My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Saturday, September 7, 2013

Lagi customer pregnant, ikhtiar hamil dengan set kesuburan suami isteri shaklee!

Alhamdulillah...SEGALA PUJI BAGI ALLAH SWT...

nak share lagi berita gembira... ini semua gara2 promosi GLA Complex bulan 7 yang lepas... ramai yang sedang ikhtiar untuk hamil telah cuba set kesuburan suami isteri shaklee ni.

ni lagi customer yang baru je hamil 5 minggu.. pelanggan ni amalkan ESP + GLA + vitamin E untuk isteri manakala untuk suaminya pula Vitamin E dan Zink... kiranya belum sampai 2 bulan makan , beliau dah pregnant! gembira saya terima khabar ni...asalnya untuk bertanya khabar je...hehhehe


so sekiranya anda sukar hamil dan teringin sangat nak menimang cahayamata... jom ikhtiar pula dengan SET KESUBURAN SUAMI ISTERI SHAKLEE ni... apapun semuanya dengan izin ALLAH SWT...inshaAllah..

jika ada masalah bajet, jom cuba set kesuburan bajet ini yang terdiri dari ZINC dan GLA complex... harga set kesuburan bajet ini pun tak mahal, berbaloi kerana boleh digunakan sehingga 4 bulan! hahh 4 BULAN?!! yer... bergantung pada masalah yang anda hadapi... jadi apalagi... jom segera hubungi saya atau rakan pengedar saya yang berdekatan untuk order dan mendapat harga set kesuburan suami isteri yang sangat SPECIAL ! hihi...


Gla juga mampu mengatasi masalah cyst, PCOS, kitaran haid yang tak teratur yang mungkin menjadi punca anda sukar untuk hamil... jom kami bantu anda...FREE CONSULTATION yer... jadual cara makan vitamin juga akan disediakan... :)

Klik link di bawah untuk lain2 testimoni set kesuburan :

untuk info mengenai GLA COMPLEX :

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts