My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Monday, August 12, 2013

Set Skincare atau Set kecantikan kulit Shaklee

Salam semua pengunjung blog Wardazri ini!

Macam mana dengan hari raya anda?

Ok tak mau meleret2 sangat. Ni saya nak cerita sikit pasal set skincare shaklee atau set kecantikan kulit shaklee. Biasa juga dikenali sebagai SET D.

Apa yang ada dalam set kecantikan kulit shaklee ini? Set ini terdiri dari VITAMIN E + B COMPLEX + VITAMIN C.... 



Maka buat yang bakal bergelar raja sehari, yang tak nak kulit kusam, nak hilangkan jerawat, nak cerahkan atau putihkan kulit secara semulajadi, boleh cuba set kecantikan kulit ni. Lagi bagus jika diambil bersama ESP shaklee.  

Ingat!!! Nak cantik jangan ambil produk sebarangan. Yang penting, produk shaklee ada kelulusan KKM, ada sijil halal, maka ianya SELAMAT, SEMULAJADI & BERKESAN!

Jom lihat fungsi ringkas setiap vitamin dalam set kecantikan kulit shaklee ni ...

B COMPLEX - mengatur peredaran atau aliran darah sekaligus membantu mencantikkan kulit dari dalam menghasilkan kulit yang kemerahan dan glowing gitu.

VITAMIN C - merangsang pembentukan kolagen. membantu kurangkan kedut, mencerahkan kulit, melambatkan penuaan serta menyekat pembentukan pigmen. (Bagus untuk kurangkan jeragat)

VITAMIN E - melambatkan penuaan, kurangkan kedut, garis halus, Kurangkan parut, akne dan bintik penuaan. Bagus untuk kurangkan jerawat dan cerahkan kulit. 

ESP - baik untuk awet muda, membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit dan lain-lain. Ia merangsang pembentukan semula kulit dan otot serta kurangkan kedutan, kembalikan seri wajah dan kurangkan atau pudarkan kesan parut.

Menarik bukan??
So apalagi... dapatkan harga diskaun dari saya. Harga retail set skincare shaklee untuk kesemua 4 produk di atas lebih kurang rm390. Tapi tak semua untuk kegunaan sebulan ye.ada tahan sampai 4 bulan! Nak tahu details dan Bagaimana nak dapatkan harga special atau harga diskaun set kecantikan kulit shaklee ni? Sms/whatsapp saya di 019-9887126 yer!

Testimoni set skincare #1

Baru sebulan mengamalkan ESP, vit C chewable, vit E dan B complex!










1 comment:

Mazni Azmi said...

Assalamu'alaikum, waah. kulit mabeles n glowing gitu. Ini sebab makan set shaklee untuk kecantikan tu ya.

Mazni dah banyak dengar review positif dari orang lain. Ada kawan tu memang bersih mukanya makin berseri air wajah lepas amik set shaklee ni.

Alah membeli menang memakaikan. Refer balik artikel atas ni, semua vitamin untuk kulit ada. Vitamin E, B, C. Nak lagi mantap minum ESP.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts