My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Wednesday, July 31, 2013

Shopping raya- Kami, Croc dan Clarks

okay sekali sekala mood santai...
Salam semua... lama sudah tak cerita kisah kehidupan ibu batrisya... hehe... apapun blog ni masih lagi personal blog ibu ye... bukan blog company atau kedai apa2....

Ni dah nak raya... sekali sekala tayang barang raya pulak... hehe

Tahun ni persiapan raya sederhana saja. Baju semua memang dah prepare sebelum puasa lagi. Handbag pon tiada. Recycle yang mana ada je... beli sandal raya je. Yang banyak baju raya, lengkap dengan baju tidur raya mestila si Batrisya ni... hehe...

Tahun ni raya berDua je dengan Batrisya di Kelantan kerana ayah kena kerja.hmmm... tu pasal persiapan raya pun biasa saja.hihi..



Ni dia kasut raya kami... haha... ibu punya yg colourful tu... yang putih dari clarks tu of course la my anak dara punya... dah pakai pun sebenarnya... dia pun teruja.. mana nak faham kalau cakap tu kasut raya pon... haha



Cakap pasal sandal croc ibu... sebenarnya nak yang macam kat atas ni tapinya sudah tak ada size...makanya terpaksa beli yang mana ada... huwaaaa.... kuciwa jugak okay... tapi takpe, sebab yang baru beli tu lagi murah, so hikmahnya, jimat duit...hihi

Baju raya? Oh maaf, dah sumbat masuk beg. Packing untuk balik raya...apa pun nantikan koleksi gambar raya kami nanti... kalau ade la...hihi

Yang bestnya...lepas balik raya, BONUS SHAKLEE masuk! Alhamdulillah!

1 comment:

Leily Laily said...

cantik ah crocs tu..
aitu kenan jugak tp dh sambar teva.. heheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts