My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Monday, July 22, 2013

Testimoni dan Harga set kehamilan shaklee


Pastinya ramai ibu yang ambil mudah tentang pengambilan vitamin ketika mengandung. Kebiasaannya antara masalah yang selalu dihadapi oleh si ibu ialah HB rendah... selalu kena marah dengan nurse la... satu lagi... berat bayi dalam kandungan kurang...dan kemungkinan juga ada yang tidak bermaya dan lemah ketika nak bersalin.

Tahukah anda jika kekurangan HB boleh menyebabkan maut pada anak dalam kandungan? Ia disebabkan oksigen yang tak dapat disalurkan pada anak dengan sempurna. Jadi pilihan di tangan anda!

Di sini saya nak share tentang set kehamilan atau set mengandung shaklee yang boleh bantu anda naikkan HB di samping dapat BONUS lain... haa apa dia?

♥KULIT BAYI PUTIH GEBU
♥KULIT IBU PUN MAKIN CANTIK
♥BAYI SIHAT DAN MONTEL
♥IBU BERTENAGA KETIKA BERSALIN

Set kehamilan shaklee terdiri dari dua jenis iaitu untuk set kehamilan trimester 1 dan set kehamilan trimester 2 dan 3.

Harga set kehamilan shaklee?


Harga Set kehamilan 1st trimester:

ESP
Vitalea (120 bj)
B complex (120 bj)
vit C (90 bj)
Ostematrix (120 bj)

Harga runcit : RM 389


Harga Set kehamilan 2nd/3rd trimester:

ESP
Vitalea (120 bj)
B complex (120 bj)
vit C (90 bj)
Ostematrix (120 bj)
Omegaguard (90 bj)

Harga runcit: RM 525

Harga belum masuk postage lagi. MAHAL???!
Haa jangan risau, harga yang dipaparkan masih belum DISKAUN lagi tau... saya memang sentiasa bagi special price untuk mereka yang tanya saya melalui sms/whatsapp 019-9887126...

ini kerana saya perlu tahu permasalahan anda semua dan bincang mengikut bajet anda juga... mungkin tak semua item anda nak ambil bukan? Ada yang jenis tak suka telan pil... tapi ada yang malas nak bancuh ESP... So terpulang pada anda. Kami sudi membantu!

Haaa... macam mana? nak cuba? Tak percaya? Jom tengok testimoni di bawah.

Testimoni set kehamilan Shaklee #1:


Testimoni set kehamilan shaklee #2:


Testimoni set kehamilan shaklee #3:


Testimoni set kehamilan shaklee #4:


Testimoni set kehamilan shaklee #5:


Testimoni set kehamilan shaklee #6:


Rata-rata menyatakan yang bacaan HB naik dan bayi yang lahir pula berkulit cerah, putih dan gebu.. hmmm sape tak nak kan? Heheh


Hubungi/whatsapp/sms saya Wardah di 019-9887126 untuk info dan harga special SHAKLEE especially buat mereka yang berada di Taman Mahkota Putra, Taman Astana Permai, Bandar Damansara dan Gebeng, KUANTAN !

2 comments:

tenku butang said...

hai.. salam kenal,
follower no.627
done follow sini,
jom follow teman yea yunk..=)

http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog
http://honeyoyeke.blogspot.com/

Mazni Azmi said...
This comment has been removed by the author.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts