My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Sunday, September 1, 2013

Teknik SEO, blogger & part time bisnes!

Salam semua.... macam dah lama tak update blog kesayangan ni....
hari ni nak share pengalaman sepanjang berkecimpung dalam bisnes SHAKLEE selama 6 bulan ini...
Alhamdulillah... bulan ke 3 je dah merasa personal bonus 4 angka! dan terus tiap bulan dapat 4 angka sehinggalah yang terbaru iaitu bulan Ogos....

Bagaimana saya lakukan? Siapa pelanggan saya?
Semuanya hanya di hujung jari... hampir 100% hanya update dan promosi menggunakan SMARTPHONE !
Bisnes hanya dengan melalui social media marketing seperti FACEBOOK, INSTAGRAM dan semestinya BLOG...
Hampir 100% juga pelanggan saya datang dari BLOG!

so calling out for blogger yang ingin mencari pendapatan sampingan atau side income sehingga 4, 5 angka, jom sertai saya... hanya modal rm65 untuk join keahlian seumur hidup! Dan saya akan tunjukkan bagaimana teknik SEO membantu meningkatkan view dan pengunjung ke blog ini... khas untuk yang bernaung di bawah susur galur WARDAZRI MILLIONAIRE TEAM (WMT). Saya akan membantu dan bimbing anda...

Pengedar sah shaklee, dealer, ejen sangat diperlukan dari SELURUH NEGARA termasuk SABAH & SARAWAK ye.... peluang pendapatan hanya di hujung jari... siapa tak nak kan???
Apa itu teknik SEO??? saya akan jelaskan semasa membimbing anda...

Antara kelebihan berniaga dan menjadi pengedar sah Shaklee:
● faedah kesihatan & kecantikan dari produk yang digunakan sendiri.
● kelayakan PERSONAL BONUS dari 5%-21% setiap bulan bermula dari 2 angka hingga 6 angka !
● kelayakan utk mendapat pelbagai INSENTIF, CAR BONUS dan percutian yg ditaja oleh Shaklee.
● kemudahan berbisnes tanpa menyimpan stok bertimbun di rumah.
● semuanya secara ONLINE sahaja, tiada meeting & sebagainya.
● Anda juga akan dibimbing serta akan dijemput masuk ke support group di FB & juga whatsapp.

jika berminat... sms/whatsapp saya Wardah di 019-9887126 atau PM kami di page WARDAZRI VITASHOPPE untuk info lanjut!



ini adalah baucer yang saya dapat bulan Julai 2013 yang lepas...
pelbagai insentif menarik menanti anda!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts