My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Wednesday, July 31, 2013

Harga promosi Julai - GLA COMPLEX

**STICKY MODE**



Salam semua ... hari ini baru sempat nak umumkan promosi Julai 2013, iaitu.. GLA complex! Beli 6 free 1 botol....

Pastinya anda nak tahu apa fungsinya GLA ni dan siapa yang sesuai mengambilnya....

Jom lihat kandungan terbaik yg ada dalam GLA COMPLEX:

Kebanyakan GLA tersedia di pasaran dihasilkan dari Evening Primrose Oil ( EPO), manakala GLA shaklee diekstrak dari borage yg mengandungi lebih dari 2 kali ganda GLA dalam EPO. SHAKLEE mengekstrak GLA dari borage yang ditanam secara organik di kawasan Saskatchewan.

Setiap kapsul mengandungi lebih 300mg GLA yg mana ianya sumber terbaik Omega-6. Ia digabungkan dgn minyak sunflower dan vitamin E utk tingkatkan keberkesanan dan kestabilan.








Antara manfaat utama GLA COMPLEX :

● herba tradisi yang dipercayai - Borage adalah herba kegemaran orang barat. Ianya merawat ulser, mengeluarkan virus, melegakan kelesuan,membersihkan kahak, meringankan kebas urat saraf dan meningkatkn stamina.

● Mengawal selia estrogen dan testosteron- GLA membentuk prostagladin untuk mengawal selia hormon lelaki dan wanita, baiki simptom PMS seperti kesakitan, mood swing, retensi air dan sakit payudara.

● Melambatkan menopaus - memperbaiki keadaan menopaus seperti hot flashes, insomnia, ketidakhadaman, depresi. Pengambilan jangka panjang akan melambatkan penuaan, mengetatkan uterus, nemberi tone kepada uterus untuk kulit lebih muda.

● Memperbaiki prostatomegaly - GLA memperbaiki masalah prostat lelaki dan masalah kerap kencing

● Menentang kanser - GLA adalah antioksidan yang meningkatkan sistem imun tubuh, menghalang pertumbuhan sel tumor dan kanser

● Memperbaiki inflamasi kulit - ingin kulit cantik? Ianya akan mengurangkan inflamasi kulit, eczema, alergi, kegatalan, kulit kering, memperbaiki bintik penuaan, tinea, kurap. Ianya juga meringankan sakit dan bengkak yang terjadi dari rheumatis, artritis

● Menghalang komplikasi diabetes - merendahkan gula dalam darah , berkesan untuk diabetes semasa hamil dan usia tua. Meringankan kebas dan kesakitan disebabkan oleh gula darah yang tinggi

● Pelangsingan dan menghalang tambah berat badan - Merendahkan kolesterol LDL, menghalang pertambahan berat badan dengan berkesan, menberi ton pada kulit dan otot untuk wanita secara berperingkat untuk capai bentuk badan cantik, menghalang pertambahan berat badan. Ambil semasa perut kosong untuk mengelak keasidan hiper.

● Menghalang tekanan darah tinggi - Menghalang pembekuan darah, merangsang peredaran darah, pengembangan salur darah, memperbaiki tekanan darah tinggi, mengelak masalah jantung seperti arteriosklerosis dan myocardial infarction

● Memperbaiki tekstur rambut - Memperbaiki rambut kering dan keadaan rambut gugur

● Hiperaktif dan Autisme (ADD/ ADHD) - Dibukti secara klinikal bahawa GLA minyak ikan memperbaiki keadaan kanak-kanak berautisma, sukar beri tumpuan untuk belajar dan hiperaktif.

Nahh... itu dia antara fungsi hebat GLA COMPLEX!

klik tag dibawah untuk testimoni:
Kesuburan
Kitaran Haid Tak Teratur, PCOS, Kecikkan Cyst

Mahukan harga special GLA complex sempena promosi Julai ini? Sms/whatsapp saya di 019-9887126 untuk keterangan lanjut.

Harga Bermula Dari RM60+ untuk Sebotol GLA complex. Hanya Di Bulan Julai 2013!

Berikut adalah set vitamin yang juga ada GLA complex dan akan diberikan diskaun HEBAT :

- Harga set kehamilan atau Vitamin shaklee untuk kesuburan
- harga vitamin shaklee untuk diabetes atau kencing manis
- harga vitamin shaklee untuk mereka yang ada cyst, PCOS atau Senggugut yang teruk.
- harga set untuk kesihatan menyeluruh wanita

Shopping raya- Kami, Croc dan Clarks

okay sekali sekala mood santai...
Salam semua... lama sudah tak cerita kisah kehidupan ibu batrisya... hehe... apapun blog ni masih lagi personal blog ibu ye... bukan blog company atau kedai apa2....

Ni dah nak raya... sekali sekala tayang barang raya pulak... hehe

Tahun ni persiapan raya sederhana saja. Baju semua memang dah prepare sebelum puasa lagi. Handbag pon tiada. Recycle yang mana ada je... beli sandal raya je. Yang banyak baju raya, lengkap dengan baju tidur raya mestila si Batrisya ni... hehe...

Tahun ni raya berDua je dengan Batrisya di Kelantan kerana ayah kena kerja.hmmm... tu pasal persiapan raya pun biasa saja.hihi..



Ni dia kasut raya kami... haha... ibu punya yg colourful tu... yang putih dari clarks tu of course la my anak dara punya... dah pakai pun sebenarnya... dia pun teruja.. mana nak faham kalau cakap tu kasut raya pon... haha



Cakap pasal sandal croc ibu... sebenarnya nak yang macam kat atas ni tapinya sudah tak ada size...makanya terpaksa beli yang mana ada... huwaaaa.... kuciwa jugak okay... tapi takpe, sebab yang baru beli tu lagi murah, so hikmahnya, jimat duit...hihi

Baju raya? Oh maaf, dah sumbat masuk beg. Packing untuk balik raya...apa pun nantikan koleksi gambar raya kami nanti... kalau ade la...hihi

Yang bestnya...lepas balik raya, BONUS SHAKLEE masuk! Alhamdulillah!

Monday, July 29, 2013

Testimoni Vivix untuk kencing manis- turun dari 13 ke 4.8!

salam semua...
Just nak kongsi testimoni vivix oleh pesakit kencing manis. Seperti anda dapat lihat dalam gambar, makcik ni usianya 56 tahun. Telah menggunakan vivix selama 5 bulan dan hasilnya bacaan kencing manis turun dari 13 ke 4.8! Jeragat juga makin hilang...

Yup, memang harga VIVIX agak mahal sedikit dan pada saya ia yang paling mahal sekali antara vitamin shaklee yang lain tetapi kualiti dan keberkesanannya amat menakjubkan. Hanya sesudu saja sehari sebelum tidur. Hasilnya pasti berbaloi kerana bukan saja kesihatan beransur baik tetapi juga awet muda!

Maka, jika anda mencari sesuatu untuk turunkan bacaan kencing manis atau diabetes, dan anda seorang berkemampuan, apa salahnya cuba Vivix ni... anda takan menyesal.... kesihatan diri kita semestinya lebih utama dari segalanya...
Jika berminat, sms/whatsapp saya 019-9887126 untuk harga terbaik. Itu saja yang dapat saya bantu....
Vivix bukan saja untuk kencing manis tetapi juga untuk sakit kronik yang lain seperti sakit sendi dan juga kanser...
Untuk makluman lain mengenai vivix:

Monday, July 22, 2013

Testimoni dan Harga set kehamilan shaklee


Pastinya ramai ibu yang ambil mudah tentang pengambilan vitamin ketika mengandung. Kebiasaannya antara masalah yang selalu dihadapi oleh si ibu ialah HB rendah... selalu kena marah dengan nurse la... satu lagi... berat bayi dalam kandungan kurang...dan kemungkinan juga ada yang tidak bermaya dan lemah ketika nak bersalin.

Tahukah anda jika kekurangan HB boleh menyebabkan maut pada anak dalam kandungan? Ia disebabkan oksigen yang tak dapat disalurkan pada anak dengan sempurna. Jadi pilihan di tangan anda!

Di sini saya nak share tentang set kehamilan atau set mengandung shaklee yang boleh bantu anda naikkan HB di samping dapat BONUS lain... haa apa dia?

♥KULIT BAYI PUTIH GEBU
♥KULIT IBU PUN MAKIN CANTIK
♥BAYI SIHAT DAN MONTEL
♥IBU BERTENAGA KETIKA BERSALIN

Set kehamilan shaklee terdiri dari dua jenis iaitu untuk set kehamilan trimester 1 dan set kehamilan trimester 2 dan 3.

Harga set kehamilan shaklee?


Harga Set kehamilan 1st trimester:

ESP
Vitalea (120 bj)
B complex (120 bj)
vit C (90 bj)
Ostematrix (120 bj)

Harga runcit : RM 389


Harga Set kehamilan 2nd/3rd trimester:

ESP
Vitalea (120 bj)
B complex (120 bj)
vit C (90 bj)
Ostematrix (120 bj)
Omegaguard (90 bj)

Harga runcit: RM 525

Harga belum masuk postage lagi. MAHAL???!
Haa jangan risau, harga yang dipaparkan masih belum DISKAUN lagi tau... saya memang sentiasa bagi special price untuk mereka yang tanya saya melalui sms/whatsapp 019-9887126...

ini kerana saya perlu tahu permasalahan anda semua dan bincang mengikut bajet anda juga... mungkin tak semua item anda nak ambil bukan? Ada yang jenis tak suka telan pil... tapi ada yang malas nak bancuh ESP... So terpulang pada anda. Kami sudi membantu!

Haaa... macam mana? nak cuba? Tak percaya? Jom tengok testimoni di bawah.

Testimoni set kehamilan Shaklee #1:


Testimoni set kehamilan shaklee #2:


Testimoni set kehamilan shaklee #3:


Testimoni set kehamilan shaklee #4:


Testimoni set kehamilan shaklee #5:


Testimoni set kehamilan shaklee #6:


Rata-rata menyatakan yang bacaan HB naik dan bayi yang lahir pula berkulit cerah, putih dan gebu.. hmmm sape tak nak kan? Heheh


Hubungi/whatsapp/sms saya Wardah di 019-9887126 untuk info dan harga special SHAKLEE especially buat mereka yang berada di Taman Mahkota Putra, Taman Astana Permai, Bandar Damansara dan Gebeng, KUANTAN !

Wednesday, July 17, 2013

Anggur Muscadine, ramuan ajaib dalam VIVIX memperbaiki diabetes

Adakah anda penghidap diabetes? Kencing manis? Alzheimer? Kanser? Artritis? Dan pelbagai penyakit kronik yang lain?
Jom ikhtiar dengan VIVIX SHAKLEE... terdetik untuk share lagi pasal vivix ni memandangkan ramai terutamanya pesakit diabetes atau kencing manis yang datang bertanya tentang suplemen untuk mengurangkan bacaan kencing manis. Harga vivix memang lebih mahal dari vitamin lain kerana KUALITI dan KEBERKESANAN nya. Apalah sangat harga vivix ni dibandingkan dengan kesihatan diri kita yang tak ternilai ni kan?



VIVIX ?
Vivix merupakan suplemen anti-penuaan TERBAIK di dunia yang dibangunkan selepas penyelidikan bertahun oleh Shaklee.


Kandungan utama Vivix:
- Muscadine grape
- purple carrot
- Elderberry
- Polygonum Cuspidatum

Sumber : kosmo


Keistimewaan Vivix dan bagaimana vivix bantu kurangkan bacaan kencing manis serta memperbaiki masalah penyakit kritikal yang lain :

1. Melawan penuaan pada tahap selular
2. Memelihara kesihatan jantung
3. Memelihara kesihatan otak, sistem imun
4. Memelihara kesihatan sendi
5. Perlindungan anti-oksidan, baik untuk pesakit kanser
6. Peningkatan tenaga pada tahap selular

FAKTA :
Ramuan Vivix adalah 10x lebih kuat dari resveratrol ( kandungan unik dalam anggur muscadine) untuk melambatkan pembentukan protin AGE.

Dipetik dari kosmo:

Resveratrol pada hakikatnya juga telah lama menjadi fokus penyelidikan golongan saintis di serata dunia. Dalam tempoh hampir dua dekad, lebih 2,000 eksperimen berbeza telah mencungkil rahsia dan impak ke atas kesihatan.

Resveratrol biasanya diekstrak daripada biji dan kulit anggur muskat (muscadine). Buah muskat yang jauh lebih besar daripada anggur itu subur di kawasan Tenggara AS yang beriklim panas.

"Saiz sebuah muskat ialah sekitar lima sentimeter (sm) iaitu seakan-akan sebiji plum. Menariknya, di dalam biji muskat ini, terdapat satu kromosom tambahan (20 kromosom berbanding anggur lain yang hanya mengandungi 19 kromosom)."

"Kromosom tambahan inilah yang dipercayai membekalkan sejenis nutrien antipenuaan khas. Malah, kandungan kompaun polifenol dalam buah muskat adalah 40 kali ganda lebih tinggi daripada yang terdapat dalam wain merah," jelasnya sambil memberitahu buah muskat cukup popular sebagai anggur nombor satu di AS.

Artikel Penuh: http://www.kosmo.com.my/kosmo/content.asp?y=2010&dt=0122&pub=Kosmo&sec=Pesona&pg=ps_01.htm

Untuk testimoni vivix shaklee klik link dibawah (credit to sis Iffah Anuar):
https://facebook.com/notes/iffah-anuar/shaklee-vivix-testimonial-collection-international-user/10150415902471790

http://wardazri.blogspot.com/search/label/testimoni%20Vivix


Rasanya masam manis... hanya sesudu saja sebelum tidur. Sangat sesuailah untuk mereka yang tak suka telan tablet atau pil banyak2 ni kan.
 Mahu cuba? Harga vivix yang pastinya rendah saja dari saya. Mampu mengurangkan risiko pelbagai penyakit seperti kencing manis, alzheimer, artritis dan pastinya untuk awet muda.

untuk harga special, sms/whatsapp 019-9887126. Beli 2 botol dah boleh dapat FREE MEMBERSHIP !

Friday, July 12, 2013

Harga set menyusu bajet shaklee dan testimoni set menyusu

Salam ibu-ibu dan bakal ibu di luar sana...
dah beberapa hari kita berpuasa. Macam mana dengan production susu anda? meriah tak? atau ada yang tengah risau susu drop atau merudum? teringin nak banyakkan susu macam orang lain?

jangan risau2.... inshaAllah set menyusu bajet dan basic dari shaklee ni anda pasti tersenyum dengan stok susu yang kekal meriah dan baby yang sentiasa kekenyangan... hehehhe...
anda boleh cuba hanya dengan ESP dan ALFALFA sahaja!

tapi ingat!!! vitamin seperti ini hanya membantu kita, yang penting konsep supply vs demand. Jika kedua ini tak ada, tak guna juga kita makan macam2... oh ya... di samping makan vitamin, antara tips banyakkan susu ialah makan kurma, oat dan horlicks...

Secara umumnya:

ESP - selain membantu cepatkan pengeluaran susu dan pekatkan susu, ia juga membantu beri tenaga buat si ibu selain dapat benefit lain seperti kulit makin cantik dan berseri.

Alfalfa - meningkatkan pengeluaran susu ibu, milk booster yang sebenar. Selain itu ia bertindak seperti kacip fatimah, boleh bantu nyahtoksin, boleh juga untuk langsingkan ibu serta boleh melegakan masalah alahan dan juga angin dalan badan.

untuk entry lain mengenai set menyusu bajet ini anda boleh klik link di bawah:

http://wardazri.blogspot.com/2013/04/set-menyusu-shaklee-bajet-esp-alfalfa.html

Harga set menyusu bajet shaklee ni pastinya sentiasa ada diskaun dari saya... harga runcit untuk ESP + Alfalfa (s) 330 biji = RM 203. belum termasuk pos lagi tau...

ingin harga special set menyusu bajet ini boleh sms/whatsapp saya di 019-9887126 ye....
Diskaun! Diskaun! Diskaun!

penghantaran ke seluruh Malaysia termasuk Sabah & Sarawak!


Berikut adalah testimoni set menyusu shaklee oleh seorang ibu yang amalkan set menyusu bajet Esp + Alfalfa ni...

kulit makin cantik, stok ebm juga bertambah!

Anda gastrik? Angin atau kembung perut?

Alhamdulillah, dah hari ke-3 berpuasa... bagaimana dengan kesihatan anda setakat ni? Tak dapat bertahan lama?

Perut cepat masuk angin dan kembung?

Adakah anda sedang mencari penyelesaian untuk masalah gastrik dan kembung perut ini?

inshaAllah, dengan Shaklee pasti boleh...

ini merupakan pengalaman sendiri juga. Setiap kali puasa, saya selalu mengalami migrain, kembung perut dan angin yang naik ke kepala orang cakap dan menyebabkan sakit kepala....

tapi alhamdulillah sejak mengamalkan vitamin shaklee untuk gastrik , angin dan kembung perut ni, masuk hari ke-3 ni rasa sangat ok. Angin dalam badan pun macam berkurangan.

Set vitamin shaklee untuk gastrik, angin dan kembung perut ni terdiri dari :-

ESP
PEPPERMINT GINGER
OSTEMATRIX

Jom tengok khasiat masing-masing:

ESP - satu hidangan ESP ini bersamaan dengan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur, 12 kali ganda susu, rendah lemak, tiada kolesterol, tiada asik urik dan sangat mudah diserap oleh tubuh manusia. Ia baik untuk  membekal tenaga dan mencegah migrain , gastrik & ulser perut.

PEPPERMINT GINGER - antara kandungan utamanya ialah pudina, halia, pokok adas & cekur manis di mana ia melegakan ketidakselesaan perut dan usus, mual ketika mengandung, kembung perut, membantu penghadaman, melegakan gastrik dan membantu masalah alergi pada saluran usus.

OSTEMATRIX -  memperbaiki sakit gastrik, sakit kepala, kembung perut dan hiperaktiviti perut.

semua di atas adalah cadangan sahaja. untuk memilih yang bersesuaian mengikut kehendak anda seperti bajet, boleh sms/whatsapp saya di 019-9887126. Dapatkan harga menarik set vitamin gastrik/angin/kembung perut/migrain ini hanya dari Wardazri VitaShoppe!!! Terbaik di bulan puasa....

Wednesday, July 10, 2013

Income 4 ANGKA bersama Shaklee

Alhamdulillah... hanya mampu memanjat kesyukuran yang tak terhingga. Allah Maha Pengasih lagi Maha Pemurah... Dia beri apa yang saya pinta sekelip mata... syukur....
May 2013, merupakan detik di mana saya telah naik satu tangga dalam shaklee.. bukan mahu riak atau menunjuk sekarang ni. Cuma nak buktikan bahawa keajaiban boleh berlaku jika kita berusaha di landasan yang betul. InshaAllah. rezeki pasti datang bergolek... tanpa diduga...

Adakah anda di luar sana seorang surirumah yang ingin membantu tambah pendapatan keluarga?
Mahukan financial dan juga time freedom satu hari nanti?

Macam saya juga, kenapa saya buat bisnes shaklee? kerana saya kesian kan anak saya. Setiap hari ambil dia dari taska lambat. Saya juga berharap dapat bertukar jadi WAHM macam orang lain. Hanya bekerja dari rumah. Makanya dapatlah saya bergerak ikut masa yang saya sendiri tentukan. Tak perlu apply cuti kalau nak ke mana2.... so dapat follow husband ke mana jua die pergi... hehhehe... yang penting, semua untuk keluarga tercinta!

Adakah anda berminat untuk ikut jejak saya?
mudah saja... ada dua cara untuk join bisnes shaklee:
1. Hanya bayar rm75 untuk register dan kos penghantaran member kit.
2. Beli produk shaklee sebanyak minimum rm650 atau bersamaan 200point untuk kegunaan sendiri atau sebagai stok permulaan dan dapat FREE MEMBERSHIP!
bulan berikutnya anda sudah layak untuk dapat BONUS pertama dengan 200 point tersebut!

Apa manfaat menjadi ahli shaklee?
- dapat kebaikan dan manfaat dari produk shaklee yang diamalkan
- bisnes yang tak perlukan simpan stok menimbun di rumah
- tak perlu jumpa orang ( sesuai untuk mereka yang pemalu macam saya... hihi)
- online coaching & training (facebook & whatsapp)
- tak perlu risau jika tak dapat pos barang kerana pihak Shaklee boleh tolong poskan pada customer
- dapat kumpul point untuk layak menerima bonus setiap bulan
- dapat kumpul point untuk anda layak menikmati pelbagai insentif, free trip & car bonus
- medium bisnes hanya ONLINE... FACEBOOK or BLOG...atau keduanya sekali!
dan baaaaanyak lagi....



ok ni gambar masa APPRECIATION HI TEA group JUTAWAN SHAKLEE yang diadakan pada 7 Julai 2013.... ini baru sebahagian... dalam beberapa ratus orang. Tak dapat nak jemput semua yang cecah ribuan ahli sebab dapat book hall kecik saja...hehehe




Harap satu hari nanti dapat jadi macam wanita bertudung hitam dan berbaju pink itu.... sangat rendah diri tapi income sudah cecah 6 ANGKA! Setiap bulan ye.... bukan setahun punya income....

so ada tak yang berminat? kami akan tunjukkan jalannya....

"LETS DREAM BIG"

Monday, July 8, 2013

Family Day di Marriot, Putrajaya

Alhamdulillah.... minggu lepas berlalu sudah birthday ibu_batrisya pada 7 Julai... hihi...
Kebetulan pula ada Family Day company tempat ayah Batrisya kerja... family day bermula di Wetland Putrajaya.

Kemudian check in kat hotel Marriot Putrajaya.... malam tu ada dinner pulak...
Artis jemputan, Jep Sepah dan juga Angah Raja Lawak... kemudian tak lama lepas tu, Musli Ramlee pulak muncul. Kena dengan tema mereka malam tu, P. Ramlee....
Ni Dia wajah terkini anak dara kesayangan hamba...


hari tu gi Lost World of Tambun punya menyorok je dalam stroller... sekarang tidak lagi... swim suit pun dah tak muat...

pemandangan dari balkoni bilik,  di hotel Marriot.

Jep Sepah & Angah Raja Lawak

Musli Ramlee tengah menyanyi...


okay... next saya akan cerita pula pengalaman saya pergi Hi Tea Jutawan Shaklee yang telah diadakan pada hari jadi saya, di Palace of the Golden Horses!

Friday, July 5, 2013

Set Mighty 3 Gems untuk persediaan ibu menyusu dan keluarga di bulan puasa


Testimoni set mighty 3 gems:



Harap masih belum terlambat untuk saya perkenalkan pula set mighty 3 gems ni.
Dipetik dari buku total wellness;

Ramai tidak sedar yang sarapan merupakan rahsia untuk kekal sihat dan bertenaga sepanjang hari. Dengan tidak bersarapan, anda mungkin :
- tidak dapat memberi tumpuan untuk masa yang panjang
- kurang peka
- mengambil masa yang lama untuk bertindak balas
- kandungan gula dalam darah yang rendah
- produktiviti kerja menurun

Maka, nampak tak di sini betapa pentingnya pengambilan sarapan dan perkaitannya dengan bulan puasa Ramadhan? Ye betul, dengan pengambilan sahur yang secukupnya dan tepat dengan kehendak tubuh badan mampu membuatkan kita kekal bertenaga sepanjang hari dan rasa kenyang juga lebih lama. Terutama sekali bagi ibu hamil dan ibu yang menyusu anak dan masih buat stok EBM untuk anak.

Set Mighty 3 gems ini terdiri dari gabungan ESP , PERFORMANCE DRINK & MEALSHAKES dan boleh dinikmati oleh semua golongan dari kanak- kanak hinggalah warga tua bukan untuk ibu hamil dan breastfeed moms saja ye.

Tapi saya pasti yang paling gusar dan risau pastinya ibu menyusu anak yang takut susu merudum dan ingin banyakkan susu atau tercari milk booster atau set menyusu, set breastfeed yang sesuai untuk pastikan ibu boleh kekalkan penghasilan susu seperti biasa di bulan puasa. Maka set mighty 3 gems ini juga sangat2 digalakkan untuk mereka ini. Hehehhe... jom tengok lagi testimoni mereka...

Testimoni ibu Menyusu #1

Testimoni Ibu Menyusu #2


Jom lihat kelebihan vitamin dalam set mighty 3 gems ini:

ESP : Membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, insomnia, tekanan dan atasi masalah gastrik.

MEAL SHAKES : Membekal nutrisi yang seimbang pada tubuh dengan menyediakan 24 jenis vitamin, mineral dan zat perlu maka ia sangat sesuai dinikmati oleh mereka yang sedang berpuasa.

PERFORMANCE DRINK : Memberi tenaga kepada otot dan sel. Ia mengimbangi dan membekalkan elektrolit dalam tubuh dan nengimbangi metabolism air dalam tubuh. Yang paling penting, ia mencegah penyahidratan, mengurangkan haus, melembapkan kulit dan kelihatan muda.

Anda boleh mencari saya untuk mengetahui tentang harga set mighty 3 gems ini dan cara nak bancuh Mighty 3 gems juga akan saya beri nanti....

Harga sudah tentunya ada special dan diskaun jika anda terus bertanya melalui sms/whatsapp 019-9887126 untuk reply lebih pantas! Harga special juga untuk set menyusu shaklee yang lain. Semoga anak anda mendapat yang terbaik dan dapat terus breastfeed sehingga usia 2 tahun!

Wednesday, July 3, 2013

Harga special Set Kesuburan shaklee untuk suami dan isteri


Sedang ikhtiar untuk hamil?
Nak tambah cahayamata tapi belum berhasil?
Nak tingkatkan kesuburan wanita mahupun lelaki?

Pastinya ramai sedang mencari tips untuk hamil dan jangan lupa bahawa pengambilan makanan tambahan seperti vitamin adalah sangat penting di mana faktor gaya hidup dan pemakanan harian yang tidak sihat boleh menyumbang kepada masalah yang menyebabkan sukar untuk hamil. Jadi benda sebegini kita lihat seperti remeh je padahal perlu dititik beratkan. Faktor seperti keputihan, cyst, kitaran haid tak teratur dan kuantiti sperma juga menyebabkan sukar untuk hamil.

Apa kata ikhtiar dengan set kesuburan shaklee memandangkan bulan ini promo GLA complex so memang kena la. Harga set kesuburan shaklee juga akan lebih special.

Jom tengok vitamin yang dicadangkan untuk suami dan isteri bagi meningkatkan kesuburan.

Vitamin Tingkatkan Kesuburan Untuk isteri:

ESP + ALFALFA + GLA COMPLEX + B COMPLEX

** Harga set kesuburan isteri bermula dari rm40++.

Vitamin tingkatkan kesuburan untuk suami :

ESP + ZINK + VITAMIN E

** Harga set kesuburan suami bermula dari rm30++.

Walau bagaimanapun, vitamin di atas adalah cadangan sahaja. Untuk keterangan lanjut dan pemilihan vitamin subur yang bersesuaian dengan anda, perlu sms/whatsapp saya di 019-9887126. Maka dapatlah saya bantu ikut bajet anda.

Klik SINI untuk testimoni.






Kelebihan vitamin dalam set kesuburan 

ESP :
- Kandungan asid amino Leucine merangsang penghasilan hormon reproduksi
- bantu menguatkan rahim
- sangat baik untuk pemulihan uterus, ovari, menopous dan pembesaran prostat

GLA COMPLEX:
- Bantu stabilkan hormon
- membetulkan kitaran haid
- mengatasi masalah cyst
- kandungan vitamin E membantu tingkatkan "sexual desires"

B COMPLEX:
- Mencegah kemandulan
- bantu fungsi seksual
- mengatasi masalah stress/tekanan
- asid folik mengatasi masalah kecacatan spina bifida

ALFALFA :
- Mengatasi masalah keputihan ( punca sukar hamil)
- bertindak sebagai kacip fatimah
- menghangatkan hubungan suami isteri

ZINC :
- Melindungi kesihatan prostat, memperbaiki dan menyembuh benign prostatomegaly dan keadaan kerap kencing.
- memperbaiki kemampuan seks lelaki, impoten, meningkatkan kiraan atau kuantiti sperma
- zinc yang cukup penting untuk keupayaan seks bertenaga

VITAMIN E :
- Meningkatkan pengeluaran air mani
- Dikenali sebagai 'vitamin cinta' kerana ia bantu menghangatkan hubungan suami isteri

So apa tunggu lagi? Fast action , fast result !
Dapatkan set kesuburan shaklee hari ini dengan harga terbaik!!!

Monday, July 1, 2013

Julai, bulan istimewa...jom shaklee!

Alhamdulillah....
Dah masuk bulan 7 pon... kenapa istimewa? Kerana yang pertama , ia bulan kelahiran saya dan of course lagi satu sebab bulan puasa akan tiba dalam bulan ni juga... semoga kita dipanjangkan umur oleh Allah swt...

Sebelum tu, jika anda ingin cuba produk shaklee yang dijamin selamat , semulajadi dan berkesan ini, boleh sms/whatsapp saya segera ya... terdapat harga set slimming yang bermula dari rm90 dan seterusnya, harga set breastfeeding atau set menyusu shaklee yang pastinya special, harga set bersalin atau set pantang, sama ada yang full pack atau untuk 40 hari saja...semuanya terpulang pada bajet anda!

Boleh berunding dengan saya mengenai permasalahan kesihatan anda... saya sedia membantu...

Jom bershaklee di bulan puasa.... jualan ESP SHAKLEE juga pasti naik mendadak bulan ni.. dah tentu ramai yang ingin kekal bertenaga dan sihat di sepanjang bulan puasa ini..... jangan ketinggalan untuk dapatkan satu tin untuk diri anda ye...!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts