Tingkatkan Kesuburan Untuk isteri:

ESP + ALFALFA + GLA COMPLEX + B COMPLEX

** Harga set kesuburan isteri bermula dari rm40++.

Vitamin tingkatkan kesuburan untuk suami :

ESP + ZINK + VITAMIN E

** Harga set kesuburan suami bermula dari rm30++.

Walau bagaimanapun, vitamin di atas adalah cadangan sahaja. Untuk keterangan lanjut dan pemilihan vitamin subur yang bersesuaian dengan anda, perlu sms/whatsapp saya di 019-9887126. Maka dapatlah saya bantu ikut bajet anda.

Klik SINI untuk testimoni.






Kelebihan vitamin dalam set kesuburan 

ESP :
- Kandungan asid amino Leucine merangsang penghasilan hormon reproduksi
- bantu menguatkan rahim
- sangat baik untuk pemulihan uterus, ovari, menopous dan pembesaran prostat

GLA COMPLEX:
- Bantu stabilkan hormon
- membetulkan kitaran haid
- mengatasi masalah cyst
- kandungan vitamin E membantu tingkatkan "sexual desires"

B COMPLEX:
- Mencegah kemandulan
- bantu fungsi seksual
- mengatasi masalah stress/tekanan
- asid folik mengatasi masalah kecacatan spina bifida

ALFALFA :
- Mengatasi masalah keputihan ( punca sukar hamil)
- bertindak sebagai kacip fatimah
- menghangatkan hubungan suami isteri

ZINC :
- Melindungi kesihatan prostat, memperbaiki dan menyembuh benign prostatomegaly dan keadaan kerap kencing.
- memperbaiki kemampuan seks lelaki, impoten, meningkatkan kiraan atau kuantiti sperma
- zinc yang cukup penting untuk keupayaan seks bertenaga

VITAMIN E :
- Meningkatkan pengeluaran air mani
- Dikenali sebagai 'vitamin cinta' kerana ia bantu menghangatkan hubungan suami isteri

So apa tunggu lagi? Fast action , fast result !
Dapatkan set kesuburan shaklee hari ini dengan harga terbaik!!!

1 comment:

Mazni Azmi said...

=====================================
=====================================
TERIMA KASIH BANYAK2. SET NI BEST
=====================================
=====================================
Mazni dah baca dari mula sampai habis, Alhamdulillah allah rezekikan
Mazni hamil anak kedua lepas ambil
set ni

Yang lebih best tu, semua produk diatas boleh digunakan
untuk kesihatan pasangan.

ihat luar dalam kan. Sumber halal
dan berkualiti pulak tu

Suami isteri yang sihat pun boleh amalkan. Untuk kesihatan
maksimumkan

Insyaallah, jika ada pasangan yang mencari
cara untuk hamil, boleh cuba.

Kami puas hati dengan set subur shaklee Belum habis sebotol GLA
Alhamdulillah memang berjaya hamil.

Usaha dan tawakal, doa banyak2.
Insyaallah jika dah rezeki takkan kemana

(\(\
( -.-)
o__(")(") DARI MAZNIZA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts