My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Friday, August 30, 2013

Harga promosi Ogos bagi AJHT : Buy 6 free 1!

salam semua...

Nampaknya promosi bulan ini adalah Advanced Joint Health Tablet aka AJHT !

Nahh... bagi mereka yang ada masalah tulang dan sendi tu boleh cuba ye. Boleh juga dihadiahkan buat orang tersayang seperti ibu bapa kita yang selalu mangadu sakit lutut tu.

Harga Ajht? Harga of course la bila dah promosi ni harga Ajht ni kurang dari rm100 ye. harga retail Ajht ni ialah rm124.00... haa jimat banyak kan! So apa tunggu lagi... promosi berlangsung selama sebulan ye sepanjang Ogos 2013!

Credit to my nanny: MamaFaiz aka kcery

Sumber info di petik daripada booklet Shaklee Advanced Joint Health Tablet

Q : Apakah Shaklee Advanced Joint Health Tablet?
A : Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah formulasi proprietary yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendi-sendi.

Q: Siapakah yang memerlukan khasiat Shaklee Advanced Joint Health Tablet?
A : Lelaki dan wanita dewasa yang mencari satu produk semulajadi dalam mengekalkan kesihatan sendi mereka. Orang muda yagn mempunyai gaya hidup lasak dan aktif juga boleh memanfaatkannya.

Q: Apakah ekstrak jagung?
A : Ekstrak jagung secara semulajadinya kaya dengan glucosamine yang merupakan gula amino dan merupakan blok binaan utama bagi proteoglikan. Ia digunakan untuk membina tulang rawan dan lendir bagi melincirkan sesendi. Glukosamina mengandungi bahan yang juga dijumpai dalam tendon dan ligament. Ekstrak jagung membantu meningkatkan perlindungan sesendi dan membantu memelihara tulang rawan untuk kesihatan sendi dalam jangka masa panjang.

Q: Apakah Boswellia ?
A: Boswellia merupakan gum resin dari pokok Boswellia Serrata. Bahan aktif utama ekstrak Boswellia serrata ialah asid boswelik (AKBA, asid 3-asetil-11-keto-beta-boswelik) yang berfungsi sebagai anti-radang semulajadi.

Q: Apakah yang membuat ekstrak Boswellia dalam Shaklee Advanced Joint Health Tablet istimewa?
A: Ekstrak Boswellia proprietari yang digunakan di dalam Shaklee Advanced Joint Health Tablet bukan sahaja mengandungi asid Boswelik AKBA yang berkepekatan tinggi bagi menyokong keselesaan sendi tetapi juga mengandungi unsur-unsur semulajadi lain dalam resin Boswellia yang berkaitrapat dalam memberikan bioaktiviti yang lebih baik berbanding dengan AKBA sahaja. Tambahan pula, ekstrak Boswellia tertentu ini telah ditunjukkan secara nutrisinya dapat menyokong keselesaaan sendi yang lebih baik berbanding satu ekstrak AKBA yang lebih tinggi.

Q: Bolehkah saya mengambil Shaklee Advanced Joint Health Tablet dan OsteMatrix pada masa yang sama?
Boleh. Tiada sebab mengapa anda tidak boleh mendapatkan khasiat kedua-dua product yang dapat menyokong kesihatan sendi anda. Lebih baik lagi anda gabungkan Shaklee Collagen Powder dan VIVIX bagi mengoptimumkan khasiat Shaklee Advanced Joint Health Tablet

Q : Bila dan bagaimanakah saya mahu menggunakan Shaklee Advanced Joint Health Tablet?
A : Untuk hasil yang terbaik, ambillah mengikut apa yang disarankan iaitu dua tablet sehari bagi setiap hidangan.

Q: Mengapakah ia bebas daripada chondroitin?
A : Shaklee Advanced Joint Health Tablet tidak mengandungi sulfat kondroitin kerana ia tidak akan diserap dengan baik jika diambil secara oral ( ditelan). Penyelidikan baru-baru ini menunjukkan yang sulfat chondroitin juga boleh mengganggu penyerapan ekstrak jagung dan glukosamina yang lazimnya diserap dengan lebih baik jika diambil secara berasingan.

Q: Mengapa produk tersebut mengandungi Vitamin C?
A : Shaklee Advanced Joint Health Tablet menyumbang Nilai Harian 100% Vitamin C kerana ia merupakan nutrient penting yang diperlukan bagi sintesis kolagen.Kolagen merupakan satu komponen tulang rawan dan juga tisu-tisu penghubung yang lain di dalam tubuh.

Q: Mengapa produk tersebut mengandungi mineral surih zink, copper (kuprum/ tembaga) dan mangan?
A : Shaklee Advanced Joint Health Tablet menyumbang Nilai Harian 10% mineral zurih zink, copper dan mangan yang merupakan faktor sampingan bagi enzim-enzim yang membina kolagen dan glikosaminoglikan.

Q: Adalah Shaklee Advanced Joint Health Tablet berasaskan sayur-sayuran?
A : Ya.


Hubungi/whatsapp/sms saya Wardah di 019-9887126 untuk info dan harga special SHAKLEE especially buat mereka yang berada di Taman Mahkota Putra, Taman Astana Permai, Bandar Damansara dan Gebeng, KUANTAN !

Friday, August 23, 2013

Gambar raya ibu dan Batrisya ..raya 2013

Hehe..... salam semua...

Dah beberapa minggu syawal , baru nak tepek gambar...

Ermmm... janji ada kan.... hihi

Okaylah, dlm gambar ni xde pon gambar ayah.,,sebab kami raya berdua je di Kelantan.... ayah kene keje laa...

Hmm okaylah...nikmati lah gambar yg tak seberapa ni...hikhik...yg penting hasrat nak tgk Batrisya pakai peplum tercapai...

Sunday, August 18, 2013

Mencari pengedar sah Shaklee di area Sg. Besi, Tasik Selatan & Pandan Indah?

PENGUMUMAN !!!

Salam & Selamat Sejahtera semua...

Berita Baik! khas buat mereka yang mahu khidmat COD, mencari dealer atau pengedar sah shaklee sekitar kawasan Sg. Besi, Bandar Tasik Selatan dan Pandan Indah, Kuala Lumpur, sila hubungi rakan saya seperti maklumat dibawah:

Nama : Rabiatul Hasma
FB      : Rhasma Hassan
Blog   : http://iniblogrhasma.blogspot.com/
sms/whatsapp/call : 012-9037356

Pastinya anda akan dapat harga SPECIAL daripadanya. Hubungi dia segera ye!

Thursday, August 15, 2013

Harga Set SLIM bajet atau Set kuruskan badan bawah RM100 !!!

Selamat datang ke my personal blog ni.... jemput view tentang vitamin shaklee juga...

kali ni nak buat promosi khas untuk mereka yang ingin kuruskan badan atau mahu diet dengan harga bajet di bawah rm100! What???! Rm100 je?
Ye betul.... jangan tak percaya... ada vitamin slim yang untuk kegunaan lebih dari sebulan tau... 

So nak tau lanjut tentang produk slim atau harga bajet set slim shaklee ini? Boleh segera whatsapp/sms 019-9887126 ye... saya tau pasti ramai yang tercari2 produk bersesuaian dengan bajet. Pasti ada yang risau takut tak boleh nak belanja untuk vitamin kuruskan badan pada setiap bulan bukan? Tak payah gusar, boleh cuba yang blset slim bajet ni dulu...

Hanya bawah rm100 okay!

Untuk info lain, klik link berikut:


Untuk testimoni , klik link di bawah:

Yang penting, ada SIJIL HALAL, KELULUSAN KKM serta SELAMAT & SEMULAJADI !

jadi pastikan anda memilih produk yang tepat... jangan sampai kena masuk hospital ye...





Wednesday, August 14, 2013

Testimoni set slim, testimoni set buasir & testimoni GLA untuk kesuburan!

Jom tengok testimonial terkumpul bagi tiga set shaklee iaitu set slimming, set untuk buasir dan vitamin untuk kesuburan...

Testimoni Set Slimming @ Set kuruskan badan:

Customer ini consune ESP, LECITHIN, OMEGAGUARD & ALFALFA.
Dalam masa lebih kurang 6 bulan dah dapat berat yang diidamkan!


Testimoni GLA untuk kesuburan :
Ini testimoni dari customer saya sendiri. Baru dapat sms ni selepas cuti raya. Sangat happy dapat bantu pelanggan sekalian.
Pn Nurul ni hanya mengamalkan GLA manakala suaminya mengambil zink. Tak sampai 2 bulan guna, dengan izin Allah swt , dia pregnant 5 minggu ;)


Testimoni vitamin untuk sakit buasir:
Yang ni juga customer sendiri. Seorang isteri yang tolong belikan untuk si suami. Mengamalkan OMEGAGUARD, OSTEMATRIK & ZINC. Kini sakit buasir suaminya dah mula berkurangan, tak perlu MC or cuti lagi... pun hanya guna 1 set saja dah nampak perkembangan baik..syukur!


Bagaimana dengan anda ? Mari saya bantu. Hanya dengan vitamin shaklee!
Setiap pembelian akan disertakan juga dengan jadual makan vitamin dan juga tips berkenaan.. FREE CONSULTATION okayy! Khas untuk pelanggan saya sahaja...

Monday, August 12, 2013

Set Skincare atau Set kecantikan kulit Shaklee

Salam semua pengunjung blog Wardazri ini!

Macam mana dengan hari raya anda?

Ok tak mau meleret2 sangat. Ni saya nak cerita sikit pasal set skincare shaklee atau set kecantikan kulit shaklee. Biasa juga dikenali sebagai SET D.

Apa yang ada dalam set kecantikan kulit shaklee ini? Set ini terdiri dari VITAMIN E + B COMPLEX + VITAMIN C.... 



Maka buat yang bakal bergelar raja sehari, yang tak nak kulit kusam, nak hilangkan jerawat, nak cerahkan atau putihkan kulit secara semulajadi, boleh cuba set kecantikan kulit ni. Lagi bagus jika diambil bersama ESP shaklee.  

Ingat!!! Nak cantik jangan ambil produk sebarangan. Yang penting, produk shaklee ada kelulusan KKM, ada sijil halal, maka ianya SELAMAT, SEMULAJADI & BERKESAN!

Jom lihat fungsi ringkas setiap vitamin dalam set kecantikan kulit shaklee ni ...

B COMPLEX - mengatur peredaran atau aliran darah sekaligus membantu mencantikkan kulit dari dalam menghasilkan kulit yang kemerahan dan glowing gitu.

VITAMIN C - merangsang pembentukan kolagen. membantu kurangkan kedut, mencerahkan kulit, melambatkan penuaan serta menyekat pembentukan pigmen. (Bagus untuk kurangkan jeragat)

VITAMIN E - melambatkan penuaan, kurangkan kedut, garis halus, Kurangkan parut, akne dan bintik penuaan. Bagus untuk kurangkan jerawat dan cerahkan kulit. 

ESP - baik untuk awet muda, membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit dan lain-lain. Ia merangsang pembentukan semula kulit dan otot serta kurangkan kedutan, kembalikan seri wajah dan kurangkan atau pudarkan kesan parut.

Menarik bukan??
So apalagi... dapatkan harga diskaun dari saya. Harga retail set skincare shaklee untuk kesemua 4 produk di atas lebih kurang rm390. Tapi tak semua untuk kegunaan sebulan ye.ada tahan sampai 4 bulan! Nak tahu details dan Bagaimana nak dapatkan harga special atau harga diskaun set kecantikan kulit shaklee ni? Sms/whatsapp saya di 019-9887126 yer!

Testimoni set skincare #1

Baru sebulan mengamalkan ESP, vit C chewable, vit E dan B complex!










LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts