My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Thursday, October 31, 2013

Harga Promosi Shaklee Collagen Powder: Buy 6 free 1, atau 1 kotak harga bawah RM2XX!

***STICKY MODE***

Yesss.... promosi yang dinanti juga oleh ramai orang di Malaysia...


Bulan Oktober, promosi beli 6 percuma 1, SHAKLEE COLLAGEN POWDER.

Nak hilangkan jeragat?
Mahu awet muda?
Nak hilangkan kedut di muka ?
Nak kulit lembab dan tegang ?
Nak cerahkan kulit?
Nak suburkan rambut?
Mahu kecilkan liang pori di muka?
Nak kurangkan sakit sendi?
Kurangkan keletihan?

Dan banyak lagi manfaat lain, shaklee collagen powder la jawabnya...

Antara manfaat shaklee collagen powder ni ialah:

- meningkatkan kelembapan kulit
- mengurangkan kekasaran dan kekeringan kulit
- meningkatkan kelembutan & kelicinan kulit
- meningkatkan keanjalan, ketegangan dan elastisiti kulit
- meningkatkan ketebalan rambut
- menambah keserian , tona & warna kulit
- mengurangkan garis-garis halus dan kedutan
- menyokong kesihatan sendi dan tulang

Ujian klinikal juga membuktikan bahawa kesan ketara boleh dirasai setelah 8 minggu penggunaannya....
Collagen ini juga boleh dibuat masker ye....hehe


Nak harga promosi tergempak collagen ni? Harga promosi shaklee collagen powder ini sekotak adalah bawah RM210 sekotak untuk bulan ni. Beli 2, 3 atau lebih, penjimatan beratus ratus ringgit...
buat pegetahuan,
Harga retail collagen powder ialah rm298/rm312 bagi semenanjung/sabah & sarawak.

Nak tahu berapa sebenarnya harga special shaklee collagen powder ini dari saya? Jom sms/whatsapp sy di 019-9887126..

Jika beli 1 set iaitu 6 kotak free 1, anda bukan saja dapat FREE MEMBERSHIP tapi juga layak untuk dapat Bonus atau  cashback sebanyak RM110! Jimat bukan?!!

Promosi hanya setahun sekali ye..,,lepas ni takde dah...jangan merayu la nak harga promo...hanya di bulan OKTOBER... jom rakyat malaysia, termasuk sabah dan sarawak...jom order!

Untuk testimoni shaklee collagen powder, klik link di bawah :



Tuesday, October 29, 2013

Mahu join bisnes shaklee?

Salam semua....
Okay tak mahu cakap banyak2....
Sesiapa yang berminat sangat nak try bisnes shaklee, nak tanya macam2 yang bersarang dalam kepala,
Boleh hubungi saya,

Wardah
Sms/whatsapp 019-9887126
Wardah.rosa@gmail.com

Saya yang akan bimbing anda, walau di mana jua anda berada...jarak bukan lagi penghalang untuk berjaya okay!
Saya yang akan tunjukkan jalannya...
Dan jalan ini tiada lampu isyarat...terpulang pada diri anda sendiri nak berlari laju2 atau nak berhenti tiba2...hehe

Tapi, inshaAllah.... semua orang boleh berjaya dengan shaklee.,.sebab saya sendiri sudah merasai manisnya bila setiap bulan dapat bonus yang semakin bertambah... :D

Soal Kenaikan harga minyak atau pun barang sudah tidak menjadi bebanan lagi kerana income shaklee dah banyak menampung kehidupan kami sekarang, alhamdulillah...
So apa tunggu lagi! Hubungi kami segera....


Thursday, October 24, 2013

Harga Set Skincare Shaklee murah dan amat berbaloi!

Salam semua,
ini dia, SET SKINCARE SHAKLEE PREMIUM kembali!

inilah antara set skincare yang menjadi buruan ramai, tambah lagi dengan kemunculan semula shaklee sustained release Vitamin C Plus 500mg... barulah mantap...
 Rugi anda tidak mencuba. ramai yang sanggup tunggu vitamin C shaklee tu tau...hampir setahun!


okay ini dia set skincare shaklee premium @ vitamin untuk kecantikan kulit shaklee.
terdiri dari B complex, Vitamin C, Vitamin E dan juga tambahan ESP.

Harga set skincare shaklee ini juga amatlah berbaloi dan boleh dikatakan murah... kenapa?
Kerana satu set skincare shaklee ini boleh digunakan selama 4-6 bulan. Jadi anda hanya perlu buat pelaburan untuk jangka masa panjang demi kecantikan kulit anda. Purata sebulan tak sampai pun rm100.

jom lihat fungsi dan kelebihan set skincare shaklee ini:

B COMPLEX - mengatur peredaran atau aliran darah sekaligus membantu mencantikkan kulit dari dalam menghasilkan kulit yang kemerahan dan glowing gitu.

VITAMIN C - merangsang pembentukan kolagen. membantu kurangkan kedut, mencerahkan kulit, melambatkan penuaan serta menyekat pembentukan pigmen. (Bagus untuk kurangkan jeragat)

VITAMIN E - melambatkan penuaan, kurangkan kedut, garis halus, Kurangkan parut, akne dan bintik penuaan. Bagus untuk kurangkan jerawat dan cerahkan kulit. 

ESP - baik untuk awet muda, membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit dan lain-lain. Ia merangsang pembentukan semula kulit dan otot serta kurangkan kedutan, kembalikan seri wajah dan kurangkan atau pudarkan kesan parut.

so,

NAK HILANGKAN JERAWAT?
NAK HILANGKAN PARUT?
NAK KULIT CERAH, PUTIH BERSERI?
NAK BONUS BADAN SIHAT?

yess, boleh cuba set skincare shaklee ini...harga berbaloi-baloi!!!

so nak tau harga special set skincare ni?

Hubungi/whatsapp/sms saya Wardah di 019-9887126
COD area: Taman Mahkota Putra, Taman Astana Permai, Bandar Damansara dan Gebeng, KUANTAN !

Wednesday, October 23, 2013

Sustained Release Vitamin C Plus Shaklee (500mg) yang murah



Kenapa vitamin C shaklee sustained release ini berbeza dari vitamin C brand lain? apakah keistimewaan vitamin C shaklee ini?

  1. Teknologi penghasilan Vitamin C Shaklee adalah sustained release.Kenapa perlu teknologi sustain release? Sebab vitamin c mudah musnah,bersifat larut air dan tidak dapat disimpan lama dalam badan. Sustained release adalah teknologi yang membantu Vitamin C untuk kekal lama dalam badan dimana hanya 100mg vitamin C dilepaskan ke dlm badan setiap sejam
  2. Satu tablet vitamin C Shaklee bersamaan dengan 7 setengah biji oren.
  3. Vitamin C Shaklee lengkap dgn bioflavonoid (bahan penting yang membantu penyerapan vitamin c dengan lebih baik).. dan vitamin C shaklee semulajadi tanpa bahan pewarna atau perisa tambahan.




Vitamin C atau asid askorbik amat bermanfaat pada kesihatan manusia. Semua orang tahu bahawa Vitamin C boleh membuatkan kulit menjadi cantik dan licin. Benarkah begitu?
  • Vitamin C membantu pembentukan kolagen iaitu sejenis protein yang menyusun tubuh manusia. Kolagen adalah struktur yang terlibat dalam pembinaan tulang, gigi, sendi, otot dan kulit. Perkataan kolagen itu sendiri berasal dari Yunani yang bererti lekat atau bersifat sebagai pelekat.Sebab itulah si pengamal akan mendapati kulitnya lebih licin, tegang dan cantik, dan luka cepat sembuh kerana ia membentuk perhubungan tisu badan yang kuat.
  • Vitamin C menjaga salur darah agar tidak mudah pecah, mencegah pengerasan salur darah, membantu proses metabolisma kolesterol iaitu pembentukan asid hempedu yang penting dalam proses pemecahan lemak. Sebab itulah mereka yang menghidap darah tinggi amat digalakkan mengambil vitamin C bagi mengelakkan stroke dan jantung tersumbat.
  • Detoksifikasi. Vitamin C berupaya mencantumkan bahan logam berat seperti plumbum, raksa, arsenik dan lain-lain toksik menjadikan ianya tidak bahaya pada buah pinggang dan dapat dinyahkan daripada badan dengan lebih mudah. Mereka yang merokok patut menjadikan vitamin C sebagai kawan baik kerana ia dapat membersihkan darah dan mengelakkan buah pinggang anda daripada mengalami kerosakan yang teruk.
  • Vitamin C juga berperanan dalam pengeluaran hormone antistress dan interferon (hormone fungsi imun). Mengikut doctor Bruce Miller, the more you stress the more you need vitamin C. Kita tahu bahawa stress boleh memusnahkan vitamin C dan oleh kerana kekurangan vitamin C sistem keimunan kita menjadi lemah dan mudah diserang penyakit.
  • Penyakit skurvi adalah akibat kekurangan vitamin C. Sesiapa yang mengalami pendarahan pada badan, lebam-lebam, gusi mudah berdarah, gigi mudah tercabut dan luka lambat sembuh, pendarahan dalam otot dan sendi adalah disebabkan kekurangan vitamin C. Jelas sekali vitamin C adalah umpama gam yang melekatkan sel-sel lalu menjadikan tisu-tisu dalam badan kita tidak mudah koyak atau terluka. Mereka yang sedang sakit adalah disarankan mengambil vitamin C pada dos yang lebih tinggi bagi mempercepatkan proses penyembuhan,
  • Kita digalakkan mengambil buah-buahan dan sayur-sayuran lima kali sehari. Namun kekangan masa dan tekanan kehidupan masa kini menyebabkan vitamin C tidak dapat diserap oleh badan secara optimum dan lebih banyak keluar melalui air kencing. Menurut Dr Bruce Miller, dos yang dicadangkan ialah 500mg sehari iaitu bersamaan 7 setengah biji Oren. Jika kita mampu, tidak perlulah menelan pil tetapi jika sebaliknya adalah dinasihatkan agar mendapatkannya dalam bentuk tablet.
credit to mamafaiz


untuk info lain mengenai vitamin C shaklee... klik SINI

Jadi, apa lagi yang anda tunggu?
Bandingkan harga vitamin C shaklee ini dengan jenama lain...
1 botol Vitamin C shaklee (500mg) ada 180 biji, untuk kegunaan selama 6 BULAN!
Harga vitamin C shaklee ini rm92.50, maka untuk sebulan, hanya RM15+ sahaja! MURAH bukan?!!

Dah ramai yang mencuba sehinggakan vitamin C shaklee ini out of stock selama setahun! punyala HOT sangat kan...Rugi jika anda tak mencubanya tau..

Mahu harga super special vitamin C shaklee (500mg) ini? 

sms/whatsapp saya, WARDAH di nombor 019-9887126
FB page: Wardazri Vitashoppe
Email : wardah.rosa@gmail.com

Monday, October 21, 2013

Sustained Release Vita C 500mg is available NOW!

Ok... vitamin C shaklee 500mg sudah dibuka untuk dijual!

Secara ringkasnya....kelebihan sustained release vitamin C plus ini adalah :
¤ membentuk kolagen
¤ memperbaiki simptom pendarahan
¤ peningkatan sistem imun
¤ memerangi kanser
¤ mencantikkan kulit
¤ memperbaiki insomnia
¤ mengekalkan kolesterol sihat

So, yang nak hilangkan parut, nak cerahkan lagi kulit, nak lagi cun, nak tingkatkan imun...meh order... harga vitamin C 500mg shaklee murah2 je..

For info, vitamin C shaklee ini juga terdapat dalam :
SET IBU HAMIL
SET IBU MENYUSU
SET PANTANG @ SET BERSALIN
SET RESDUNG/ALAHAN/EKZEMA
SET SKINCARE

untuk info lain tentang shaklee sustained release vitamin C Plus (500mg) , boleh klik SINI

Mahu harga special?
Sms/whatsapp Wardah, 019-9887126
FB page : WARDAZRI VITASHOPPE
COD area bandar Damansara, indera mahkota, gebeng, Kuantan...

Friday, October 4, 2013

Testimoni collagen powder shaklee...jom cuba dengan harga mampu milik!

Alhamdulillah...dapat juga kumpulkan beberapa testimoni untuk dinilaikan sendiri oleh pembaca sekalian.

Jom kita tengok apa kata mereka yang dah selamat mengamalkan Shaklee Collagen Powder.

Testimoni collagen powder shaklee #1
  • masalah rambut gugur akhirnya dapat di atasi dengan shaklee collagen powder



Testimoni shaklee collagen powder #2 :

  • kulit lebih licin, lembut dan bersih hanya dengan memakai masker dari ESP dan collagen powder
  • kulit makin cerah dan berseri
  • shaklee collagen powder juga menghangatkan lagi hubungan suami isteri ;)


Testimoni shaklee collagen powder #3 :

  • shaklee collagen powder juga dapat hilangkan stretchmark dan juga selulit!


Testimoni Shaklee Collagen Powder #4 :

  • Shaklee collagen powder juga sesuai untuk ibu menyusukan anak dan ada yang mendapati susu badan makin banyak dan meriah !
  • Cik B juga makin tegang dan anjal ;)


Testimoni Shaklee Collagen Powder #5:

  • hari ke-8 dah rasa kesan shaklee collagen powder ni... memang berbaloi !


Testimoni shaklee collagen #6 :

  • Juga dapat mengurangkan atau mengatasi masalah rambut gugur


Testimoni shaklee collagen Powder #7:

  • Selepas 2 kotak shaklee collagen powder, kulit makin cerah dan lembut
  • kulit tak berminyak ataupun kering bila duduk dalam aircond



Testimoni shaklee collagen powder #8 :

  • Dengan campurkan collagen powder dan ESP, tumit yang merekah dapat dilicinkan dan tak kasar lagi
  • kulit lebih moist atau lembap


haaa....macam mana? teruja tak nak cuba shaklee collagen powder?
sekarang lah masanya untuk mencuba.... sangat jimat harga collagen shaklee ni untuk sekotak.

nak cerahkan kulit, pudarkan jeragat, hilangkan pigmentasi dengan collagen shaklee?
nak hilangkan garis halus, kedutan di wajah dengan shaklee collagen?
nak lembapkan kulit dengan collagen shaklee?
nak suburkan rambut dan atasi masalah rambut gugur dengan collagen shaklee?
nak kurangkan kesakitan sendi dengan collagen shaklee?
nak anjalkan payudara dengan collagen shaklee?
nak menambahkan keintiman hubungan suami isteri dengan collagen shaklee?

apa lagi,, jom dapatkan harga collagen powder shaklee yang murah-murah saja dari kami... penjimatan lebih dari RM80 untuk 1 kotak.... harga runtuh shaklee collagen powder hanya di bulan OKTOBER 2013... sempena promosi beli 6 percuma 1 !

whatsapp saya di 019-9887126 atau LIKE dan PM FB page kami di WARDAZRI VITASHOPPE untuk dapatkan collagen powder shaklee dengan harga mampu milik... boleh kongsi beli dengan orang sekitar dan anda mungkin dapat FREE MEMBERSHIP, FREE sebotol COQhealth Plus serta layak untuk dapat cash back sebanyak RM110 !!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts