My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Saturday, November 30, 2013

November: Harga promosi Buy 6 free 1 - VIVIX

**STICKY MODE**


Alhamdulillah, promosi collagen powder dah pun berlalu bulan lepas....
Now, November sekali lagi shaklee buat promosi beli 6 botol percuma 1 botol bagi VIVIX !

Nahh.... sesiapa nak kurangkan bacaan kencing manis (ada yang ambil 2 minggu dah drop bacaan dari berbelas ke bacaan normal), nak awet muda, nak tingkatkan kesihatan secara sihat dari dalam...ayuhh cuba vivix...Inilah masanya untuk nak dapatkan vivix dengan harga lebih murah dan super jimat!!!

harga 1 botol vivix juga jatuh menjunam...jimat hampir rm50 tau... apa lagi, jom beli lebih dari 1 botol...lagi jimat beratus ringgit... harga retail vivix lebih kurang rm400++ tau....so sesiapa nak harga diskaun vivix shaklee kurang dari rm400 iaitu lebih kurang rm3xx....jom hubungi saya segera...sangat berbaloi ok...

kalau anda boleh beli barang mahal untuk sendiri, apa salahnya melabur sikit untuk kesihatan yang tiada galang gantinya ni kan??? hanya dalam bentuk cecair...sesuai bagi yang sukar untuk telan pil banyak2 tu....

okay untuk info lain mengenai vivix...
klik SINI

jom tengok testimoni vivix untuk pesakit kencing manis atau diabetes ini :


Hubungi/whatsapp/sms saya Wardah di 019-9887126 untuk info dan harga special SHAKLEE especially buat mereka yang berada di Taman Mahkota Putra, Taman Astana Permai, Bandar Damansara dan Gebeng, KUANTAN !

Wednesday, November 27, 2013

HERB-LAX kembali..nak cari harga set kurus shaklee bawah rm100?

Yup.... HERBLAX shaklee kini kembali... saya telah pun order beberapa botol untuk pelanggan tersayang... nak jugak? Haa cepat contact saya ye...harga pasti hebat...sehebat produknya!

Ok, jom tengok apakah keistimewaan dan kelebihan HERBLAX :

Ramuan asas produk ini terdiri daripada kombinasi sains perubatan tradisi dan teknologi barat. Ia mengandungi herba semulajadi : alfalfa leaves, senna leaves, anise seed, blue malva flower, buckhorn bark, licorice root, rhubarb root, fennel seed dan culver's root.

Kesemua herba ini sangat terpilih dan ditapis kualitinya.bahan2 ini Susah juga didapati sebab tu herblax selalu out of stock ye.

Fungsi utama herblax :

♥ pembersihan najis yang tersekat
♥ merangsang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita.
♥ membantu masalah sembelit
♥ tindakan pembersihan yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus (natural bowel movement) dan secara langsungnya membantu masalah sembelit.
♥ mengempiskan perut
♥ ia membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut. Sesuai diambil seperti biasa atau dicampurkan dalam air panas sebagai minuman herba.

Haaa...so macam mana?

Nak kempiskan perut
Tengah cari tips nak kurangkan perut boroi
Nak kurus cara selamat

Jom lah cuba Herblax ni ye...

Harga herblax Takde sampai ratus2 pun.... boleh tahan lama juga. Yang penting lulus KKM, HALAL dan SELAMAT!

Sms/whatsapp segera 019-9887126 (wardah)



Nak yang bajet dan lagi berkesan proses kurus itu? Boleh cuba gabungan HERBLAX + LECITHIN . Pasti meletop! Harga masih bawah rm100 tau...murah bukan?




Tuesday, November 26, 2013

Cadangan vitamin untuk sakit sendi & lutut


Ade tak orang kesayangan atau diri anda sendiri yg mengalami sakit sendi & lutut?

Boleh juga dihadiahkan untuk ibu & ayah tersayang...kesihatan mereka pastinya sangat berharga!

Kebaikan Set sakit sendi & lutut ini:

¤ memberi sokongan nutrisi pada kolagen dan komponen penting penghubung tisu lain yang memberi kekuatan dan struktur untuk sendi.

¤ membantu mengekalkan tulang yg kuat

¤ membantu melegakan sakit sendi dan inflamasi terhadap sendi

Mahu harga special untuk set sakit sendi shaklee ini?

Sms/whatsapp
Wardah | 019-9887126

Monday, November 25, 2013

Testimoni vitamin untuk kurus @ set slim shaklee

Salam...

Siapa lagi yang masih tercari set kurus shaklee? Nak set slim shaklee yang bajet saja? Semua ada.....

Jom tengok dulu testimoni kat bawah ni.

Testimoni set kurus shaklee #1:

Akak ni katanya lepas 2 minggu amalkan full set slim shaklee ni terus turun 5kg..... sampailah jadi macam gambar belah kanan sekali tu....cun, kurus & gebu kan?
Dia amalkan full set slim iaitu : ALFALFA, LECITHIN, OMEGAGUARD, ESP & CINCH MIX SHAKE.

Tak mahukah anda jadi secantik beliau? Pelaburan yang sangat berbaloi ok!

Testimoni set kurus shaklee #2:

Hanya dengan makan lecithin....lepas 3 minggu boleh lost 5 kg okeh! Nasi semua makan cam biasa katanya sebab takut susu badan drop....penangan menyusu badan ditambah dengan pembakaran lemak oleh LECITHIN memang lagi cepat la kurus...lagi jika ambil full set vitamin untuk slim shaklee...lagi meletop laa.. heheh

nak harga runtuh bagi semua vitamin untuk slim dari shaklee atau set kurus shaklee yang bajet? Cepat2 sms/whatsapp saya di 019-9887126 (wardah).

Testimoni #1:


Testimoni #2:

Thursday, November 21, 2013

Testimoni set skincare shaklee (vitamin kecantikan Shaklee)

Hi semua...

Hari ni saya nak share testimoni set skincare shaklee atau set penjagaan kulit shaklee yang dalam bentuk tablet & minum.

Semestinya dalam set skincare shaklee tu terdiri dari:

¤ Vitamin C 500mg
¤ B complex
¤ vitamin E

Dan optional, boleh add on ESP dan GLA...

Tahan untuk kegunaan 4-6 bulan...amat berbaloi.

Konsultasi percuma juga akan diberikan khas untuk customer saya !

Ok jom tengok testimoni di bawah:

Testimoni set skincare shaklee #1:
Amalan pemakanan set skincare yang konsisten selama 6 bulan membuahkan hasil yang CERAH dan CUN!

Testimoni set skincare shaklee #2:
Kulitnya juga semakin CERAH dan BERSERI. Yang penting katanya amalan pemakanan harian mesti berkhasiat serta minum air masak yang mencukupi memberi kesan ketara. Pembaik pulih kulit berlaku dari dalam dengan bantuan SET SKINCARE SHAKLEE !

Berminat? Nak tahu harga special set skincare shaklee ini?

Nak kesan cepat lagi? Boleh cuba VIVIX atau COLLAGEN POWDER SHAKLEE ;)

Sms/whatsapp 019-9887126.

Testimoni #1:


Testimoni #2:

Wednesday, November 20, 2013

Senarai pengedar sah SHAKLEE untuk COD berdekatan kawasan anda !

Buat anda di luar sana, yang berminat nak cuba SHAKLEE, nak dapatkan produk shaklee,
mahu pick up sendiri barang atau perlukan khidmat COD, anda boleh lihat dan hubungi nama dealer shaklee atau pengedar sah shaklee atau juga dikenali sebagai SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR yang berkenaan seperti di bawah :

Nama SID : Rabiatul Hasma (ID : 947922)
call/sms/whatsapp : 012-9037356
COD Area : Sg. Besi, Pandan Indah,
Tasik Selatan, KUALA LUMPUR.

Nama SID : Feyruz (ID : 947926)
call/sms/whatsapp : 013-9321994
COD Area :Beserah, Bandar Kuantan, Indera Mahkota, UMP Gambang, Kolej Shahputra, Beserah, Balok, Kuantan, PAHANG.

Nama SID : Rodiffa Nasir (ID : 947929)
call/sms/whatsapp : 013-3395357
COD Area :Subang Jaya, Bandar Sunway, Bukit Jelutong & Shah Alam, SELANGOR.

Nama SID : Lizawana (ID : 1024671)
call/sms/whatsapp : 013-4887082
COD Area :Sg. Petani, Gurun, Kuala Ketil, Tikam Batu, KEDAH & sekitar WP LABUAN.

Nama SID : Rahimah (ID : 1066672)
call/sms/whatsapp : 019-4096693
COD Area : Jitra, Changloon , Kuala Nerang, Pokok Sena, Sik, KEDAH

Nama SID : Nurul Faizah (ID : 1068546)
call/sms/whatsapp : 017-9241126
COD Area :Pekan, Kuantan, PAHANG.

Nama SID : Noor Zaini (ID : 993080)
whatsapp : 019-7580069
call/sms : 012-9109444
COD Area :Alor Setar, Kg Ganding, Alor Mengkudu, Gunong Keriang, Sungai Baru, Taman Saga, KEDAH.

Nama SID : Murni (ID : 1076076)
call/sms/whatsapp : 012-8896072
COD Area :Kota Kinabalu, sekitar Universiti Malaysia Sabah, SABAH.

Nama SID:sazlina(1077810)
call/sms/whatsapp : 0139335848
COD area: Kemaman,KL & Manjung

Nama SID : norliza binti embren (ID:(947928)
CAll/ sms/whatsapp:0193628677
COD Area: cheras,kampung pandan,pandan jaya,bandar tun razak,bandar tun hussien onn,KUALA LUMPUR

Nama SID : Zuraidah Edah (ID:(1075046)
CAll/ sms/whatsapp:0192078269
COD Area: meru klang, shah alam, puncak alam, puncak perdana, SELANGOR

Untuk kawasan yang tidak tersenarai, harap maaf, WARDAZRI MILLIONAIRE TEAM belum ada wakilnya lagi kecuali jika anda mahu jadi salah seorang dari mereka?

Nak tahu lanjut tentang bagaimana nak JOIN... klik SINI

atau sms/whatsapp saya, WARDAH di nombor 019-9887126.

Sunday, November 17, 2013

Shaklee merebak di seluruh negara Malaysia!

Alhamdulillah....

Beberapa shaklee billboard telahpun dipasang di sepanjang lebuhraya utara-selatan!

Nampaknya SHAKLEE semakin melebarkan sayapnya...
Sudah semakin dikenali dan dipercayai...
Mana tidaknya, shaklee sudah lebih 50 tahun di pasaran...

ALAWAYS SAFE
ALWAYS GREEN
ALWAYS WORK

Jadi tidak ada sebab kenapa anda yang berminat nak bisnes shaklee rasa gusar dan keliru...
Pilihlah side income yang tepat untuk masa depan anda.

SHAKLEE sudah terbukti telah mengubah kehidupan saya bukan saja dari sudut ekonomi, tapi juga dari segi rohani dan semangat diri...Alhamdulillah...dengan izin Allah swt jua....

Ayuh sertai group jutawanmagik kami!

Sms/whatsapp 019-9887126 (wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Thursday, November 14, 2013

Testimoni vitamin tambah berat badan

Hi semua...

Hari ni nak share testimoni untuk vitamin tambah berat badan..

Sebelum tu mari saya perkenalkan vitamin dalam set tambah berat badan atau set gain weight ni..:

1. Mealshakes
2. Vitalea
3. B complex

Ramai yang tanya, menjadi ke?
InshaAllah jika konsisten, makan yang high calory selalu, tak mustahil okay... jom ikhtiar dengan set tambah berat badan dari shaklee ini... tiada kesan sampingan.

Yang pasti SELAMAT, SEMULAJADI & BERKESAN

vitamin di atas akan membantu menambahkan selera makan anda dan bonusnya...

Tubuh makin sihat bertenaga
Kurangkan keletihan
Kulit juga boleh cantik

Set tambah berat ini tahan untuk kegunaan 2-4 bulan tau!
Harga retail rm264, so mahu harga special set tambah berat ini? Oppss cepat2 sms/whatsapp saya ye di nombor 019-9887126 untuk tahu harga special dari saya.

COD area berdekatan KUANTAN.

Pelanggan ini dah naik berat hampir 3kg dalam masa sebulan !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts