My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Tuesday, December 31, 2013

Promo Dec 2013: Harga promosi OMEGAGUARD shaklee

***STICKY MODE***

PROMOSI DISEMBER 2013 BUY 6 FREE 1 : OMEGAGUARD SHAKLEE


PENGUMUMAN!!!

bulan ni saya nak lancarkan YEAR END SALE... harga special untuk kesemua set vitamin shaklee.
Special lagi bila bulan ni promo buy 6 free 1 untuk Omegaguard.

Harga runtuh bagi set shaklee berikut:

Harga promosi SET SLIMMING SHAKLEE
Harga promosi SET BUASIR SHAKLEE
Harga promosi SET GOUT SHAKLEE
Harga promosi SET SAKIT JANTUNG & DARAH TINGGI SHAKLEE
Harga promosi SET KESIHATAN LELAKI SHAKLEE

banyak lagi lah.. yang pasti ... lebih jimat lah.. dan set shaklee yang lain juga masih ada DISKAUN dan ada yang bajet.
harga 1 botol Omegaguard shaklee adalah RM136 semenanjung dan RM140 bagi sabah/sarawak.

DISEMBER ini, harga 1 botol jadi rm XX.XX sahaja... haaahh... bawah rm100 okay!!! mana tak jimat..
tak percaya? jom sms/whatsapp saya untuk tahu harga murah omegaguard tersebut...jangan tunggu bulan depan. memang  tak dapatlah harga macam tu ye.

Lagi satu if beli 1 set yang ada 6 botol percuma 1, anda juga layak untuk dapat KEAHLIAN PERCUMA SHAKLEE!







Kelebihan Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee:

1. Minyak Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee diesktrak dari ikan laut dalam dan berair
sejuk (sardin, mackerel, herring dan anchovies)

2. Tidak dihasilkan dari minyak hati ikan yang mengandungi toksik.

3. Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee mengandungi 3 kali lebih tumpat dari
ketumpatan minyak hati ikan.

4. Sangat berbeza daripada produk omega 3 di pasaran kerana Omega Guard Shaklee satu-
satunya minyak ikan omega 3 paling tulen, lengkap dengan 7 jenis asid lemak omega 3
semulajadi termasuk EPA, DHA dan ALA.

5. 1 kapsul Omega Guard Shaklee membekalkan 905mg asid lemak omega 3, EPA dan DHA.

6. Omega Guard Shaklee dihasilkan daripada kaedah ultratulen bergred farmaseutikal
berteknologi terkini

7. Kaedah utlratulen adalah proses penyulingan proprietari 3 molekul untuk mengektrask
omega 3 yang tulen dan menyingkirkan bahan berbahaya seperti plumbum,
merkuri, arsenik, kadmium, dioksin, dan PCB.

26 Manfaat Omega 3 Dalam Omega Guard Shaklee

1. Omega 3 mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon PMS wanita
2. Melicinkan kulit dan kelihatan kemerah-merahan
3. Mencegah salur darah dari tersumbat
4. Omega 3 dapat mengelakkan strok
5. Mengekalkan tekanan normal darah
6. Membantu mengurangkan ketegangan urat leher
7. Mengurangkan sakit kepala
8. Merendahkan kolestrol
9. Omega 3 dapat mencegah pembekuan darah dalam badan
10. Kekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL
11. Mengawal masalah obesiti
12. Mengurangkan risiko penyakit jantung
13. Sangat bagus untuk ibu hamil - membantu tumbesaran dan perkembangan
otak janin
14. Meningkatkan perkembangangan memori janin dan kanak-kanak
15. Meningkatkan sistem imun tubuh dan sangat bagus untuk kesihatan kanak-kanak
16. Membantu menyihatkan paru-paru
17. Omega 3 juga boleh memperbaiki masalah alahan kulit seperti eczema, psoriasis, dll
18. Mengurangkan demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE
(lupus erythematosus)
19. Omega 3 juga membantu memperbaiki penyakit buah pinggang
20. Membantu menentang kanser paru-paru, payudara, kanser prostat dan kanser kolon.
21. Membantu meningkatkan kesihatan hati selepas pembedahan
22. Membantu pankreas pesakit kanser berfungsi dengan lebih baik
23. Memelihara fungsi-fungsi sendi
24. Mencegah penyakit gout

Selain itu, Omega 3 yang tekandung dalam Omega Guard Shaklee membantu memperbaiki masalah berkaitan otak sepert:-

- Mencegah insomnia
- Mengurangkan tekanan emosi
- Mengurangkan kemurungan dan kebimbangan
- Membantu memperbaiki masalah autism
- Membantu memperbaiki masalah kanak-kanak hyperactive
- Mengurangkan masalah schizophrenia
- Mengurangkan masalah lupa pada wanita yang telah melahirkan anak

 credit to : sihatmacamyaya

Klik SINI untuk testimoni omegaguard!

Hubungi/whatsapp/sms saya Wardah di 019-9887126 untuk info dan harga special SHAKLEE especially buat mereka yang berada di Taman Mahkota Putra, Taman Astana Permai, Bandar Damansara dan Gebeng, KUANTAN !

Promosi istimewa 31 Disember 2013 : jom preorder shaklee dengan harga murah!

Salam semua...
Ibu_batrisya dah selamat bercuti pun,. Alhamdulillah...impian tercapai..ada masa ku tepek gambar n cerita sikit ye..,

Skang ni nak buat promosi ambang tahun baru 2014!

Harga runtuh untuk set kanak-kanak bijak dan banyak lagi...nak preorder pon boleh, janji bayar sebelum jumaat pukul 12 malam ye...hihi

Ok..nak harga special shaklee?

Cepat2 sms/whatsapp 019-9887126

Wednesday, December 18, 2013

Rahsia masker dari vitamin E dan ESP shaklee

Credit pic to : M.iffah

Salam n selamat sejahtera semua...haa..mesti ramai lagi tak tahu apa lagi kegunaan vitamin E dan juga ESP... bukan sekadar untuk ditelan je tau...
Ni nak bagi tau, vitamin E shaklee dan ESP shaklee juga boleh dibuat MASKER okayy....

Saya sendiri dah cuba lumur vitamin E kat muka, Alhamdulillah...kecut jerawat...hmmm nanti nak try buat masker ESP pulak, mana la tau kut jadi lagi gojes...hahahah

So apa tunggu lagi, 2 in 1, kecantikan dalaman dan juga luaran, tak rugi mencuba keduanya....hasilnya kecantikan semulajadi atau natural beauty orang cakap...hehehhe.... jom sama2 cantik dan cun... nak lagi best, cubala set skincare shaklee yang terdiri dari vitamin C, vitamin E, B complex dan ESP sebagai tambahan. Harga set skincare shaklee juga amat berbaloi kerana vitamin tersebut boleh digunakan untuk 4 - 6 bulan.... kalau bahagi kepada bulanan, tak sampai seratus pun kita melabur!

Berminat? Sms/whatsapp 019-9887126 atau PM saya di FB page WARDAZRI VITASHOPPE !

HARGA RUNTUH SET SKINCARE SHAKLEE 
hanya pada yang order dan yang buat payment rabu, khamis & jumaat (18, 19 dec & 20 dec) sahaja!

TAWARAN HEBAT juga untuk semua set yang ada pembelian ESP!!!

Friday, December 13, 2013

Testimoni setelah ikhtiar hamil dengan GLA & ZINC SHAKLEE

Alhamdulillah...malam2 buta dikejutkan dengan sms dari pelanggan kami....menyatakan yang dia dah pun hamil 1 bulan setelah 2 bulan amalkan set kesuburan shaklee ini..syukur...happy dapat bantu lebih ramai pasangan suami isteri untuk dapatkan zuriat.

Rahsianya? Tips nak hamil?
Ohhh...dah tentu salah satunya dengan pemakanan seimbang dan anda boleh ikhtiar dan usaha hamil dengan set kesuburan shaklee.

Pasangan ni hanya ambil set kesuburan shaklee paling bajet je pun, iaitu zinc dan gla complex...harga set kesuburan shaklee yang bajet ni tak sampai rm130 pun dan boleh tahan hingga hampir 4 bulan. (Bergantung pada masalah anda).

Cara pemakanannya? Of course, ekslusif hanya untuk pelanggan kami sahaja!

Berminat nak cuba? Harga special untuk anda yang sms/whatsapp ke 019-9887126 (wardah).
Jangan tunggu lama2 okay...takan nak tunggu lagi 3 bulan? 6 bulan? Baru nak cari...

FAST ACTION , FAST RESULT okay!

Wednesday, December 11, 2013

CLEARANCE SALE SHAKLEE by Wardazri VitaShoppe~ harga shaklee terbaik!

CLEARANCE SALE SHAKLEE...!!! Hanya di Wardazri VitaShoppe kami. (Tiada kena mengena dengan pihak ketiga)

Memandangkan saya atau lebih dikenali sebagai ibu_batrisya, akan bercuti dari 20 hingga 29 december ini.
Sempena dgn itu, kami nak buat CLEARANCE SALE untuk stok yang ada....
Haa...so jgn segan , jgn malu utk bertanya harga vitamin shaklee ini...murah2 saja... tak kira di mana anda berada, saya cuba bagi harga terbaik!

Ingat, sesetengah nutrien tidak boleh dihasilkan sendiri oleh badan kita, maka dengan itu kita perlu dapatkan makanan tambahan seperti vitamin shaklee sebagai pelengkap pada nutrisi harian kita. Pilih lah shaklee yang sudah tentunya SELAMAT, SEMULAJADI & BERKESAN!

Pengeposan terakhir pada 19 dec (khamis), dan pengeposan seterusnya akan dibuka semula pada 30 dec (isnin)!

Jom grab harga terbaik dari kami!

PM, sms/whatsapp 019-9887126 (wardah)
COD area Kuantan dan delivery ke seluruh Malaysia inc sabah/sarawak.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts