My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Wednesday, September 25, 2013

Fenomena Sustained Release vitamin C 500mg Shaklee

Hai semua...
Mungkin ada lagi tak tau yang vitamin C SR 500mg shaklee dah lama kehabisan stok..hampir setahun ye...punya HOT SELLING tau vitamin C shaklee ni...
Kat sini saya ingin buat pengumuman,  bahawasanya fenomena vitamin C 500mg shaklee akan wujud kembali di mana ia akan muncul semula untuk dijual kepada semua pada hujung bulan OKTOBER ini !
Ingat ye.... end of october, SUSTAINED RELEASED VITAMIN C PLUS 500mg will be back!
Jom pakat preorder vitamin C 500mg SR ni banyak2 sebelum kehabisan stok lagi! Jangan berputih mata kalau dah habis....
Jika anda preorder or book sekarang, harga SR vit C 500mg ni pastinya harga yang special? Brape???
Ok, harga retail vit C 500mg shaklee ni sebotol Rm92.50 untuk semenanjung, manakala sabah/sarawak, Rm97.50 sebotol.
Mau harga special sustained release vitamin C 500mg dari saya? Haaa...apa lagi book cepat...beli 2-3 botol sekaligus...jimat postage....jimat juga dari segi harga...lagi bagus kalau dapat bagi deposit, confirm saya simpankan siap2 untuk anda semua...
kalau nak harga special tu....boleh Sms/whatsapp saya Wardah di 019-9887126 !
Harga menarik menanti anda...sebotol mampu bertahan untuk kegunaan 6 bulan okay! Ramai dah berkulit cantik dengan vitamin C 500mg shaklee ni...hehe
INGAT!!!  Akhir bulan OCTOBER 2013 ni, vitamin C 500mg shaklee akan muncul semula!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts