My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Friday, December 13, 2013

Testimoni setelah ikhtiar hamil dengan GLA & ZINC SHAKLEE

Alhamdulillah...malam2 buta dikejutkan dengan sms dari pelanggan kami....menyatakan yang dia dah pun hamil 1 bulan setelah 2 bulan amalkan set kesuburan shaklee ini..syukur...happy dapat bantu lebih ramai pasangan suami isteri untuk dapatkan zuriat.

Rahsianya? Tips nak hamil?
Ohhh...dah tentu salah satunya dengan pemakanan seimbang dan anda boleh ikhtiar dan usaha hamil dengan set kesuburan shaklee.

Pasangan ni hanya ambil set kesuburan shaklee paling bajet je pun, iaitu zinc dan gla complex...harga set kesuburan shaklee yang bajet ni tak sampai rm130 pun dan boleh tahan hingga hampir 4 bulan. (Bergantung pada masalah anda).

Cara pemakanannya? Of course, ekslusif hanya untuk pelanggan kami sahaja!

Berminat nak cuba? Harga special untuk anda yang sms/whatsapp ke 019-9887126 (wardah).
Jangan tunggu lama2 okay...takan nak tunggu lagi 3 bulan? 6 bulan? Baru nak cari...

FAST ACTION , FAST RESULT okay!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts