My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Friday, May 31, 2013

Harga PROMOSI untuk pembelian Mealshakes + Omegaguard !

**STICKY MODE**

Yesss... Sepanjang bulan Mei ni ibu nak wat SALE , PROMOSI untuk pembelian satu set mealshakes & Omegaguard ni.

Jom sms/whatsapp saya 019-9887126 segera untuk harga meletop itu ya!

Ingat!!! Hanya untuk pembelian Mealshakes + Omegaguard ... Kalu beli salah satu pun still ada diskaun tapi tak sehebat beli dua-dua sekali... Haaaaa... Jangan lepaskan peluang!

Lihat SINI untuk PROMOSI DISEMBER 2013!!!

==================================================================
Credit to MummyMaira

[Omegaguard]
Ultratulen dan Bergred Farmaseutikal


OmegaGuard dihasilkan melalui suatu proses penyulingan molekul yang memekatkan asid lemak omega-3 yang bermanfaat dan semulajadi sementara menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang terdapat di dalam kebanyakan jenis ikan.*



Minyak Ikan Terbaik Di Dunia

==================


# Mengandungi minyak ikan

# Satu hidangan OmegaGuard menyediakan 1000mg asid lemak 
omega 3 termasuk DHA dan EPA.
# DHA dan EPA dipercayai mampu mengurangkan keradangan, 
menggalakkan fungsi otak, sistem saraf dan fungsi mata yang 
perlu diperolehi melalui pemakanan.
# Imuniti badan
# Meningkatkan daya tumpuan dalam pembelajaran
# Sistem peredaran darah yang teratur



[ 6 fakta menarik tentang Mealshakes ]



1. Menyediakan 24 jenis vitamin A- Z ,mineral dan ‘Trace Mineral’.

Kekurangan ‘trace mineral’ akan memberi kesan kepada penyerapan vitamin-vitamin dan menyebabkan enzim tidak aktif. Ia juga mengandungi soya lecithin yang bertindak dengan vitamin larut lemak.
*Sesuai untuk mereka yang ‘susah’ menelan pil dan juga mereka yang ingin menjaga berat badan.



2. Membekalkan Nutrien Kepada Sel-sel

Kaya dengan protein (tidak mengandungi laktosa) yang membantu dalam membentuk kulit, kuku, rambut,organ-organ, darah, sel-sel imunisasi dan sebagainya.
*Badan lebih sihat. Malah Protien juga penting untuk penghasilan susu badan.Sangat sesuai untuk ibu-ibu yang menyusukan anak.



3. Untuk Pembesaran

Mengandungi asid folik, Biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel dalam proses membesar.
*Sesuai untuk tumbuhbesaran anak-anak dan juga sesuai untuk ibu-ibu yang sedang mengandung.



4. Anti-oksida

Mengandungi vitamin A, C, E, zink dan selenium yang merupakan komponen anti-oksidan untuk anti-penuaan.
*Sesuai untuk mereka yang ingin kelihatan lebih muda dan mementingkan kecantikan.



5. Pemulihan Kulit

Mengandungi lengkap vitamin B-Kompleks, iron, copper untuk membentuk sel darah merah yang sihat, sekali gus meningkatkan warna kulit.
*Sesuai untuk mereka yang inginkan kulit yang cantik dan halus mulus.



6.Detox

Kaya dengan serat yang membantu (peristalsis kolon dan perut / buang air besar) untuk menyingkirkan lemak berlebihan dan bahan buangan daripada kolon dan perut.
*Sesuai untuk kanak-kana serta orang dewasa yang sering mengalami masalah sembelit.



~ Rasa yang lazat digemari tua dan muda.Minuman lazat dengan fruktosa semulajadi,nutrien yang perlu untuk badan,tidak mengandungi pewarna tiruan dan gula tiruan.

Harga Promosi Shaklee Collagen Powder (20-31 Mei)



Alhamdulillah...sekali lagi ibu nak buat promosi untuk Shaklee Collagen Powder pula... bermula 20 Mei hingga 31 Mei sahaja...

Untuk TESTIMONI klik SINI.

Jom kita kenali apa itu keistimewaan ramuan yang terdapat dalam collagen powder ini :

Kolagen ikan: Memberikan kesan elastin, mengekalkan kulit lebih anjal
Ekstrak kulit kerangan: mengandungi glukosamina sbg pelincir sendi, menghidrat mata, & melegakan ketidakselesaan mata
Lactobacillus acidophilus: Meningkatkan penyerapan kolagen
Ekstrak biji Camellia Japonica: Mengandungi acid oleik dan isoflavon. Membekalkan nutrisi dan penghidratan
Ekstrak Pfaffia: Merawat rambut gugur, ketidakseimbangan hormon, dan meningkatkan tenaga batin. Meningkatkan prestasi dan tenaga,
Vitamin C: Menggalakkan pengeluaran kolagen dan menentang radikal bebas.
Vitamin B2,B6: membekalkan tenaga penting dalam proses pengeluaran kolagen didalam sel tubuh.

untuk maklumat lain dan kelebihan SCP ni bolek klik SINI.

kat bawah ni adalah antaragambar  testimoni terbaik customer yang telah mengamalkan Shaklee Collagen Powder secara konsisten....
Kolagen ini boleh juga dibuat masker tau..hehehhe
gambar ihsan : Cery MamaFaiz

Kajian klinikal juga telah membuktikan bahawa SCP ni berkesan dan perubahan ketara boleh dilihat setelah 8 minggu mengamalkannya.... selepas 8 minggu, anda dah tak perlu lagi untuk makan setiap hari, boleh selang seli.... so ia merupakan pelaburan yang sangat BERBALOI bukan? walaupun harganya nampak agak mahal, tapi kesan yang nyata jauh lebih baik..hehheheh...setiap kotak ada 15 sachet.

Nak cuba dengan harga promosi?

Hubungi/whatsapp/sms saya Wardah di 019-9887126 untuk info dan harga special SHAKLEE especially buat mereka yang berada di Taman Mahkota Putra, Taman Astana Permai, Bandar Damansara dan Gebeng, KUANTAN !

Thursday, May 30, 2013

Mahu Harga Shaklee collagen powder lebih jimat serta FREE Membership?


Cepat! Cepat! Cepat!

Untuk PROMOSI TERHANGAT BUY 6 FREE 1 Shaklee Collagen Powder, hanya di bulan OKTOBER 2013, sila klik link di bawah untuk info lanjut:


Ada tak sesiapa yang mahu beli shaklee collagen powder dengan harga lebih jimat iaitu dengan harga RM227 per pack ? Kemudian dapat pula FREE MEMBERSHIP?

Nak tau macam mana ? Okay anda boleh Sms/whatsapp saya di 019-9887126 atau PM saya di FACEBOOK ... Saya sudi menjawab pertanyaan anda yang berkaitan...heheheh

Ujian klinikal telah membuktikan bahawa 71% mendapat kesan perubahan yang ketara selepas 8 minggu ! 

Untuk testimoni, boleh klik Label "testimoni collagen powder" di sebelah kanan ini....TQ

Testimoni Set Resdung- Bersin & gatal hidung dan telinga kurang!

Hari ni saya nak share testimoni untuk resdung dari customer sendiri. Dia hanya ambil Alfalfa sahaja untuk atasi masalah resdungnya untuk dirinya dan juga anaknya. Nasib baik kira alfalfa serasi dengan mereka walaupun pada awalnya k. Nurul ni ada mengalami healing crisis iaitu sakit kepala. 

Anda boleh cuba macam k.nurul amalkan iaitu dengan alfalfa sahaja cuma dos perlu diambil lebih tinggi berbanding jika anda mengambil satu set resdung shaklee.

Anda nak cuba? Harganya bawah rm150. Nak tau special price set resdung shaklee ni? Boleh sms/whatsapp ke 019-9887126 !




Apa fungsi vitamin ini???

Vitamin C – Ianya sebagai antioksidan yang baik. Sangat penting untuk meningkatkan antibodi seseorang.

B-Complex – Bertindak sebagai penenang dan penstabil hormon.

Alfalfa – Mempunyai kelebihan dalam mengurangkan keradangan sakit itu sendiri. Ianya kaya dengan sumber klorofil dan membantu mengurangkan keradangan terutamana akibat dari eczema, resdung (sinus), alergi (allergy) dan gegata (hives). Walaubagaimanapun mereka yang mengidap penyakit SLE tidak digalakkan mengambil Alfalfa sebagai suplemen mereka. 

Set ini bukan saja untuk resdung tapi juga sesuai untuk mereka yang menghidap ASMA, ALAHAN dan juga EKZEMA.


Wednesday, May 29, 2013

Salah seorang Adik ku yang kembar dah kawin



Alhamdulillah... Selamat pulang dari bercuti di pasir mas , kelantan dari 24-28 Mei... Sempena perkahwinan adik ibu...Lega dapat bercuti lama...

Masa bercuti tu Batrisya demam pulak masa hari kenduri kahwin adik tu tapi lepas asar. Pagi tu elok je main. Bukan main lagi dia berlari ke hulu ke hilir dengan sepupu & saudara mara yang sebaya dengannya. 

Buat adik ibu, Nor Nabilah,  SELAMAT PENGANTIN BARU... Semoga cepat dapat baby... Kekal bahagia untuk selamanya. InshaAllah...

Adik ni ada kembar... Tapi kembarnya belum kawin lagi... Next year la kut... Heheh...


Ni dia gambar kembarnya... Ini diambil pada malam akad nikah.


Wednesday, May 22, 2013

Testimoni Shaklee Collagen Powder, memang Terbaik!

Salam semua, hari ni nak share berkenaan tentang testimoni atau apa kata mereka yang telah pon menggunakan Shaklee Collagen Powder. Memandangkan ibu ada buat SALE atau jual kolagen shaklee ini pada harga promosi bermula 20 hingga 31 Mei ini.
Gambar ihsan : Cery Mamafaiz

Alhamdulillah, baru saja dilancarkan sudah mendapat sambutan hangat...ramai nak cantik kan..heheh
Untuk lihat promosi itu boleh klik SINI.


salah satu keistimewaan Collagen jenama Shaklee adala ia dihasilkan dgn gabungan 7 ramuan yg aktif (ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B)

Manfaat utama :

#kolagen membantu menguatkan rambut dan merangsang pertumbuhan semula
#kuku jadi lebih kuat, bintik putih hilang dan pangkal kuku kekalkan warna yang sihat
#kulit akan kurang kering dan elastisiti akan bertambah baik. Kulit juga akan sembuh dengan cepat dan ini akan membantu mengurangkan parut.
#membantu menghilangkan tanda penuaan
#kolagen membantu menguatkan tulang dan mengurangkan kemungkinannya menjadi rapuh
#kolagen juga membantu kurangkan kesakitan dan geseran sendi
#baik untuk mata. Kornea memerlukan kolagen dan ianya membantu mengekalkan otot mata supaya tetap anjal
#memastikan otak sentiasa sihat

Info tambahan:Tahukah anda SCP dilengkapi dgn asid hidraulik utk mengekalkan kelembapan kulit. 1 gram asid ini boleh menahan sebanyak 6 Liter air. 

Credit to : cery Mamafaiz

Okay jom lihat apa kata mereka yang dah cuba Shaklee Collagen powder:


Collagen powder ini juga tidak menggangu penyusuan susu ibu ye...makanya ibu menyusu jangan risau...boleh cuba.

Puan ini baru cuba selama tiga hari dah terasa perubahan :



Eye bag pun boleh hilang hanya selepas seminggu :

 Puan ni pulak amalkan 5 hari dah nampak hasil...seronok bukan?

So apa tunggu lagi...nak cantik semasa hari bahagia? Semasa hari raya nanti?
Boleh cuba lah...mengikut kajian klinikal, kesan perubahan ketara selepas 8 minggu akan dapat dilihat!

Nak tau harga special? Boleh sms/whatsapp ke 019-9887126

Sunday, May 19, 2013

Weekly Visitors blog ibu_batrisya sudah cecah 1000++



Alhamdulillah...setelah lama berkubur dan dengan bantuan bisnes SHAKLEE,
ramai dah mula datang melawat blog ini.
kini pengunjung mingguan blog dah cecah 1000 lebih...
kira okayla... heheh...untuk blogger macam ibu ni.... jangan di bandingkan dengan blogger hebat lain macam Ben Ashaari or Hanis Zalikha! memanglah tak setanding...

Nuffnang juga semakin meriah!
tak lama lagi boleh CASH OUT untuk kali ke-4..weehhuuuu....
Ramai juga yang datang blog ibu sebab nak cari tentang produk shaklee especially SET MENYUSU, SET RESDUNG, hot product shaklee tak lain tak bukan ESP & MEALSHAKES...
menunjukkan demand yang sangat tinggi dalam pasaran Malaysia!

okaylah cukup sudah berceloteh...
sesiapa berminat nak dapatkan produk shaklee untuk pelbagai masalah:


Hubungi/whatsapp/sms saya Wardah di 019-9887126 untuk info dan harga special SHAKLEE especially buat mereka yang berada di Taman Mahkota Putra, Taman Astana Permai, Bandar Damansara dan Gebeng, KUANTAN !

Anda juga akan dapat FREE CONSULTATION serta tips ekslusif daripada saya jika anda membeli dari saya....

Thursday, May 16, 2013

Rahsia Ramuan ajaib resveraterol- cegah kanser payudara!

Saya tertarik dengan info dari Dr. Hamid Arshat ini. Ianya tentang ramuan Resveraterol. Kebetulan bulan ini promosi VIVIX di mana ia mengandungi ramuan yang 10x lebih kuat dari resveratrol.
untuk info lain mengenai VIVIX boleh klik SINI...

Apa itu Resveraterol?

Resveraterol adalah sejenis antioxidant yang berkesan menjaga keutuhan jantung dan salurdarah , dengan itu mencegah penyakit serangan jantung.Ia dapat mengurangkan paras chollesterol khususnya LDL cholesterol yang dianggap bahaya.

Ia juga didapati mempunyai daya antikanser. Ikuti satu laporan yang mengatakan Resveraterol bolih tolong mencegah kanser payudara. Dewasa ini kanser payudara merupakan punca utama kematian kaum wanita. Bagi wanita2 yang menjangkau umor 40 tahun keatas, saya berpedapat supplement NuRev adalah sangat sesuai kerana pada ini bermulanya situasi ketidakseimbangan hormon, iaitu kandungan estrogen berlebihan sedangkan hormon progesterone yang biasanya bertugas untuk mengimbangkan tindakan estrogen berkurangan. Paras estrogen yang tinggi merupakan salah satu faktor yang mencetuskan pertunguhan kanser payudara. Mengikut lapuran penyelidekan peranan Resveraterol dalam NuRev ialah untuk mengawal tindakan estrogen dengan menyekat estrogen receptor dalam tisyu payudara.

Dikalangan lelaki pula Resveraterol bolih bantu mencegah penyakit prostate. Kanser prostate pun juga sering berlaku dewasa ini.

Resveraterol juga mempunyai tindakan anti inflammatory dengan itu bolih mencegah sakit2 sendi atau arthritis.

Sebagai anti oxidant, ia berkesan untuk memperlahankan peroses ketuan atau ia menggalakkan awet muda. Ada kajian yang mendapati Resveraterol bolih mengurangkan kejadian nyanyuk atau dementia.

Credit to : http://klinikdrhamidarshat.blogspot.com/2011/09/kedai-supplement-kesihatan.html?m=0

Sesiapa yang ingin dapatkan VIVIX shaklee dengan harga rendah pada bulan ini, boleh hubungi saya sama ada di page FB atau sms/whatsapp di 019-9887126. Harga lebih jimat rm100++.



Wednesday, May 15, 2013

Dapat BONUS... Alhamdulillah..

BONUS

BONUS

BONUS


haahhaha... Siapa tak teruja kan.

Syukur pada Allah swt. Walaupun baru masuk 2 bulan dengan shaklee tapi ibu dah berupaya untuk kutip hasil bagi kedua-dua bulan tersebut... Hari ni bonus kedua... Cuma ibu punya dapat dalam bentuk cek.

Masih baru, tapi Alhamdulillah... Ilmu di dada semakin banyak diperolehi, bukan tu saja, terasa diri semakin dekat dengan pencipta ALLAH SWT.... Harap dapat terus istiqamah dan jadi muslimah yang lebih baik!

Jika ada yang berminat nak join dan dapat SIDE INCOME, ada 2 cara:

1. Bayar RM75 untuk pendaftran dan penghantaran Kit perniagaan shaklee.

2. Buat pembelian produk shaklee lebih dari RM600++ dan anda akan dapat keahlian PERCUMA.

Sesungguhnya ibu hanya bermula dengan modal serendah Rm75 itu.

Shaklee bukan saja menawarkan BONUS pada setiap bulan tau tapi juga ada percutian yang ditaja sepenuhnya oleh company dan juga CAR BONUS...!!!

Semuanya boleh terjadi & tak mustahil jika anda mencuba dan berusaha...

Berminat ? Boleh sms/whatsapp saya 019-9887126.



Monday, May 13, 2013

Harga Promosi sepanjang masa ESP & MEALSHAKES

Alhamdulillah....

Syukur atas rezeki yang telah Allah swt berikan buat kami sekeluarga.

ESP & MEALSHAKES, antara produk terlaris dari Shaklee.. Customer selalu repeat order.

Anda yang baru nak mencuba juga sangat dialu-alukan ye. Maka dengan itu saya bagi special price untuk kedua-dua produk di atas ni. Harga murah ESP & MEALSHAKES...

Harga promosi ESP bawah rm130 manakala harga promosi Mealshakes adalah bawah rm100. (Harga tak termasuk kos penghantaran). Nak tau harga DISKAUN yang sebenarnya?
Cepat-cepat sms/whatsapp di 019-9887126 untuk dapatkan ESP atau Mealshakes dengan harga lebih murah.

Anda juga akan dapat free consultation dari saya. InshaAllah saya cuba bagi yang terbaik!

Untuk maklumat lain mengenai ESP :
http://wardazri.blogspot.com/search/label/ESP

manakala untuk MEALSHAKES :
http://wardazri.blogspot.com/search/label/Meal%20shakes
http://wardazri.blogspot.com/search/label/mealshakes




Sunday, May 12, 2013

Harga Set Menyusu @ Set Breastfeed Shaklee

Mesti ramai ibu menyusu yang sedang mencari vitamin untuk banyakkan Susu badan. Maklumlah, puasa pun dah nak dekat ni...heheh...mesti ramai juga yang takut susu merudum bukan? Jangan risau.. Ibu juga ade tips dan cadangan vitamin yang sesuai sebagai "milk booster" ketika Ramadhan nanti terutama yang nak menyimpan stok EBM.

Okay, Berikut adalah HARGA SET MENYUSU SHAKLEE......

PAKEJ A:
Alfalfa

Below RM53.00

PAKEJ B:
ESP + Alfalfa

Below RM200.00

PAKEJ C:
Alfalfa + Vitalea + Vitamin C + B complex

Below RM280.00

PAKEJ D:
Alfalfa + vitalea + vitamin C + B complex + ostematrix

Below RM340.00

PAKEJ E (SET 3M):
ESP + Alfalfa + vitalea + vitamin C + B complex + ostematrix

Below RM480.00

***Harga di atas tidak termasuk kos penghantaran.

Untuk maklumat lain mengenai SET MENYUSU SHAKLEE, boleh tengok kat SINI !
untuk testimoni http://wardazri.blogspot.com/search/label/testimoni%20set%20menyusu

Ok , itu semua antara pakej dan harga set menyusu yang saya tawarkan. Walau bagaimanapun, anda sebagai pelanggan berhak untuk memilih mana2 pakej atau vitamin mengikut bajet anda.
Saya akan jadi consultant untuk membantu anda memilih vitamin yang bersesuaian dengan masalah yang anda hadapi.

Harga di atas masih boleh dirunding lagi tau...Mahu harga DISKAUN lagi?!
Jangan segan silu sms/whatsapp 019-9887126 atau email wardah.rosa@gmail.com . Jika anda bertanya saya, anda mungkin akan mendapat DISKAUN lagi 10-20 ataupun 30% !!!
So segeralah bertanya saya ye..eheheh






Batrisya di TC BALLOON

Sebenarnya dah lama nak cite pasal ni... Tapi sibuk dengan shaklee langsung terbantut nak story.

Sesiapa yang datang kuantan, jalan2 kat pantai Telok Chempedak, boleh la singgah kat tempat mainan kanak2 ni. Kalau dari jalan besar memang tak nampak la. Nak kena amik parking kat belakang sebab kedudukannua agak jauh sikit.

Tapi batrisya memang suka sangat main kat sini. Berpeluh-peluh member , terlompat-lompat...huhu
Okaylah, jangan lupa datang TC BALLOON CENTRE ni ye... Luas kawasannya.





Friday, May 10, 2013

Apa kelebihan VIVIX ?

Salam jumaat semua...

Hari ni nak share lagi pasal VIVIX...
Memandangkan promosi nya sepanjang bulan mei ini.

Di bawah juga ibu letak testimoni pengamal vivix ni , ibu kepada salah seorang shaklee distributor juga... Mak nya jadi lebih segar bertenaga dari biasa.

Mereka yang mengambil vivix juga tak perlu nak ambil vitamin lain sebab harganya yang mahal dan ia merangkumi untuk semua masalah dan penyakit.
Ia juga boleh bantu seseorang untuk kuruskan badan. Heheh.

Mari lihat apa yang vivix boleh bantu kita :

# menggalakkan penuaan yang sihat
# membantu mengelakkan kanser
# mengurangkan risiko penyakit jantung
# mengurangkan komplikasi kencing manis
# meningkatkan kesihatan arthritis & menyokong kesihatan sendi
# membantu kurangkan insiden bagi penyakit NYANYUK
# menggalakkan kehilangan berat badan
# meningkatkan sistem imun
# menyokong kesihatan mata
# menggalakkan kesihatan KESELURUHAN

berminat? Boleh sms/whatsapp saya untuk harga promosi ;)





Wednesday, May 8, 2013

Nak kulit cantik di hari raya nanti? Dapatkan Shaklee Collagen Powder sekarang!

Tak lama lagi dah nak puasa, tak sampai 2 bulan... Lepas tu raya pulak.. Dah tentu ramai yang nak kelihatan cantik berseri di hari raya nanti bukan?

So apa kata try shaklee collagen powder, kajian menunjukkan perubahan ketara pada kulit setelah 8 minggu pengambilannya...!

Apa keistimewaan SCP ini?

Shaklee collagen powder adalah suplemen kolagen yang unggul, mengandungi 4000 mg Kolagen RSS (sisik ikan merah) proprietari, sejenis kolagen tulen dan bermutu tinggi yang diekstrak dari sisik ikan merah. Kolagen shaklee adalah sangat rendah dalam berat molekular, sekitar 1000 dalton, amat mudah diserap oleh tubuh dan membantu meningkatkan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

Tujuh ramuan utama termasuk ekstrak biji Camelia japonica, kolagen ikan, ekstrak kekerang, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B, digabungkan untuk mempertingkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luar.

Apa kelebihan & manfaat SCP ?

- Anti penuaan, kecilkan liang pori, hilangkan kedutan & garis halus
- Melembap, mengurangi rasa kering dan gatal pada muka
- Mencerah, mengurangkan pigmentasi, jeragat dan warna kulit tak sekata
- Mengembalikan keanjalan kulit
- Meningkatkan pergerakan dengan menyokong kesihatan sendi & kekuatan tulang
- Menyuburkan rambut
- Menegang dan menganjalkan payudara

Menarik bukan?
So ape lagi, dapatkan shaklee collagen powder dengan harga bawah rm20. Bagaimana dapat murah macam ni? Boleh sms/whatsapp saya di 019887126.

Kejelitaan hak milik setiap insan bukan? Hahahah....





Tuesday, May 7, 2013

Gambar stok EBM dari customers shaklee

Sangat marvellous!
Biarlah gambar di bawah menceritakan kehebatan ibu-ibu yang dah berjaya mengumpul stok EBM yang pada ibu sangat banyak & meriah ni.

Gambar ini semua ibu kumpulkan dari group special khas untuk cutomer shaklee sahaja. Semuanya dari ibu yang berlainan ye... Ade yang guna set menyusu 3M, ada yang ambil SET MENYUSU BASIC sahaja... Ada yang start dengan set pantang kemudian bila dah nampak berkesan, tambah dengan set menyusu shaklee pula...

Bergantung pada tubuh masing2, ada yang amik alfalfa je pun dah terBOOST MILK ! Semuanya mesti disertakan dengan doa. InshaAllah... Ada rezeki anak anda nanti... Hehe

So adakah anda juga mahu kumpul stok EBM sebanyak mereka ini??! Mahu banyakkan susu badan? Jom dapatkan set menyusu atau set milk booster shaklee dengan harga menarik.. Nak tau lebih lanjut boleh klik link di gambar sebelah.

Anda boleh juga sms/whatsapp 019-9887126. Terdapat juga pek percubaan. klik SINI untuk link berkaitan set menyusu shaklee.

















Monday, May 6, 2013

Testimoni GLA complex - kecutkan cyst

Apa itu CYST?

Ovarian cysts biasa dihadapi oleh wanita muda. Kebanyakan mereka didiagnosa mengalami ovarian cyst apabila mereka menjalani pemeriksaan ultrasound ketika menghadapi masalah kesuburan.

Ovarian cyst sebenarnya adalah kantung yang mengandungi cecair berada dalam kilang telur ovari. Cecair ini boleh jadi cair seperti air, pekat likat dan ada kalanya mengandungi tisu-tisu seperti rambut dan gigi. Ia juga mempunyai saiz yang berbeza-beza.

Ovarian cyst yang normal akan membesar, dan pecah untuk mengeluarkan telur ovum ketika ovulasi. Cyst yang pecah ini dinamakan follicle. Jika cyst ini tidak pecah, saiznya akan bertambah besar dan dinamakan functional ovarian cyst. Ia tidak merbahaya kecuali jika saiznya terlalu besar.

Credit to :
http://mommyiskandar.com/blog/apa-itu-ovarian-cyst/

Tapi anda yang ada cyst jangan gusar dan cepat buat keputusan untuk lakukan prmbedahan kerana pasti afa jalan & ikhtiarnya untuk kecutkan cyst secara semulajadi. Antaranya dengan pengambilan vitamin shaklee iaitu ESP & GLA complex.

InshaAllah, jika diizinkanNya, cyst pasti akak kecut dan yang ingin dapatkan zuriat pasti akan dapat berita gembira...

Banyak lagi kelebihan GLA complex yang boleh anda cari dalam blog saya ni.

Untuk info lanjut mengenai set ini, boleh hubungi saya , sms/whatsapp 019-9887126.

Sunday, May 5, 2013

Testimoni GLA complex shaklee - betulkan kitaran haid


Apakah kelebihan dan khasiat Shaklee GLA Complex ni:

Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
Membantu meningkatkan kesuburan
Melegakan PMS (sindrom pra-haid)
Membantu dalam menangani menopus
Menguatkan kuku dan rambut
Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
Membantu menangai ekzema
Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
Menguatkan imuniti tubuh
Memperlahankan proses penuaan
Mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung
Mengawal kencing manis dan darah tinggi
Mengawal kolesterol
Untuk fungsi saraf

okay, di bawah ni antara testimoni pengguna GLA COMPLEX:

customer yang bawah ni dah berjaya betulkan kitaran haid nya dengan GLA complex atau set kesuburan. dia telah pun disahkan hamil setelah hampir 2 bulan mengambil set tersebut.


customer yang bawah ni pon sama, kitaran haid kembali normal.





Alhamdulillah...kebanyakannya dah dapat betulkan hormon masing-masing jadi normal macam orang lain. Kitaran haid normal dan tetap so mudah untuk tentukan waktu subur. Senggugut juga hilang !

GLA complex ni bukan saja untuk yang dah berkahwin dan yang nak amalkan untuk kesuburan tapi yang bujang juga boleh cuba ye. Dan GLA complex ni bukan hanya untuk wanita tapi juga untuk kaum lelaki. Boleh juga mengatasi masalah kencing manis tau! 

ada nak mencuba? ok boleh whatsapp/sms saya di 019-9887126. Saya sudi membantu anda.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts