My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Wednesday, July 10, 2013

Income 4 ANGKA bersama Shaklee

Alhamdulillah... hanya mampu memanjat kesyukuran yang tak terhingga. Allah Maha Pengasih lagi Maha Pemurah... Dia beri apa yang saya pinta sekelip mata... syukur....
May 2013, merupakan detik di mana saya telah naik satu tangga dalam shaklee.. bukan mahu riak atau menunjuk sekarang ni. Cuma nak buktikan bahawa keajaiban boleh berlaku jika kita berusaha di landasan yang betul. InshaAllah. rezeki pasti datang bergolek... tanpa diduga...

Adakah anda di luar sana seorang surirumah yang ingin membantu tambah pendapatan keluarga?
Mahukan financial dan juga time freedom satu hari nanti?

Macam saya juga, kenapa saya buat bisnes shaklee? kerana saya kesian kan anak saya. Setiap hari ambil dia dari taska lambat. Saya juga berharap dapat bertukar jadi WAHM macam orang lain. Hanya bekerja dari rumah. Makanya dapatlah saya bergerak ikut masa yang saya sendiri tentukan. Tak perlu apply cuti kalau nak ke mana2.... so dapat follow husband ke mana jua die pergi... hehhehe... yang penting, semua untuk keluarga tercinta!

Adakah anda berminat untuk ikut jejak saya?
mudah saja... ada dua cara untuk join bisnes shaklee:
1. Hanya bayar rm75 untuk register dan kos penghantaran member kit.
2. Beli produk shaklee sebanyak minimum rm650 atau bersamaan 200point untuk kegunaan sendiri atau sebagai stok permulaan dan dapat FREE MEMBERSHIP!
bulan berikutnya anda sudah layak untuk dapat BONUS pertama dengan 200 point tersebut!

Apa manfaat menjadi ahli shaklee?
- dapat kebaikan dan manfaat dari produk shaklee yang diamalkan
- bisnes yang tak perlukan simpan stok menimbun di rumah
- tak perlu jumpa orang ( sesuai untuk mereka yang pemalu macam saya... hihi)
- online coaching & training (facebook & whatsapp)
- tak perlu risau jika tak dapat pos barang kerana pihak Shaklee boleh tolong poskan pada customer
- dapat kumpul point untuk layak menerima bonus setiap bulan
- dapat kumpul point untuk anda layak menikmati pelbagai insentif, free trip & car bonus
- medium bisnes hanya ONLINE... FACEBOOK or BLOG...atau keduanya sekali!
dan baaaaanyak lagi....



ok ni gambar masa APPRECIATION HI TEA group JUTAWAN SHAKLEE yang diadakan pada 7 Julai 2013.... ini baru sebahagian... dalam beberapa ratus orang. Tak dapat nak jemput semua yang cecah ribuan ahli sebab dapat book hall kecik saja...hehehe




Harap satu hari nanti dapat jadi macam wanita bertudung hitam dan berbaju pink itu.... sangat rendah diri tapi income sudah cecah 6 ANGKA! Setiap bulan ye.... bukan setahun punya income....

so ada tak yang berminat? kami akan tunjukkan jalannya....

"LETS DREAM BIG"

1 comment:

Hidayah A Kassim said...

Awak..kita satu line..bestnya boleh pegi hi tea..kami jauh kat sana dengar cerita je la huhuu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts