My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Monday, July 1, 2013

Julai, bulan istimewa...jom shaklee!

Alhamdulillah....
Dah masuk bulan 7 pon... kenapa istimewa? Kerana yang pertama , ia bulan kelahiran saya dan of course lagi satu sebab bulan puasa akan tiba dalam bulan ni juga... semoga kita dipanjangkan umur oleh Allah swt...

Sebelum tu, jika anda ingin cuba produk shaklee yang dijamin selamat , semulajadi dan berkesan ini, boleh sms/whatsapp saya segera ya... terdapat harga set slimming yang bermula dari rm90 dan seterusnya, harga set breastfeeding atau set menyusu shaklee yang pastinya special, harga set bersalin atau set pantang, sama ada yang full pack atau untuk 40 hari saja...semuanya terpulang pada bajet anda!

Boleh berunding dengan saya mengenai permasalahan kesihatan anda... saya sedia membantu...

Jom bershaklee di bulan puasa.... jualan ESP SHAKLEE juga pasti naik mendadak bulan ni.. dah tentu ramai yang ingin kekal bertenaga dan sihat di sepanjang bulan puasa ini..... jangan ketinggalan untuk dapatkan satu tin untuk diri anda ye...!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts