My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Sunday, June 30, 2013

Promosi JUN set combo ~ harga runtuh Mealshakes + Omegaguard

**STICKY MODE**


Yuppss... In JUNE only ye harga promosi Mealshakes dan OmegaGuard shaklee ni. 

Kebiasaannya harga runcitnya mencecah RM249.75 ye. Kini saya jual dengan harga lebih murah iaitu di bawah RM200... 

Berapa harga promosi Omegaguard + Mealshakes ? Mehh sms/whatsapp saya..019-9887126. Harga memang terbaik punya ye.. Hihihi

Jika anda ingin perbaiki kesihatan anak yang selalu sakit, demam, asma, anak kurang berat, anak kurang selera, sembelit, kurang fokus semasa belajar, autisme dan nak tingkatkan IQ anak, maka gabungan Mealshakes dan OmegaGuard la jawabnya!

Banyak feedback positive yang telah diterima. Nak tengok testimoni kedua vitamin ini boleh klik label di sebelah kanan ni ye...

Promosi Jun - Buy 6 free 1- Dapatkan juga harga promosi bagi 1 tin MEALSHAKES


** STICKY MODE**

Alhamdulillah... Just to announce, yang bulan ni, bulan Jun ialah bulan promosi beli 6 tin PERCUMA 1 tin ! Haaaa.... Menarik bukan?!!

So anda boleh beli 6 tin free 1 atau nak beli 1 je pon boleh...

Harga Mealshakes (1 tin) :

Harga retail - RM 113.75
Harga promosi - RM 70 ++

Nak tau harga mealshakes yang saya bagi? Special price? Cepat sms/whatsapp saya di 019-9887126 ye... Sangat2 murah okay... Rugi tak grab, takut lepas ni sold out...

Murah bukan? Lagi murah harganya bila beli 6 tin... Free pulak 1 tin. Anda boleh kongsi beli dengan kawan-kawan atau saudara mara.

Nanti saya akan share mengenai Mealshakes ni, keistimewaannya dan sebagainya.... Banyak pula kerja ari ni huhh..

Nak tau lanjut or tengok testimoni, boleh klik pada label mealshakes or SINI dan label testimoni mealshakes kat sebelah kanan ni ye...

Untuk HARGA PROMOSI JUN set combo Mealshakes + OmegaGuard pula klik SINI.

Friday, June 28, 2013

Testimoni Set Slim Shaklee : kuruskan badan & turunkan berat 20 kg !

Testimoni #1

Customer ni turun 20 kg dalam masa 4 bulan... Hanya dengan ESP.
Ada yang nak cuba kurus dengan ESP sahaja? Jom dapatkan dengan harga special ESP.


Testimoni #2 :

Customer pertama turun berat dengan pengambilan LECITIN + HERB LAX + ESP. Masalah kulit jerawat juga dapat diatasi.

Manakala customer kedua kembali langsing dengan hanya mengambil herblax dan lecitin sahaja.


Testimoni #3 :

Sis Herny ni pulak memilih untuk turunkan berat dengan ESP dan CINCH. Penat juga hilang malah semakin berenaga! Keduanya mengenyangkan jadi tiada masalah untuk control makan makanan berat lagi.


Jika anda masih tercari-cari set slimming yang sesuai dengan harga berpatutan, jom ikhtiar dengan shaklee pula. Pemilihan dan Harga set slimming shaklee pula adalah mengikut BAJET  anda ye.. Tak perlu runsing. Boleh minta advice saya... Saya akan bantu anda.

Kalau berminat, nak dapatkan harga special set slim shaklee ni , boleh sms/whatsapp di 019-9887126 ye!

Thursday, June 27, 2013

Harga vitamin slimming shaklee special untuk anda!


Alhamdulillah... Syukur masih diberi nafas hingga ke hari ini untuk menikmati nikmat rezeki Allah swt.

Okay. Tak mau berceloteh panjang.
Ada sesiapa yang mencari harga slimming set shaklee?
Mahukan harga special set slimming shaklee?

Ya ... Anda kini berada di blog yang tepat. Anda juga akan dapat FREE CONSULTATION tentang cara pengambilan kesemua vitamin yang diambil. Kegembiraan pelanggan, keutamaan kami... Hahahah

Berita baik lagi, herblax kini sudah boleh didapati di kesemua branch di Malaysia. So jika ade sesiapa ingin topup herblax, jom cepat dapatkan dari saya dengan harga menarik!

Secara umumnya kita ada 3 proses penting untuk anda yang mahu turunkan berat badan, mahu slim dan ingin langsing:

❤ Detoks - alfalfa & herblax
❤ Pecah atau bakar lemak - lecitin atau omegaguard
❤ Bina otot :untuk bina semula otot akibat penurunan berat badan (shaping programme)  - ESP or CINCH MIX SHAKE

 Herblax juga kini tampil dengan improved formula iaitu GLUTEN FREE untuk pastikan setiap pelanggan mendapat yang terbaik!

Nahh ... Apa tunggu lagi? Cepat sms/whatsapp saya di 019-9887126 untuk mendapat harga murah set slim shaklee ini. Kami hanya mencadangkan mengikut bajet anda juga! Yang terbaik, hanya untuk anda....


Monday, June 24, 2013

Lagi testimoni meal shakes bagi mereka yang mencari penyelesaian masalah sembelit

Testimoni #1


Testimoni #2


Alhamdulillah, rata2 menunjukkan kesan positif selepas bagi anak mereka minum mealshakes. 

Antaranya:

- sembelit anak telah tiada
- kulit anak lebih licin dan makin cerah
- selera makan dan minum susu anak juga semakin bertambah!

Wahh.. Senang hati ibu kan tengok anak makin happy dan ceria...

So anda ibu2 di luar sana yang mencari penyelesaian bagi anak yang sembelit dan anak kurang selera atau cerewet memilih makanan, boleh cuba meal shakes sementara ada harga promosi ni.

Cepat... Promosi Jun hanya tinggal lagi 6 hari saja lagi.
Ingat! Selepas bulan Jun, harga kembali naik seperti biasa. So sekarang la masanya untuk dapatkan harga mealshakes yang berbaloi-baloi ye. Beli 1 atau lebih untuk penjimatan hebat lebih rm30 untuk setiap tin...!

Sms/whatsapp saya 019-9887126 untuk info lanjut atau boleh Like page saya di Fb : WARDAZRI VITASHOPPE

Tuesday, June 18, 2013

Harga murah mealshakes di bulan Jun


Salam. Dah tentu sekarang masih ramai ibu2 yang sedang mencari vitamin terbaik untuk mengatasi masalah anak anda. Inilah masanya untuk mencuba Mealshake dengan penjimatan lebih rm30 sempena PROMOSI JUN ni. Mesti ramai yang tengah mencari harga murah mealshake atau harga promosi mealshakes kan?

Yes, anda berada di blog yang tepat untuk bertanya tentang mealshake atau pun harga diskaun hebat mealshakes. Jangan lupa sms/whatsapp saya di 019-9887126. Ingat, promosi hebat ni hanya di bulan jun sahaja ye. Harga 1 tin mealshake juga jatuh menjunam bulan ni. Jika berminat, boleh buat preorder dan bayar masa gaji. Cepat sebelum kehabisan stok!!!

Siapa yang boleh mencuba mealshakes ni?

❤ Mereka yang inginkan bekalan nutrien seimbang dan lengkap untuk badan kerana ia membekalkan 24 jenis vitamin, mineral dan zat perlu. Sangat sesuai untuk mereka yang tak suka makan pil.

❤ Untuk kanak-kanak kurang selera atau kurang berat dan jika ibu bapa risau anak tak mendapat zat secukupnya kerana ia kaya dengan protin yang bagus juga untuk atasi masalah ekzema, mengandungi asid folik, biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel untuk proses membesar. Mealshakes sesuai juga untuk dewasa yang ingin tambah berat badan.

❤ Sangat sesuai untuk anak yang sering sakit, demam, asma, batuk dan lain2 kerana mealshakes mengandungi antioksida iaitu mengandungi vitamin A, C, E, zink, selenium yang merupakan agen antioksida yang bertindak melawan jangkitan dan melambatkan proses penuaan.

❤ Mealshakes juga mampu membantu mengurangkan masalah sembelit di kalangan kanak-kanak mahupun dewasa kerana ia bersifat detoksifikasi, kaya dengan serat larut untuk membantu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut atau usus.

Dan.. Yang paling penting, rasanya sungguh LAZAT. Tidak mengandungi sebarang pewarna dan gula tiruan.

PERHATIAN: 
Mealshakes sesuai untuk semua golongan bermula seawal usia 1 tahun hingga warga tua !

Jadi, jika anda tercari-cari harga Mealshake, boleh hubungi saya walaupun di bulan bukan promosi untuk dapatkan HARGA ISTIMEWA mealshakes ini dari saya ye.....pakej dengan konsultasi percuma tau.

Yang istimewanya, di bulan Jun, harga jualan adalah kurang rm90. Selepas ni harga kembali kepada rm90++.

Monday, June 17, 2013

Nak banyakkan susu dan ingin kuruskan badan?


Anda nak kuruskan badan atau kurangkan berat badan?
Sedang cari set slimming? 
Nak vitamin untuk banyakkan susu?
Cari set menyusu atau set breasfeeding shaklee?

Pastinya ramai ibu yang sedang mencari vitamin yang boleh banyakkan susu dan pada masa sama nak kurangkan berat badan kan?

Okay jangan risau, dengan pengambilan ESP + Alfalfa + Lecithin, anda pasti dapat berat yang diinginkan jika konsisten menjalani program pelangsingan bersama shaklee ni. Heheh...

Lecithin tidak akan menganggu penghasilan susu badan ibu malah kekal sama. 

Nak tau harga set menyusu slimming ni? Okay boleh lah sms/whatsapp di 019-9887126 untuk dapatkan harga special dari saya ataupun anda boleh LIKE Fb page saya Wardazri VitaShoppe dan Pm saya di sana ye.

Okay, di bawah ni adalah testimoni pelanggan yang mengambil set menyusu atau set breastfeed slimming ni. 
Dia dah turun berat sebanyak 5 kg selepas hanya 2 minggu mengamalkan lecithin dalam diet harian! Seleranya untuk makan berlebihan juga kurang. 

Anda juga pasti boleh dengan cara dan jadual pengambilan vitamin yang betul yang bakal dicadangkan oleh kami ejen shaklee. Kesan mungkin tak sama pada semua orang ye. Tapi ikhtiar itu penting... Hehhe


Saturday, June 15, 2013

Harga vitamin tambahan untuk ibu banyakkan susu ketika puasa


okay...sepertimana yang kita tahu... tak lama lagi bulan Ramadhan akan kunjung tiba.. bagaimana dengan persiapan anda terutama bagi ibu menyusukan? cukup tak stok EBM? Yakin penghasilan susu badan adalah kekal sama banyak macam ketika tak berpuasa?

ibu-ibu tak perlu risau susu merudum atau susu akan kurang lagi, ini kerana saya ada cadangan pengambilan vitamin tambahan yang boleh bantu banyakkan susu ibu atau sekurang-kurangnya kekalkan jumlah penghasilan susu ibu ketika ibu berpuasa nanti. Antara vitamin yang dicadangkan adalah ESP, PERFORMANCE DRINK, VITALEA dan B COMPLEX.

kenapa perlunya dan pentingnya vitamin bagi mereka yang menyusukan ketika berpuasa ?

ESP - sumber protein dari soya yang membekal tenaga segera, meningkatkan sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, insomnia dan tekanan.

PERFORMANCE DRINK - Membekal tenaga & Daya ketahanan fizikal di mana ia mengimbangi dan membekalkan elektrolit dalam tubuh dan mengimbangi metabolism air dalam tubuh. Ia juga mencegah penyahidratan dan ahsilnya mengurangkan KEHAUSAN, melembabkan kulit dan kelihatan muda.

VITALEA - Penambahan tenaga segera iaitu pemberi tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental, sekaligus membantu sistem memori dan fokus dalam aspek pembelajaran mahupun kerja seharian.

B COMPLEX - menukar makanan kepada tenaga dengan bantu penghadaman, menukar lemak, karbohidrat dan protin kepada tenaga dan sekaligus mengurangkan masalah KELETIHAN/KELESUAN ketika puasa.

yup... bagi yang dah ambil ESP dan Alfalfa sebagai milk booster, boleh la tambah dengan PD atau Vitalea ataupun Bcomplex untuk banyakkan susu ketika puasa.

oh ya, bukan hanya untuk ibu menyusu saja ada vitamin, anda boleh juga sediakan minuman sahur yang berkhasiat dan mampu memberikan tenaga dan rasa kenyang berpanjangan seperti ESP + MEALSHAKES. Sesuai bagi mereka yang ada gastrik dan selalu keletihan melampau waktu berpuasa.

di bawah ni tips dan testimoni ibu yang breastfeed di bulan puasa yang saya petik dari blog MamaFaiz :

Antara persiapan Ramadhan bagi seorang ibu menyusu:Sebelum/Semasa berpuasa: 
§ Amalkan pemakanan seimbang. 
§ Banyakkan minum susu, soya dan makanan yang tinggi protein. 
§ Ambil supplemen –soyprotin,mealshake,performance drink,tablet2 vitamin 
§ Lebih kerapkan mengepam dan menyusui bayi. 
§ Sediakan stok untuk bulan puasa dari awal. 
§ Ceria2 selalu. 
§ Jaga fizikal-banyakkan rehat,tidur cukup,etc….jauhi stress 
§ Psikologi-fikir positif insyaAllah susu cukup utk si kecil..banyakkan doa & istighfar 

Ni testimoni yang mengamalkan performance drink : 
Setakat ni, alhamdulillah. Semalam kami semua tak terbangun sahur, sedar2 dah dekat Subuh, saya cuma sempat ambil 2 gelas Performance Drink ni, dan alhamdulillah sampai ke petang susu masih banyak bila dipicit anak2.Saya pernah berpuasa (puasa ganti) tanpa mengambil minuman ni, menjelang petang, susu dah mula ‘kering’ dan anak2 start mengamuk.Sekarang macam addicted pulak sebab rasanya sedap, especially bila diminum sejuk2. Ia boleh diminum bila2 masa saja, preferably semasa berbuka dan bersahur. Semasa bersahur untuk bekalan tenaga untuk berpuasa dan menyusu seharian, semasa berbuka untuk menggantikan kembali imbangan elektrolit dan bendalir badan yg hilang.. ~Mommy Lyna
Pada saya, sepanjang 2 tahun berpuasa sambil menyusu dan memerah susu di pejabat ini, sebenarnya pada waktu puasa ini, hasil pengeluaran susu tidak banyak berubah. Jika kebiasaannya anda akan dapat 12oz sehari, contohnya, Insya Allah, jika anda berpuasa, anda akan dapat 12oz EBM juga.~genki Momma 
testimony saya? – saya suke ambil performance drink time saya berpuasa…bukan je time breastfeed dulu..tapi sampai la sekrg...dan dulu di miri time saya ke offshore.pagi tu mesti minum performance drink..sepanjang hari berpanas..tapi Alhamdulillah sangat2..raasa bertenaga..tak rasa haus pun.~kak cery 

Dan Khas buat semua ibu2 yang sedang menyusukan anak...bolehla jadikan jadual ni sebagai rujukan...Jadual pemakanan tambahan Shaklee di bulan Ramadhan/ berpuasa. 
Waktu Sahur:
  • Makan nasi atau apa jua juadah .digalakkan makan sup..dan makanan yg tinggi protin.
  • Makanlah kurma at least 3 biji kurma.
  • Minum segelas Perfromance Drink dan segelas ESP atau boleh mix Performance Drink dan ESP (gabungan terbaik).
  • Makan 2 biji Alfalfa
Waktu Berbuka:
  • Berbuka dengan juadah berbuka..with kurma..amat digalakkan
  • Minum segelas Performance Drink dan ESP (untuk dapatkan hasil terbaik).
  • Makan 2 biji Alfalfa
  • Mkn 1 bj vitalea, 1bj bcomplex 1bj vita C
Sebelum tidur:
  •  Amalkan minum segelas ESP.
  • Makan ostematrix 2-4bj dan vitamin lain sepeerti Omega atau GLA
oh ya sambil ber SHAKLEE ni jangan lupa makan KURMA juga ye...yang sunnah jangan ditinggalkan..heheh

so untuk sebarang pertanyaan vitamin mana yang sesuai untuk anda dan ingin tahu harga special vitamin menyusu khas ketika puasa ni, boleh sms/whatsapp saya untuk maklum balas yang segera atau boleh like FB PAGE saya di sebelah kanan ni ye. :)


Hubungi/whatsapp/sms saya Wardah di 019-9887126 untuk info dan harga special SHAKLEE especially buat mereka yang berada di Taman Mahkota Putra, Taman Astana Permai, Bandar Damansara dan Gebeng, KUANTAN !

Thursday, June 13, 2013

Kekal bertenaga dengan SET PANTANG SHAKLEE harga bajet kurang RM100


Mari saya perkenalkan lagi sekali SET PANTANG SHAKLEE.

Okay Set pantang shaklee ni terdiri dari :
- VITALEA
- B COMPLEX
- VITAMIN C
- ZINK

Optional :
-ESP 
- ALFALFA 

Kini anda boleh dapatkan set pantang ini (tak termasuk yang optional vitamin) dengan harga bajet bawah Rm100. Haa .. Murah bukan?

Kenapa perlu pilih SET PANTANG SHAKLEE ni?

❤ Tak seperti jamu atau produk yang lain yang ada banyak pantang larang dan mungkin ada kesan sampingan.
❤ Tak perlu risau takut anak akan terkena jaundice atau penyakit kuning. Boleh mula dimakan dari hari pertama melahirkan lagi.
❤ Membantu ibu lebih bertenaga walaupun baru lepas bersalin
❤ Bonus bagi ibu yang menyusukan di mana kulit anak jadi lebih gebu dan cantik.
❤ Boleh ubat penyakit buasir si ibu
❤ Yang penting luka bersalin/pembedahan cepat baik!
❤ Jika set pantang + ESP pula, boleh membantu ibu langsing semula, kulit cantik dan dapat tenaga yang berpanjangan.
❤Jika set pantang + Alfalfa , boleh kurangkan sakit sendi, cepatkan pengecutan rahim, mengatasi masalah kewanitaan dan paling penting ia adalah milk booster atau boleh banyakkan susu.

Apakah kepentingan mengambil vitamin-vitamin ini?

1) Vitamin B Complex Dengan Asid Folik

B Complex bertindak sebagai penenang dan mengelakkan stress atau meroyan di kalangan ibu berpantang. Ia juga berupaya meningkatkan pembentukkan sel darah merah dan sangat penting untuk menukarkan makanan yang kita ambil menjadi tenaga. Justeru, ibu-ibu akan merasa lebih bertenaga dan kurang letih. Vitamin ini juga memelihara kulit dari dalam dan penting untuk kecantikkan, sesuai dengan namanya 'B' for Beauty.

2) Vitalea / Multivitamin Dengan Zat Besi

Sangat penting untuk diambil oleh ibu berpantang kerana Vitalea membekalkan 23 jenis vitamin dan mineral yang diperlukan oleh tubuh tetapi sukar diperolehi sewaktu berpantang kerana kebanyakkan makanan perlu dielakkan semasa berpantang (pantang makan). Zat besi pula sangat diperlukan oleh tubuh untuk menghasilkan sel darah merah, bagi menggantikan kehilangan darah semasa proses kelahiran. Ibu-ibu yang kekurangan vitamin ini akan kelihatan pucat, letih dan tidak bermaya.

3) Vitamin C

Sangat penting untuk penyembuhan luka jahitan serta membaik pulih tisu yang rosak selepas bersalin. Juga penting untuk meningkatkan sistem pertahanan badan kerana sebiji vitamin C Shaklee menyamai 7 biji setengah kita memakan buah oren. Vitamin C juga penting dalam membentuk kolagen dan penting dalam kecantikkan kulit.

4) Zink

Sangat penting untuk membaik pulih luka jahitan dan luka dalaman. Makanan yang kaya dengan zink ialah ikan haruan. Agak sukar untuk memasak ikan haruan setiap hari, ditambah pula dengan harganya yang agak mahal. Justeru, pengambilan zink setiap hari adalah pilihan yang tepat bagi ibu berpantang. Zink juga membantu mengatasi masalah 'kedinginan' selepas bersalin, dan pengambilan zink oleh ibu menyusu akan menjamin bayi membesar dengan optimum. 

So apa tunggu wahai ibu yang sedang mencari set pantang.. Buatlah pilihan yang tepat untuk kesihatan anda dan anak anda . 

Boleh sms/whatsapp saya di 019-9887126 Untuk sebarang pertanyaan.

Tuesday, June 11, 2013

Kisah seorang ibu dan anak ~ ikhtiar dengan Mealshakes & OmegaGuard



Suka saya di sini ingin berkongsi sedikit tentang pengalaman dan kisah cinta seorang ibu terhadap anaknya....kisah daripada Pn. Shareena di mana anaknya Darwish kerap sakit, batuk berkahak dan selalu buat lawatan ke klinik atau hospital untuk dapatkan rawatan atau nebulizer...

Tapi Alhamdulillah, kini tidak lagi, setelah mengambil MEALSHAKES & OMEGAGUARD shaklee..
jom kita baca pengalamannya :


"[Kisah Cintaku Darwish, Shaklee dan MEAL SHAKES]
Alkisah bermula hujung 2010, anak laki ku yg sorg ni lahir tak cukup bulan, tak cukup berat dan tumbesaran pun lambat. Sepanjang 2011, kerap sakit, batuk berkahak, wheezing ->dr kata masalah acute bronchitis & memang selalu buat lawatan ke klinik/spital utk amik nebuliser & mcm2 ubatler…bile dah admit tu kena plak bergantung setiap hari ngan inhaler ade ubat biru & coklat.. lupe dah ape kenamanya…Memang penat dan kesian bile selalu kene pegi spitalni…walupun free je tak yah bayar…hihi..(company tanggung daa)

So diriku pasrah bile Feb 2012, adik suruh terai ini mealshake utk Darwish. Saya bancuh sesudu kecil dlm botol susunya sehari sekali, kdg2 2/3 hari sekali….memula tak perasan sgt kesannya.. tapi heran bila dah lama tak kene amik nebuliser…then saya tambah Omegaguard seminggu sekali….

Hasilnye memang marbeles….bln terakhir admit HUKM, Jan 2012 dan sehingga ke hari ni, dah setahun 5 bulan, tak pernah lagi amik nebuliser, ubat2, inhaler pn tak pakai dah. Masa followup cek dgn doktr, tumbesarannya pun dah masuk paras normal… dulu2 sokmo paras kuning( tak normal). aa lagi satu darwish pn ade eczema n jrg dah kena(memang org ade asthma selalunye akan ade eczema jugak.. ni dr yg cakap)"
 

credit to : Pn Shareena

begitulah dia kisah seorang ibu dan anaknya... so adakah anda seorang ibu yang mementingkan kesihatan anak? Jika anda mampu membeli mainan mahal kepada anak anda, apa salahnya beli makanan tambahan untuk tingkatkan sistem pertahanan badan anak anda...


memandangkan bulan ini PROMOSI MEALSHAKES, maka anda boleh mendapatkan harga promosi untuk 1 tin Mealshakes hanya RMxx.xx berbanding harga runcit RM113.75 ataupun harga istimewa bagi SET COMBO Mealshakes + OmegaGuard. So apa lagi tunggu... anda juga boleh buat preorder dengan saya sekarang, bayar ketika gaji dan barang akan dipos selepas bayaran dibuat ye...

Hubungi/whatsapp/sms saya Wardah di 019-9887126 untuk info dan harga special SHAKLEE especially buat mereka yang berada di Taman Mahkota Putra, Taman Astana Permai, Bandar Damansara dan Gebeng, KUANTAN !

Monday, June 10, 2013

Jawatan kosong yang tiada had serta gaji lumayan dari Shaklee


Salam semua...
Minggu lepas berakhir sudah SHAKLEE NATIONAL CONFERENCE (8 Jun 2013).. Yang mana ia merupakan majlis bagi meraikan mereka2 yang dah berjaya dalam bisnes shaklee. 

Shaklee juga telah menaja 2000 suratkhabar UTUSAN pada hari tersebut. 

Apa yang saya mahu tekankan di sini adalah keratan akhbar dari Utusan : "SHAKLEE TAWAR PELUANG PENDAPATAN LUMAYAN"...

So siapa di luar sana yang mencari jawatan kosong? Teringin nak berniaga?
Sesungguhnhya peluang terbentang luas untuk anda terutamanya golongan surirumah. Kenapa tidak cuba sesuatu yang boleh menambah duit poket anda setiap bulan?

Saya pasti ramai yang akan fikir:
- siapa nak beli produk shaklee dari saya
- saya tak pandai promote
- saya tak tahu nak jual kat siapa
- saya tak pandai buat blog
- saya tak pandai itu ini... Bla bla...

Okay terus terang saya katakan saya juga punyai fikiran yang sama pada mulanya tapi atas keazaman untuk betul2 berubah dan keinginan nak tambah side income, saya teruskan jua niat bermula dengan modal RM 75 sahaja! 

Dan janganlah risau... Bila anda dah join, ramai akan berganding bahu membantu anda dan salah seorangnya adalah saya sendiri yang akan membimbing anda capai apa yang saya dapat selama ni...

Alhamdulillah selepas 3 bulan, impian kecil saya dah pon tercapai...Nak tau apa? Saya akan ceritakan jika anda sms/whatsapp saya di 019-9887126 untuk cerita lanjut. Heheh... Yang penting saya tidak menyesal dan akan teruskan perjuangan sehingga capai apa yang telah dicapai oleh idola saya iaitu Master Cery.

 
Ni dia gambar my master cery... Dia telah mengambil keputusan yang tepat.. Meninggalkan kerja makan gajinya demi sebuah KELUARGA TERCINTA... Demi untuk meluangkan masa bersama anak dan suami.. Dapat bercuti pada bila2 masa dan ada yang ditaja oleh Shaklee. Seorang yang sangat bermotivasi demi membantu orang lain mencapai impian. Pendapatan bulanannya dalam Shaklee? Tak mahu saya dedahkan di sini... Yang pasti, kita semua akan terbeliak kalau tahu amaun sebenar yang masuk tiap bulan.. Amazing okehhh!

 Kak Cery bersama mereka yang lain yang telah berjaya dalam Shaklee semasa makan malam untuk penerima award.

So apa anda tunggu dan tengok lagi... Nak tahu lanjut, mahu side income 2-3-4-5-6 angka???! Cepat hubungi saya ye... 

Friday, June 7, 2013

Lagi testimoni mealshakes untuk anak kurang selera

Wokeyy nak share pulak testimoni customer yang dah amalkan MEALSHAKES untuk anak mereka. 

So pada sesiapa nak cuba Mealshake dgn harga murah dan pastinya jimat berpuluh ringgit dari biasa, bulan ini lah jawabnya... Kerana bulan ni ada PROMOSI Beli 6 percuma 1 okayy... Harga 1 tin Mealshakes juga sangat2 la murah bulan ni... Lepas ni harga kembali macam biasa ye...

Jom tengok apa kata ibu-ibu ini:


Ni testimoni dari ibu yang bagi mealshakes pada anaknya yang berusia 5 tahun. Mempunyai masalah kurang selera makan & cerewet memilih makanan. Kini, setelah beberapa minggu minum Mealshakes yang dicampur dalam susunya, dah nampak perubahan ketara pada seleranya... Mama nya pon bukan main seronok dah sekarang masak tengok anak bukan main berselera... Hehehee


Yang ni pun sama, masalah kurang selera dapat di atasi dan batuk serta semput juga berkurangan.

Ternyata berkesan untuk mengatasi masalah:


-kanak-kanak sembelit
-kurang selera makan atau kurang berat
-kurang fokus atau tumpuan
-anak sering sakit demam, selsema, asma
-sesuai untuk kanak-kanak Autisme/ADHD
-untuk anak yang terlampau hiperaktif
-anak yang mengalami masalah pertumbuhan

Oleh itu jika anda ibu bapa yang mementingkan kesihatan anak anda, sms/whatsapp di 019-9887126 dengan segera dan dapatkan harga super special dari saya ye !!!

Thursday, June 6, 2013

Batrisya naik bungee trampoline & ke Yu Kids Islands, The Curve

Okay tak mau cerita panjang...tengok la gambar yang ubu akan share seperti di bawah ini... Heheh... Semua tu pergi masa on the balik dari KL ke kuantan... Ahad lepas...


Ini la dia bungee trampoline... Naik kat Wangsa Walk Mall..


Yang bawah ni pulak, gambar masa main kat Yu Kids Island, The Curve... Tiket masuk untuk weekends rm30... Kena masuk pakai stokin okay termasuk mak ayah yang nak teman...

Bukan main seronok lagi dia...sampai tak nak balik..huhu

Over okay... Hahhah



Ni antara favourite dia.... Sampai tak nak balik , duk terlompat terkinja kat sini haaa...
Yang ni macam dia tak berapa suka... Takat tepis2 belon... Tak mencabar kut hihi

Wednesday, June 5, 2013

Apa kesitimewaan & manfaat Mealshakes ?



Sempena promosi MEALSHAKES bulan Jun ni, mari kita tengok serba sedikit apa itu Mealshakes serta kebaikannya..

Keistimewaan Mealshakes :

Mealshakes shaklee menyediakan hidangan lengkap dan asid amino serta nutrisinya mudah diserap untuk kegunaan harian. Ia diperbuat daripada bahan semulajadi- buah-buahan, sayur-sayuran, kacang soya, lactalbumin (sejenis susu) dan lain-lain. Lactalbumin adalah bahan yang terbaik dan mengandungi organisma protin yang sangat berkualiti dan mudah diserap je dalam sistem tubuh dari peringkat bayi hingga ke orang dewasa. 

Mealshakes Shaklee dihasilkan untuk semua golongan - bayi, pelajar, kanak-kanak membesar, ibu mengandung, para atlet, pengamal sayuran, orang sakit, orang yang sibuk bekerja atau orang yang selalu mengambil makanan segera. Jika anda mencari sarapan pagi yang penuh berkhasiat, Mealshakes merupakan pilihan bijak.

Kebaikan Mealshakes :

Nutrisi lengkap - menyediakan 24 jenis vitamin, mineral dan zat perlu. Kekurangan pengambilan zat boleh menyukarkan kadar serapan vitamin dan mineral oleh tubuh kita. Ia turut mengandungi lesitin soya yang bekerjasama dengan vitamin larut lemak.

Membekal nutrisi pada sel tubuh - kaya dengan protein (tidak nengandungi laktosa), membantu pembinaan sel-sel kulit, kuku, rambut, organ, darah, imun dan lain-lain.

Membantu tumbesaran - mengandungi asid folik, biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel untuk proses membesar.

Anti-oksida - mengandungi vitamin A, C, E, zink, selenium yang merupakan agen anti-oksida yang bertindak melawan jangkitan dan melambatkan proses penuaan.

Mengembalikan seri wajah - mengandungi vitamin B yang lengkap, zat besi dan copper yang cukup untuk membina sel-sel darah merah yang sihat, sekaligus memberikan kompleksi wajah/kulit yang lebih cantik.

Detoksifikasi - kaya dengan serat larut untuk membantu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut dan usus.

Kelazatan rasanya - minuman yang lazat untuk diambil bersama fruktos semulajadi; penggantian segera terhadap kekurangan vitamin, mineral dan juga tenaga. Tidak mengandungi sebarang pewarna dan gula tiruan. Lazat untuk dinikmati oleh semua golongan.

Nahh,, tu dia ... Bagi yang belum pernah mencuba, sekarang lah masanya.. Harga juga jauh lebih murah dari biasa...rugi tak rembat satu.. Heheh

Anak saya juga ada minum mealshakes ni dengan susu. Saya dapat lihat yang dia lebih berselera makan. Kesihatan juga semakin baik. Pernah demam tapi sangat cepat baik tanpa bagi apa-apa ubat pun masa tu... Kiranya baik sendiri demam dia... Syukur... Semua dengan izin Allah swt... 😊

Tuesday, June 4, 2013

Sales Shaklee bulan Mei, lebih 5.5 juta !


Selesai sudah closing bulan Mei yang begitu istimewa buat saya...Alhamdulillah.... 
Inilah dia kata-kata dari Master Cery, one of my idol dalam shaklee... heheh.. Menurutnya SALES bulan Mei untuk group dia saja dah cecah lebih dari 5.5 juta!!! Meningkat dari bulan April...
Sangat la banyak bukan?!

Mengapa saya kata closing bulan Mei yang sangat istimewa untuk diri sendiri? Sebab dengan segala penat lelah... Dugaan & kesempitan masa 1 minggu untuk fokus dengan shaklee di bulan Mei (sibuk balik kampung kerana kenduri adik kahwin, kemudian bergegas ke KL pulak untuk majlis bertandang)... Dengan kepenatan, sakit badan semua, akhirnya pada 31 Mei, Jumaat...dapat call dari 'mak shaklee' yang Saya telah berjaya mencapai sesuatu.. Satu step yang sangat dinantikan dan diimpikan dalam masa terdekat...

Saya target dapat naik dalam bulan October 2013 ni... Tapi rezeki dari Allah swt. Siapa yang tahu kan... Dia sudah mengatur segalanya... Syukur syukur Alhamdulillah... Dalam masa 3 bulan Dia sudah bagi saya merasainya...income/bonus? sudah capai tahap yang saya inginkan dalam masa terdekat ni...jangan ditanya berapa.. Hehe... Tapi memang syok... 

So ada tak yang teringin nak menjana side income 2-3-4-5 malah 6 angka seperti saya???!
Jom whatsapp/sms saya 019-9887126 untuk keterangan lanjut . InshaAllah saya akan bimbing anda...

Bukan saja dapat bonus.... Tapi akan datang, ada CAR BONUS & FREE TRIP, UMRAH dan banyak lagi....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts