My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Saturday, November 30, 2013

November: Harga promosi Buy 6 free 1 - VIVIX

**STICKY MODE**


Alhamdulillah, promosi collagen powder dah pun berlalu bulan lepas....
Now, November sekali lagi shaklee buat promosi beli 6 botol percuma 1 botol bagi VIVIX !

Nahh.... sesiapa nak kurangkan bacaan kencing manis (ada yang ambil 2 minggu dah drop bacaan dari berbelas ke bacaan normal), nak awet muda, nak tingkatkan kesihatan secara sihat dari dalam...ayuhh cuba vivix...Inilah masanya untuk nak dapatkan vivix dengan harga lebih murah dan super jimat!!!

harga 1 botol vivix juga jatuh menjunam...jimat hampir rm50 tau... apa lagi, jom beli lebih dari 1 botol...lagi jimat beratus ringgit... harga retail vivix lebih kurang rm400++ tau....so sesiapa nak harga diskaun vivix shaklee kurang dari rm400 iaitu lebih kurang rm3xx....jom hubungi saya segera...sangat berbaloi ok...

kalau anda boleh beli barang mahal untuk sendiri, apa salahnya melabur sikit untuk kesihatan yang tiada galang gantinya ni kan??? hanya dalam bentuk cecair...sesuai bagi yang sukar untuk telan pil banyak2 tu....

okay untuk info lain mengenai vivix...
klik SINI

jom tengok testimoni vivix untuk pesakit kencing manis atau diabetes ini :


Hubungi/whatsapp/sms saya Wardah di 019-9887126 untuk info dan harga special SHAKLEE especially buat mereka yang berada di Taman Mahkota Putra, Taman Astana Permai, Bandar Damansara dan Gebeng, KUANTAN !

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts