My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Wednesday, November 27, 2013

HERB-LAX kembali..nak cari harga set kurus shaklee bawah rm100?

Yup.... HERBLAX shaklee kini kembali... saya telah pun order beberapa botol untuk pelanggan tersayang... nak jugak? Haa cepat contact saya ye...harga pasti hebat...sehebat produknya!

Ok, jom tengok apakah keistimewaan dan kelebihan HERBLAX :

Ramuan asas produk ini terdiri daripada kombinasi sains perubatan tradisi dan teknologi barat. Ia mengandungi herba semulajadi : alfalfa leaves, senna leaves, anise seed, blue malva flower, buckhorn bark, licorice root, rhubarb root, fennel seed dan culver's root.

Kesemua herba ini sangat terpilih dan ditapis kualitinya.bahan2 ini Susah juga didapati sebab tu herblax selalu out of stock ye.

Fungsi utama herblax :

♥ pembersihan najis yang tersekat
♥ merangsang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita.
♥ membantu masalah sembelit
♥ tindakan pembersihan yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus (natural bowel movement) dan secara langsungnya membantu masalah sembelit.
♥ mengempiskan perut
♥ ia membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut. Sesuai diambil seperti biasa atau dicampurkan dalam air panas sebagai minuman herba.

Haaa...so macam mana?

Nak kempiskan perut
Tengah cari tips nak kurangkan perut boroi
Nak kurus cara selamat

Jom lah cuba Herblax ni ye...

Harga herblax Takde sampai ratus2 pun.... boleh tahan lama juga. Yang penting lulus KKM, HALAL dan SELAMAT!

Sms/whatsapp segera 019-9887126 (wardah)



Nak yang bajet dan lagi berkesan proses kurus itu? Boleh cuba gabungan HERBLAX + LECITHIN . Pasti meletop! Harga masih bawah rm100 tau...murah bukan?




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts