My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Wednesday, September 25, 2013

Fenomena Sustained Release vitamin C 500mg Shaklee

Hai semua...
Mungkin ada lagi tak tau yang vitamin C SR 500mg shaklee dah lama kehabisan stok..hampir setahun ye...punya HOT SELLING tau vitamin C shaklee ni...
Kat sini saya ingin buat pengumuman,  bahawasanya fenomena vitamin C 500mg shaklee akan wujud kembali di mana ia akan muncul semula untuk dijual kepada semua pada hujung bulan OKTOBER ini !
Ingat ye.... end of october, SUSTAINED RELEASED VITAMIN C PLUS 500mg will be back!
Jom pakat preorder vitamin C 500mg SR ni banyak2 sebelum kehabisan stok lagi! Jangan berputih mata kalau dah habis....
Jika anda preorder or book sekarang, harga SR vit C 500mg ni pastinya harga yang special? Brape???
Ok, harga retail vit C 500mg shaklee ni sebotol Rm92.50 untuk semenanjung, manakala sabah/sarawak, Rm97.50 sebotol.
Mau harga special sustained release vitamin C 500mg dari saya? Haaa...apa lagi book cepat...beli 2-3 botol sekaligus...jimat postage....jimat juga dari segi harga...lagi bagus kalau dapat bagi deposit, confirm saya simpankan siap2 untuk anda semua...
kalau nak harga special tu....boleh Sms/whatsapp saya Wardah di 019-9887126 !
Harga menarik menanti anda...sebotol mampu bertahan untuk kegunaan 6 bulan okay! Ramai dah berkulit cantik dengan vitamin C 500mg shaklee ni...hehe
INGAT!!!  Akhir bulan OCTOBER 2013 ni, vitamin C 500mg shaklee akan muncul semula!

Thursday, September 19, 2013

Harga Set Shaklee bajet bawah RM150!


salam dan selamat sejahtera semua pengunjung blog ibu batrisya dan shaklee ni...
now saya nak promosikan pelbagai set vitamin shaklee harga bawah RM150 !!! khas untuk mereka yang mungkin mempunyai kekangan bajet untuk mencuba vitamin SHAKLEE...

Adakah anda sedang mencari ;

Harga SET PANTANG SHAKLEE atau set bersalin bawah RM150?
Harga SET KESUBURAN SHAKLEE bawah RM150?
Harga SET KURUS SHAKLEE bawah RM150?
Harga SET MENYUSU SHAKLEE bawah RM150?
Harga SET MENYUSU + KURUS SHAKLEE bawah RM150?
Harga SET PANTANG + MENYUSU SHAKLEE bawah RM150?

Haaa...makanya anda berada di blog yang tepat... terdapat juga set bajet untuk masalah kesihatan yang lain.
bagaimana nak dapatkan harga special macam ni? cuma sms atau whatsapp saja saya, Wardah di no 019-9887126.... Saya akan nyatakan harga beserta kos penghantaran yang kurang dari RM150. Harga pastinya meletop !!!

Ingin tahu lagi tentang set yang saya tawarkan di atas boleh klik tag atau label di sebelah kanan ni ye... Anda boleh lihat testimoni juga.

segala maklumat lanjut mengenai produk beserta FREE CONSULTATION akan saya berikan bagi memastikan anda mendapat kesan yang optimum !

Wednesday, September 11, 2013

Nutriferon, untuk ibu menyusu tingkatkan imun bayi

[Nutriferon utk ibu MENYUSU?]

● Ibu menyusu tapi sedang sakit/demam, tak nak mkn ubat klinik ?
● baby masih menyusu, umur kurang 2 tahun demam, selsema, batuk atau masalah imun badan yg lemah?

Okay, maka inilah ikhtiar ibu2 semua agar anak yg masih menyusu makin sihat, termasuk tingkatkan kesihatan ibu juga. Jgn risau, production susu badan juga tidak akan terganggu malah ibu akan lebih bertenaga walaupun mungkin tpaksa berjaga malam!

Berminat utk tingkatkn imun?

PM, sms/wa 019-9887126

Malah ada juga ibu mendapati bahawa susu badan semakin banyak walaupun dalam keadaan yang tidak sihat ataupun mungkin letih berjaga disebabkan anak yang demam...serius!

Harga nutriferon bawah rm150, terdapat 30 sachet dalam 1 pack. Boleh digunakan lebih dari sebulan bergantung pada keperluan.
Oh ya...bukan saja untuk ibu menyusu ye, ayahnya, kanak-kanak yang demam juga boleh makan. Hanya makan begitu saja atau boleh dibuat air. Nutriferon juga boleh diamalkan untuk menggantikan panadol . Yes bertukarlah kepada yang lebih SELAMAT, SIHAT & SEMULAJADI!

Lain info mengenai Nutriferon, klik label Nutriferon di sebelah kanan ini ;)

Saturday, September 7, 2013

Lagi customer pregnant, ikhtiar hamil dengan set kesuburan suami isteri shaklee!

Alhamdulillah...SEGALA PUJI BAGI ALLAH SWT...

nak share lagi berita gembira... ini semua gara2 promosi GLA Complex bulan 7 yang lepas... ramai yang sedang ikhtiar untuk hamil telah cuba set kesuburan suami isteri shaklee ni.

ni lagi customer yang baru je hamil 5 minggu.. pelanggan ni amalkan ESP + GLA + vitamin E untuk isteri manakala untuk suaminya pula Vitamin E dan Zink... kiranya belum sampai 2 bulan makan , beliau dah pregnant! gembira saya terima khabar ni...asalnya untuk bertanya khabar je...hehhehe


so sekiranya anda sukar hamil dan teringin sangat nak menimang cahayamata... jom ikhtiar pula dengan SET KESUBURAN SUAMI ISTERI SHAKLEE ni... apapun semuanya dengan izin ALLAH SWT...inshaAllah..

jika ada masalah bajet, jom cuba set kesuburan bajet ini yang terdiri dari ZINC dan GLA complex... harga set kesuburan bajet ini pun tak mahal, berbaloi kerana boleh digunakan sehingga 4 bulan! hahh 4 BULAN?!! yer... bergantung pada masalah yang anda hadapi... jadi apalagi... jom segera hubungi saya atau rakan pengedar saya yang berdekatan untuk order dan mendapat harga set kesuburan suami isteri yang sangat SPECIAL ! hihi...


Gla juga mampu mengatasi masalah cyst, PCOS, kitaran haid yang tak teratur yang mungkin menjadi punca anda sukar untuk hamil... jom kami bantu anda...FREE CONSULTATION yer... jadual cara makan vitamin juga akan disediakan... :)

Klik link di bawah untuk lain2 testimoni set kesuburan :

untuk info mengenai GLA COMPLEX :

Friday, September 6, 2013

Testimoni set pantang atau set bersalin shaklee yang hangat!


Lagi nak share pasal testimoni set pantang atau set bersalin shaklee yang memang mabeles ni.... semakin mendapat permintaan ramai terutama skali dari blog ini. Alhamdulillah.....

Testimoni set pantang shaklee #1

Testimoni set pantang shaklee #2

Haa nampak tak apa kata-kata ibu yang dah pun menggunakan SET BERSALIN SHAKLEE ni?

Kesimpulannya, set pantang shaklee ini ;
♥ buat ibu baru bersalin lebih bertenaga, cergas tak seperti orang dalam pantang
♥ susu badan lebih banyak dan pekat 
♥ luka bersalin cepat baik
♥ berat badan turun dengan set pantang + set kurus shaklee


Adakah ibu atau bakal ibu berminat nak cuba set pantang shaklee ni? Tentang harga set pantang shaklee, jangan risau, pasti ada harga special untuk anda. 
Set pantang shaklee terdiri dari:
Vitalea, B Complex, Vit C & zink...digalakkan juga ambil ESP.

Jika anda mempunyai masalah bajet, ok boleh ambil pek percubaan set pantang shaklee ini untuk kegunaan selama 40 hari sahaja! Harga tak sampai RM110.00 pun. Ibu nak kuruskan badan? Okay boleh add on ESP, lecitin dan juga Alfalfa ye.... bukan saja boleh banyakkan susu, malah boleh bantu kuruskan badan ibu juga....mana tau, boleh lebih cun dari sebelum mengandung! 
Haaa...dan alfalfa juga bertindak sebagai kacip fatimah ye....hehheh

Okay jika berminat, boleh sms/whatsapp saya 019-9887126.
Harga pasti menarik tertarik...!

Wednesday, September 4, 2013

Port pack barang a.k.a mini gudang Shaklee

Alhamdulillah...
Segala puji bagi Allah swt....
Entry merepek aje 3-4 hari ni...hehe.... inshaAllah nanti akan update mengenai kebaikan produk promo bulan September ni, iaitu COQHealth Plus.

Now, saya sedang sibuk planning, wat target dan coaching anak2 yang baru nak berjinak-jinak bisnes shaklee...
Yesss..... saya sangat berharap mereka juga akan dapat personal BONUS  4 angka dari bisnes shaklee ini secepat mungkin... makanya dapatla menampung sebarang kenaikan minyak ni ....hehehe

Kalau yang gaji tak naik2 tu elok la buat side income ye...boleh dapat double dari gaji anda sekarang....atau mungkin lebih?

Sesiapa berminat dengan bisnes shaklee boleh sms/whatsapp saya, pn. Wardah di 019-9887126.....

Okay...sebenarnya nak tunjuk mini gudang saya.,..tempat saya simpan stok shaklee dan tempat saya packing barang customer... haaa...kecik je ruang yang diperlukan... tak dela berkotak-kotak sampai penuh 1 bilik ye...lagipun shaklee boleh juga tolong pos kan. Hihi

Ni rak, my hubby yang pilih and belikan... pink gitu... i likeeee!

Thanks sayang!


Sunday, September 1, 2013

Teknik SEO, blogger & part time bisnes!

Salam semua.... macam dah lama tak update blog kesayangan ni....
hari ni nak share pengalaman sepanjang berkecimpung dalam bisnes SHAKLEE selama 6 bulan ini...
Alhamdulillah... bulan ke 3 je dah merasa personal bonus 4 angka! dan terus tiap bulan dapat 4 angka sehinggalah yang terbaru iaitu bulan Ogos....

Bagaimana saya lakukan? Siapa pelanggan saya?
Semuanya hanya di hujung jari... hampir 100% hanya update dan promosi menggunakan SMARTPHONE !
Bisnes hanya dengan melalui social media marketing seperti FACEBOOK, INSTAGRAM dan semestinya BLOG...
Hampir 100% juga pelanggan saya datang dari BLOG!

so calling out for blogger yang ingin mencari pendapatan sampingan atau side income sehingga 4, 5 angka, jom sertai saya... hanya modal rm65 untuk join keahlian seumur hidup! Dan saya akan tunjukkan bagaimana teknik SEO membantu meningkatkan view dan pengunjung ke blog ini... khas untuk yang bernaung di bawah susur galur WARDAZRI MILLIONAIRE TEAM (WMT). Saya akan membantu dan bimbing anda...

Pengedar sah shaklee, dealer, ejen sangat diperlukan dari SELURUH NEGARA termasuk SABAH & SARAWAK ye.... peluang pendapatan hanya di hujung jari... siapa tak nak kan???
Apa itu teknik SEO??? saya akan jelaskan semasa membimbing anda...

Antara kelebihan berniaga dan menjadi pengedar sah Shaklee:
● faedah kesihatan & kecantikan dari produk yang digunakan sendiri.
● kelayakan PERSONAL BONUS dari 5%-21% setiap bulan bermula dari 2 angka hingga 6 angka !
● kelayakan utk mendapat pelbagai INSENTIF, CAR BONUS dan percutian yg ditaja oleh Shaklee.
● kemudahan berbisnes tanpa menyimpan stok bertimbun di rumah.
● semuanya secara ONLINE sahaja, tiada meeting & sebagainya.
● Anda juga akan dibimbing serta akan dijemput masuk ke support group di FB & juga whatsapp.

jika berminat... sms/whatsapp saya Wardah di 019-9887126 atau PM kami di page WARDAZRI VITASHOPPE untuk info lanjut!



ini adalah baucer yang saya dapat bulan Julai 2013 yang lepas...
pelbagai insentif menarik menanti anda!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts