My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Friday, July 5, 2013

Set Mighty 3 Gems untuk persediaan ibu menyusu dan keluarga di bulan puasa


Testimoni set mighty 3 gems:Harap masih belum terlambat untuk saya perkenalkan pula set mighty 3 gems ni.
Dipetik dari buku total wellness;

Ramai tidak sedar yang sarapan merupakan rahsia untuk kekal sihat dan bertenaga sepanjang hari. Dengan tidak bersarapan, anda mungkin :
- tidak dapat memberi tumpuan untuk masa yang panjang
- kurang peka
- mengambil masa yang lama untuk bertindak balas
- kandungan gula dalam darah yang rendah
- produktiviti kerja menurun

Maka, nampak tak di sini betapa pentingnya pengambilan sarapan dan perkaitannya dengan bulan puasa Ramadhan? Ye betul, dengan pengambilan sahur yang secukupnya dan tepat dengan kehendak tubuh badan mampu membuatkan kita kekal bertenaga sepanjang hari dan rasa kenyang juga lebih lama. Terutama sekali bagi ibu hamil dan ibu yang menyusu anak dan masih buat stok EBM untuk anak.

Set Mighty 3 gems ini terdiri dari gabungan ESP , PERFORMANCE DRINK & MEALSHAKES dan boleh dinikmati oleh semua golongan dari kanak- kanak hinggalah warga tua bukan untuk ibu hamil dan breastfeed moms saja ye.

Tapi saya pasti yang paling gusar dan risau pastinya ibu menyusu anak yang takut susu merudum dan ingin banyakkan susu atau tercari milk booster atau set menyusu, set breastfeed yang sesuai untuk pastikan ibu boleh kekalkan penghasilan susu seperti biasa di bulan puasa. Maka set mighty 3 gems ini juga sangat2 digalakkan untuk mereka ini. Hehehhe... jom tengok lagi testimoni mereka...

Testimoni ibu Menyusu #1

Testimoni Ibu Menyusu #2


Jom lihat kelebihan vitamin dalam set mighty 3 gems ini:

ESP : Membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, insomnia, tekanan dan atasi masalah gastrik.

MEAL SHAKES : Membekal nutrisi yang seimbang pada tubuh dengan menyediakan 24 jenis vitamin, mineral dan zat perlu maka ia sangat sesuai dinikmati oleh mereka yang sedang berpuasa.

PERFORMANCE DRINK : Memberi tenaga kepada otot dan sel. Ia mengimbangi dan membekalkan elektrolit dalam tubuh dan nengimbangi metabolism air dalam tubuh. Yang paling penting, ia mencegah penyahidratan, mengurangkan haus, melembapkan kulit dan kelihatan muda.

Anda boleh mencari saya untuk mengetahui tentang harga set mighty 3 gems ini dan cara nak bancuh Mighty 3 gems juga akan saya beri nanti....

Harga sudah tentunya ada special dan diskaun jika anda terus bertanya melalui sms/whatsapp 019-9887126 untuk reply lebih pantas! Harga special juga untuk set menyusu shaklee yang lain. Semoga anak anda mendapat yang terbaik dan dapat terus breastfeed sehingga usia 2 tahun!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts