My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Friday, October 4, 2013

Testimoni collagen powder shaklee...jom cuba dengan harga mampu milik!

Alhamdulillah...dapat juga kumpulkan beberapa testimoni untuk dinilaikan sendiri oleh pembaca sekalian.

Jom kita tengok apa kata mereka yang dah selamat mengamalkan Shaklee Collagen Powder.

Testimoni collagen powder shaklee #1
  • masalah rambut gugur akhirnya dapat di atasi dengan shaklee collagen powder



Testimoni shaklee collagen powder #2 :

  • kulit lebih licin, lembut dan bersih hanya dengan memakai masker dari ESP dan collagen powder
  • kulit makin cerah dan berseri
  • shaklee collagen powder juga menghangatkan lagi hubungan suami isteri ;)


Testimoni shaklee collagen powder #3 :

  • shaklee collagen powder juga dapat hilangkan stretchmark dan juga selulit!


Testimoni Shaklee Collagen Powder #4 :

  • Shaklee collagen powder juga sesuai untuk ibu menyusukan anak dan ada yang mendapati susu badan makin banyak dan meriah !
  • Cik B juga makin tegang dan anjal ;)


Testimoni Shaklee Collagen Powder #5:

  • hari ke-8 dah rasa kesan shaklee collagen powder ni... memang berbaloi !


Testimoni shaklee collagen #6 :

  • Juga dapat mengurangkan atau mengatasi masalah rambut gugur


Testimoni shaklee collagen Powder #7:

  • Selepas 2 kotak shaklee collagen powder, kulit makin cerah dan lembut
  • kulit tak berminyak ataupun kering bila duduk dalam aircond



Testimoni shaklee collagen powder #8 :

  • Dengan campurkan collagen powder dan ESP, tumit yang merekah dapat dilicinkan dan tak kasar lagi
  • kulit lebih moist atau lembap


haaa....macam mana? teruja tak nak cuba shaklee collagen powder?
sekarang lah masanya untuk mencuba.... sangat jimat harga collagen shaklee ni untuk sekotak.

nak cerahkan kulit, pudarkan jeragat, hilangkan pigmentasi dengan collagen shaklee?
nak hilangkan garis halus, kedutan di wajah dengan shaklee collagen?
nak lembapkan kulit dengan collagen shaklee?
nak suburkan rambut dan atasi masalah rambut gugur dengan collagen shaklee?
nak kurangkan kesakitan sendi dengan collagen shaklee?
nak anjalkan payudara dengan collagen shaklee?
nak menambahkan keintiman hubungan suami isteri dengan collagen shaklee?

apa lagi,, jom dapatkan harga collagen powder shaklee yang murah-murah saja dari kami... penjimatan lebih dari RM80 untuk 1 kotak.... harga runtuh shaklee collagen powder hanya di bulan OKTOBER 2013... sempena promosi beli 6 percuma 1 !

whatsapp saya di 019-9887126 atau LIKE dan PM FB page kami di WARDAZRI VITASHOPPE untuk dapatkan collagen powder shaklee dengan harga mampu milik... boleh kongsi beli dengan orang sekitar dan anda mungkin dapat FREE MEMBERSHIP, FREE sebotol COQhealth Plus serta layak untuk dapat cash back sebanyak RM110 !!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts