My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Wednesday, September 4, 2013

Port pack barang a.k.a mini gudang Shaklee

Alhamdulillah...
Segala puji bagi Allah swt....
Entry merepek aje 3-4 hari ni...hehe.... inshaAllah nanti akan update mengenai kebaikan produk promo bulan September ni, iaitu COQHealth Plus.

Now, saya sedang sibuk planning, wat target dan coaching anak2 yang baru nak berjinak-jinak bisnes shaklee...
Yesss..... saya sangat berharap mereka juga akan dapat personal BONUS  4 angka dari bisnes shaklee ini secepat mungkin... makanya dapatla menampung sebarang kenaikan minyak ni ....hehehe

Kalau yang gaji tak naik2 tu elok la buat side income ye...boleh dapat double dari gaji anda sekarang....atau mungkin lebih?

Sesiapa berminat dengan bisnes shaklee boleh sms/whatsapp saya, pn. Wardah di 019-9887126.....

Okay...sebenarnya nak tunjuk mini gudang saya.,..tempat saya simpan stok shaklee dan tempat saya packing barang customer... haaa...kecik je ruang yang diperlukan... tak dela berkotak-kotak sampai penuh 1 bilik ye...lagipun shaklee boleh juga tolong pos kan. Hihi

Ni rak, my hubby yang pilih and belikan... pink gitu... i likeeee!

Thanks sayang!


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts