My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Wednesday, December 18, 2013

Rahsia masker dari vitamin E dan ESP shaklee

Credit pic to : M.iffah

Salam n selamat sejahtera semua...haa..mesti ramai lagi tak tahu apa lagi kegunaan vitamin E dan juga ESP... bukan sekadar untuk ditelan je tau...
Ni nak bagi tau, vitamin E shaklee dan ESP shaklee juga boleh dibuat MASKER okayy....

Saya sendiri dah cuba lumur vitamin E kat muka, Alhamdulillah...kecut jerawat...hmmm nanti nak try buat masker ESP pulak, mana la tau kut jadi lagi gojes...hahahah

So apa tunggu lagi, 2 in 1, kecantikan dalaman dan juga luaran, tak rugi mencuba keduanya....hasilnya kecantikan semulajadi atau natural beauty orang cakap...hehehhe.... jom sama2 cantik dan cun... nak lagi best, cubala set skincare shaklee yang terdiri dari vitamin C, vitamin E, B complex dan ESP sebagai tambahan. Harga set skincare shaklee juga amat berbaloi kerana vitamin tersebut boleh digunakan untuk 4 - 6 bulan.... kalau bahagi kepada bulanan, tak sampai seratus pun kita melabur!

Berminat? Sms/whatsapp 019-9887126 atau PM saya di FB page WARDAZRI VITASHOPPE !

HARGA RUNTUH SET SKINCARE SHAKLEE 
hanya pada yang order dan yang buat payment rabu, khamis & jumaat (18, 19 dec & 20 dec) sahaja!

TAWARAN HEBAT juga untuk semua set yang ada pembelian ESP!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts