My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Wednesday, December 10, 2014

Shaklee Collagen Powder akan dihentikan penjualannya?!

"RM0.00 Shaklee: Due to Product Registration guideline change, Collagen will be unavailable for sale after Dec'14 pending re-registration which takes 9-12 mths. Hence Shaklee is offering a special Buy 3 Free 1 promo now to support our valued distributors with sufficient products till product registration is achieved."



Haa tu dia pesanan dari shaklee...

Jika anda nak beli shaklee collagen powder dengan harga murah dan jimat masa ni lah ye nak buat stok!

Sebab apa?

Shaklee tawarkan collagen shaklee dengan setiap pembelian 3 kotak akan dapat FREE lagi sekotak...

Bukan itu saja... Dapat pulak FREE MEMBERSHIP... Silap2 dapat pulak free postage ;)

Cepat2... Sebelum december berakhir ye...


Lepas disember ni collagen akan dihentikan sementara penjualannya...mungkin ambil masa lebih 9 bulan...so cepat sebelum kehabisan STOK!!!

Apa lagi uollss.... Jangan tengok saja.. Tahun 2015 anda tak berpeluang lagi nak cuba collagen shaklee ni...kalau ade pon stok terhad sangat...

Jom order...
FREE MEMBERSHIP
FREE 1 kotak (jika beli 3 kotak)
Next month, korang akan merasa BONUS SHAKLEE jugak tau... Nak saya cerita lagi pasal promosi collagen powder shaklee ni?

Meh sms/whatsapp saya:

Wardah | 019-9887126
Saya Pengedar Sah Shaklee anda yang komited!

Tuesday, December 9, 2014

Lagi customer ku hamil, penangan set subur GLA dan Zinc !


Alhamdulillah.... 

Tengahari ni dikejutkan dengan whatsapp dari regular customer ku...

Sebelum ni dia ada cuba GLA complex dan suaminya ambil zinc...
Berhasil!!! Dengan izin Allah swt... Syukur.. Happy bagi pihak customer...





Jom la pakat order SET KESUBURAN BAJET ni.... 
Nak tahu cara pengambilan yang betul bagi GLA untuk nak hamil?
InshaAllah akan saya bagi tahu, tapi khas untuk yang order dengan kami sahaja tau... Jadual tu semestinya EKSLUSIF untuk anda pelanggan wardazri Vitashoppe...

Apa tunggu lagi????

Jom order shaklee dengan kami...

#shaklee #sayajual 
Wardah | id:927624
Sms/whatsapp: 019-9887126 

*COD area Kuantan.... COD indera mahkota, gebeng, balok, beserah dan sekitar berdekatan serta penghantaran ke seluruh Malaysia!

*jom join keahlian shaklee, hanya rm75 bagi semenanjung dan rm85 bagi sabah/sarawak dan nikmati harga ahli shaklee seumur hidup!

*bagaimana nak dapat keahlian FREE?
Beli sebarang produk shaklee sejumlah rm650 ke atas (200uv) dan seterusnya anda layak menikmati bonus shaklee pertama anda di bulan berikutnya!

Wednesday, December 3, 2014

Anda peniaga? Adakah anda juga penggunanya?!!



Saya tak pasti apakah peniaga lain juga menggunakan produk yang mereka jual...

Tapi yang pasti...

SAYA adalah pengedar sah shaklee dan SAYA juga adalah pengguna SHAKLEE !!!

Vitamin favourite saya;

OSTEMATRIX sebab ia bantu melawaskan kerana saya ada masalah nak membuang...hahah (adakah anda juga begitu? Jom cuba!)

GLA COMPLEX & VITAMIN C PLUS sebab bantu cantik dan sihatkan kulit saya...tidak le cantik jelita macam fazura tapi at least kurang dah jerawat kecik2 and muka kurang berminyak! I likee....

OMEGAGUARD untuk stabilkan paras kolesterol....orang cakap, kurus lagi banyak kolesterol...huhu...untuk IQ saya pun ye... Maklumlah, semenjak lepas bersalin, selalu jadi pelupa...

NUTRIWHITE ...pencuci muka yang JIMAT sebab picit tak sampai 1 cm pon dah berbuih...inshaAllah tahan paling kurang 6 bulan untuk 1 tiub tu... Saya perasan yang kulit lebih lembut, liang pori  lebih kecik, kulit cerah sikit dan muka kurang berminyak!

Haa... Untuk si kecik Batrisya pulak...
Memang dia suka MEALSHAKE yang dicampur dalam susunya...kadang2 siap ratah senyap2 !!!

NUTRIFERON pun jadi kegemaran...sampai mintak nak makan 2 sachet....

Jadi...kami dah rasa kesannya....

Anda bagaimana?

Nak cuba tak?

Psstttt..... DISEMBER ni PROMOSI VITAMIN C PLUS & VITAMIN E ye sayang2 semua!!!

Sms/whatsapp/telegram : 019-9887126 (Pn. Wardah)

❤️ Notes from Wardazri VitaShoppe:

*SHAKLEE COD area Kuantan.... COD indera mahkota, gebeng, balok, beserah dan sekitar berdekatan serta penghantaran ke seluruh Malaysia!

*jom join keahlian shaklee, hanya rm75 bagi semenanjung dan rm85 bagi sabah/sarawak dan nikmati harga ahli shaklee seumur hidup!

*bagaimana nak dapat keahlian FREE?
Beli sebarang produk shaklee sejumlah rm650 ke atas (200uv) dan seterusnya anda layak menikmati bonus shaklee pertama anda di bulan berikutnya!



Thursday, November 27, 2014

UMRAH 2015: Dapatkah ku menggapai impian?

Assalamualaikum semua......

Alhamdulillah...dah november...esok lusa dah nak Disember...begitu cepat masa berlalu...

Tiba2 terdetik tentang impian yang satu ini, iaitu impian untuk mengerjakan umrah...



Mohon rakan2 blogger sekalian mendoakan kami dapat menunaikan umrah pada tahun depan ye....inshaAllah.. Mungkin ada dikalangan kalian yang doanya dimakbulkan Allah swt....

Setiap orang berhak bermimpi...mempunyai impian....

Syukur juga kerana saya join shaklee dan ada ramai MENTOR yang membimbing dan mengajar saya untuk BERANI BERMIMPI dan berani untuk berusaha mencapainya..!!!

Kalau sebelum ni banyak berfikiran negatif, tapi kini alhamdulillah, saya sentiasa cuba kawal emosi dan pemikiran agar lebih POSITIF!

InshaAllah, kami akan memilih RAYHAR sebagai ejen umrah kami...hehehhe ...
Setelah membaca blog orang dan buat survey sikit...





Bila? Bila dah confirm akan saya share berita gembira ini...
Teringin juga nak buat travelog ke tanah suci Mekah.... Niat saya Untuk berkongsi pengalaman dengan sahabat2 yang bakal menunaikan umrah...inshaAllah..

Apapun, DOAKAN kami dapat menunaikan UMRAH pada tahun 2015!!!

Jom sama2 kita pasang impian ini!!!

Saturday, November 8, 2014

"LIKE" bertuah!!! Dapat Free telekung sembahyang kanak-kanak !


Alhamdulillah, jadi pengLIKE bertuah yg ke -309 kat page Facebook Telekung UMMU KHAIRA....!!!

Dapat gift 1 lagi telekung sembahyang untuk Batrisya warna #purple...

Yang kiri tu ayah belikan sempena besday cha..tak sangka pulak dapat FREE lagi sepasang...bolehla pakai g mesjid or g umrah ke..inshaALlah...
Doakan kami berjaya sampai ke Masjidil Haram ye.....next year inshaAllah!!!

Kain memang BEST, SEJUK & BERKUALITI...corak simple, tp COMEL!!! Tq ummu khaira!

#batrisya 
#telekungsembahyang #muslimah #telekungummukhaira


Monday, November 3, 2014

November 2014: Promosi Omega 3 shaklee a.k.a OMEGAGUARD !



Salam sejahtera semua...


Just to inform..November ni ada promosi OMEGAGUARD ye...


❤️buy 6 free 1

❤️buy 2 bottles, get 5% discount


Siapa perlukan OMEGAGUARD ni?


❤️mengandungi DHA untuk perkembangan IQ kanak2

❤️ibu hamil 2nd/3rd trimester bagi pkembangan otak dan mata bayi dalam kandungan serta elakkan risiko kelahiran bayi pramatang

❤️mengatasi masalah buasir, gout, darah tinggi, stabilkan kolesterol 

❤️untuk bakar lemak degil bagi mereka yg ingin kurus


Dan banyak lagi!!!


For enquiry,


#shaklee #sayajual #codkuantan

Wardah | id:927624

Sms/whatsapp: 019-9887126 

www.wardazri.com






Batrisya di kenduri kahwin Cik Ah

Hi...salam semua...
Nahh...sebelum cite ni basi, jom tengok beberapa gambar Batrisya di majlis kahwin makciknya NOR NABIHAH yang telah di adakan pada 25 Oktober lepas...kat Pasir Mas of course...






Tiba2 Batrisya bertukar menjadi Princess Elsa :p








Friday, October 31, 2014

Last Day Promosi ESP dan MEALSHAKES...lepas ni harga berubah!


Salam adik kakak, abang2 ....

CEPAT ! CEPAT ! CEPAT !

Jangan sekali kali lepaskan peluang untuk anda dapatkan set cadangan ESP serta Mealshakes dengan harga tawaran HEBAT...

Malangnya hari ni LAST DAY PROMOTION ye....

November dah start promosi produk shaklee yang lain pulak ...

Set kanak-kanak bijak : omegaguard & Mealshakes juga ada promosi tau!

Oklah apapun cepat book n order set ESP kegemaran anda sekarang...

Free consultation!

Sms/whatsapp/telegram : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Wardah.rosa@gmail.com

❤️ Notes from Wardazri VitaShoppe:

*SHAKLEE COD area Kuantan.... COD indera mahkota, gebeng, balok, beserah dan sekitar berdekatan serta penghantaran ke seluruh Malaysia!

*jom join keahlian shaklee, hanya rm75 bagi semenanjung dan rm85 bagi sabah/sarawak dan nikmati harga ahli shaklee seumur hidup!

*bagaimana nak dapat keahlian FREE?
Beli sebarang produk shaklee sejumlah rm650 ke atas (200uv) dan seterusnya anda layak menikmati bonus shaklee pertama anda di bulan berikutnya!

Harga murah dan promosi ESP & MEALSHAKES pasti jadi pilihan!




PERHATIAN !!!
PERHATIAN !!!
PERHATIAN !!!

Sekali lagi nak bagi tahu tentang promosi yang berjalan sepanjang OKTOBER ni...

Iaitu apabila anda beli 6 tong ESP SHAKLEE, anda akan dapat:

❤️ PERCUMA 1 tong ESP (bernilai Rm150)
❤️ PERCUMA keahlian Shaklee ( jimat Rm 65)
❤️ Layak menerima BONUS TUNAI sebanyak Rm 30 ++

harga istimewa juga untuk 1 tong ESP khas buat anda semua...beli lebih lagi JIMAT!!!


TAHUKAH ANDA ?

Shaklee adalah syarikat pertama yang mewujudkan suplemen protein berasaskan kacang soya. Sebenarnya, pengasingan soya pertama yang pernah dihasilkan adalah dicipta oleh Dr. Forest C. Shaklee pada tahun 1970an. Selang beberapa tahun kemudian, beberapa ujian klinikal telah membuktikan apa yang ditemui oleh Dr. Shaklee sebelumnya iaitu protein soya merupakan sebuah blok binaan utama bagi membina kesihatan jangka panjang.

SHAKLEE ENERGIZING SOY PROTEIN

Ini adalah makanan utama dalam program Shaklee. Amat penting dalam diet harian kita. Ia merupakan minuman berkhasiat, sumber lengkap protein secara biologi yang bermutu paling tinggi yang dihasilkan dari kacang soya. Ia memberi tenaga yang berpanjangan dan membaikpulih sel-sel dan tisu-tisu yang rosak.

Soy Protein Shaklee mengandungi 14 gram protein soya semulajadi yang baik pada setiap hidangan. Diproses dengan air (bukan dengan bahan kimia) bagi mengekalkan sumber semula jadi isoflavones seperti genistein dan daidzein.

Soy Protein tidak mengandungi kolesterol dan laktosa. Ia mengandungi semua asid-asid amino yang diperlukan oleh tubuh anda bagi mengekal tisu-tisu yang sihat, termasuk 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh dengan sendirinya. Produk Protein Soya ini adalah sumber-sumber kalsium dan zat besi yang baik. Selain itu ia tidak mengandungi perisa tiruan, pemanis, pewarna dan bahan pengawet.


Oh yaaa...selain ESP, MEALSHAKES juga ada promosi lagi tau!!! 

Beli 3 percuma pulak 1 tin MEALSHAKES.. Sambil itu bagi setiap pembelian...anda juga turut menderma!

Jangan lepaskan peluang ini... 
Anda mungkin boleh dapat harga rendah dan murah bagi ESP dan MEALSHAKE dengan orang lain tapi pastikan anda mendapat KONSULTASI PERCUMA sepanjang hayat dari ejen shaklee yang menjual kepada anda ...

Sebarang pertanyaan, sila nyatakan juga lokasi anda, dan sms/whatsapp/telegram ke :

Pn. Wardah | 019-9887126
Shaklee Independent Distributor 

**Love note from Wardazri VitaShoppe

*SHAKLEE COD area Kuantan.... COD indera mahkota, gebeng, balok, beserah dan sekitar berdekatan serta penghantaran ke seluruh Malaysia!

*jom join keahlian shaklee, hanya rm75 bagi semenanjung dan rm85 bagi sabah/sarawak dan nikmati harga ahli shaklee seumur hidup!

*bagaimana nak dapat keahlian FREE?
Beli sebarang produk shaklee sejumlah rm650 ke atas (200uv) dan seterusnya anda layak menikmati bonus shaklee pertama anda di bulan berikutnya!



Monday, October 13, 2014

Gila buat masker dari vitamin C, Alfalfa & ESP



Haaa.... Jangan terkejut pulak tengok gambar kak ton ni ye...hihi

Tajuk je gila tapi ni bukan orang gila ye...ahhahah

Cuma minggu lepas tengah gila dan syok buat masker dari vitamin2 shaklee...
Gambar kat atas ni yang putih melepak ni adalah masker dari vitamin C dan ESP..


Haaa yang ni pulak, masker ALFALFA dan vitamin C... Lebih kepada scrub...

Tapi banyak2 ni paling suka masker vitamin C lah...memang rasa kulit lembut sikit, tegang dan yang bestnya, KECUTKAN JERAWAT!!! I likeee.....!!!

Parut2 hitam jerawat akibat tangan yang gatal mencuit ni pun nampak dah makin pudar...alhamdulillah..makin rajin la ber MASKER lepas ni...yeayyy!!!


Sunday, October 12, 2014

Jalan2 sambil buat cermin mata baru ibu...



Haa tu dia....bukan main lagi posing...
Kalu suruh memang takan buat...
Bila tak suruh, tetiba je posing sendiri..ermm



Saja jalan2 weekend...
Agenda utama nak tempah cermin mata baru ibu sebab spek mata lama ni ade part yang dah patah..
Pastu oleh kerana selalu pulak sakit kepala, dapat agak ia mungkin juga disebabkan oleh power mata..

Ni kebetulan kat EAST COAST MALL atau CAPITA MALL ni buat pameran kete HONDA...
Hahh comey pulak kete JAZZ ni...
Harap dapat pakai satu hari nanti...kikiki

Hmm bila check mata, bertambah la pulak powernya...haishh nak kena makan CAROTOMAX lak ni...
Inilah akibatnya bila terlalu banyak menonton cite korea kut ...hihihi

Tak sabar nak tunggu spek mata baru siap, lain sikit kali ni sebab guna transition lens..auwww.... My husband punya keje...erm layankan ajelah...

Thursday, October 9, 2014

Keperluan protein dalam diet harian anda boleh dilengkapi dengan ESP shaklee!!

Pengambilan protien membantu menghasilkan sel baru maka sel mati dan sel lama ini dapat disingkirkan. Apa kelebihan dan kebaikan protien sebenarnya ?
 
KEPERLUAN PROTEIN DALAM DIET HARIAN
 
Protein hakikatnya boleh didapati dalam makanan harian kita seperti ikan, ayam, daging, kekacang dan banyak lagi. Namun protein ini mudah musnah apabila berada dalam suhu masakan yang tinggi. Apabila ini berlaku, tubuh kita akan menyerap saki baki protein yang ada dan selebihnya badan kita menyerap minyak hasil masakan seperti ikan goreng, ayam goreng atau apa jua masakan terutama yang bergoreng.
 
Badan kita terdiri daripada sel. Dari sel membentuk tisu. Dari tisu membentuk organ. Dari organ membentuk sistem. Protein merupakan makanan kepada sel. Jika sel mendapat cukup protein ditambah dengan protein yang bagus, sel yang sihat akan mudah terbentuk demi menggantikan sel yang lama dan mati. 
 
PENTINGKAH PROTEIN?
Our body need protein to grow! It’s a basic material of all living cells and organ-building block of the body. Stuktur asas badan manusia adalah sel. Segala penyakit pada zaman moden ini disebabkan oleh pengumpulan sel-sel yang LEMAH & KURANG SIHAT. Keperluan protein yang mencukupi dikatakan kunci kesihatan yang optimum – protein diperlukan untuk menghasilkan hormones, enzymes, antibodies and neurotransmitter.
 
25% daripada badan kita berasal (diperbuat?) daripada Protein. – kuku, rambut, kulit, otot-otot adalah protein. Malah Dr. Bruce Miller dalam bukunya mengatakan kita adalah protein.
 
Protein berasal dari perkataan Greek (PROTOS) bermaksud – ‘the first’ dan badan kita terdiri daripada :-
 
1. 66% Water
2. 25% Protein
3. 8% Fats
4. 1% Combination of Minerals & Vitamins 100%



Sesiapa yang tengah diet protein tu, boleh cuba ESP ni ye...pilihan terbaik... Kerana ESP diperbuat menggunakan soya yang tidak diubahsuai secara genetik atau NON GMO Soy !!! 

(Non-Genetically Modified Organism), dimana ia disahkan melalui Identity Preservation Program. Program ini memastikan soya yang digunakan oleh Shaklee adalah dipantau dengan ketat dan dikawal sejak mula ditanam, dituai hinggalah diproses.

Promosi ESP beli 6 percuma 1 masih berjalan...sepanjang oktober 2014.. Sebarang harga istimewa atau pertanyaan:

Sms/whatsapp/telegram : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Wardah.rosa@gmail.com

❤️ Notes from Wardazri VitaShoppe:

*SHAKLEE COD area Kuantan.... COD indera mahkota, gebeng, balok, beserah dan sekitar berdekatan serta penghantaran ke seluruh Malaysia!

*jom join keahlian shaklee, hanya rm75 bagi semenanjung dan rm85 bagi sabah/sarawak dan nikmati harga ahli shaklee seumur hidup!

*bagaimana nak dapat keahlian FREE?
Beli sebarang produk shaklee sejumlah rm650 ke atas (200uv) dan seterusnya anda layak menikmati bonus shaklee pertama anda di bulan berikutnya!




Mealshakes, tingkatkan imun anak saya, kurangkan risiko demam, batuk & selsema

Salam semua...

Dah beberapa bulan juga stop bagi batrisya minum mealshakes ...tapi masa tu tetap teruskan bagi dia ambil Nutriferon... Alhamdulillah sepanjang itu Batrisya susah nak kena sakit demam..kalau ada pun cepat sangat sembuh...dengan kuasa Allah swt juga... ;)

Memandangkan bulan oktober ni masih promosi Mealshakes, beli 3 percuma 1 tin, makanya ibu ambil keputusan untuk buka 1 tin untuk kegunaan sendiri...

Baunya... MashaAllah....wangi...sedap...
Nanti ibu sendiri nak campur dalam air tamar cocoa kasi bertambah sedap untuk dibuat sarapan...yummyyy!!!
Untuk batrisya, ibu bagi 1 sudu kecik setiap kali bancuh susu, maklumlah dosnya boleh lebih sikit la pasal umur dah 5 tahun...

Cara pengambilan Meal shakes adalah berbeza mengikut umur kanak-kanak tu ye...sila pastikan anda mendapat konsultasi yang betul dari pengedar shaklee anda...
Untuk pelanggan saya, pastinya akan saya bantu dan bagi konsultasi percuma sepanjang hayat....inshaAllah

Umur setahun ke atas dah boleh ambil ye...perisa VANILA... Confirm rasa susu anak jadi rasa macam aiskrim... Anak memang akan sukakannya...percayalah! Hehehe.... Campur saja dalam susu formula anak...mudah bukan?


Ini pulak susu batrisya...masih setia dengan wyeth... ;)

KENAPA SAYA BAGI BATRISYA MINUM MEALSHAKES?

❤️ tak lama lagi nak travel, ada family day...nak berenang, nak main kolam.. Kalau tak jaga kesihatan dia dari awal, imun nya mungkin akan merosot, senang nak kena selsema, batuk & demam. Sebab tu ibu cepat2 siapkan PERISAI untuk tubuh badannya...

❤️ lepas tu nak balik kelantan pulak, mak saudara batrisya a.k.a adik kepada saya nak kawin...heheheh... Jadi tak maulah batrisya pening duk travel ke sana sini...biasa kalau balik kelantan banyak bergerak ke sana sini...makan sana sini...sekali sekala balik...kelantan bagaikan syurga makanan, semua nak pergi haisshhh

❤️ Perkara sama ibu buat masa sebelum nak melancong ke korea...beberapa minggu sebelum tu dah bagi dia ambil mealshakes, nutriferon dan vitamin C chewable shaklee..... Maklumlah, pergi masa musim sejuk, bersalji... Seram jugak nak bawak dia masa tu...takut dan risau sampai sana demam pulak...iskk.. Tapi Alhamdulillah, batrisya tak ada pun sakit apa2 malah sihat & aktif mahupun selepas balik dari sana...tak demam...syukur......!

Ok cukuplah sudah membebel...
Harga mealshakes ni rm113. Untuk harga mealshakes lebih murah, boleh hubungi saya ye....
Nak order shaklee, nak daftar keahlian shaklee?

Sms/whatsapp/telegram : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Wardah.rosa@gmail.com

❤️ Notes from Wardazri VitaShoppe:

*SHAKLEE COD area Kuantan.... COD indera mahkota, gebeng, balok, beserah dan sekitar berdekatan serta penghantaran ke seluruh Malaysia!

*jom join keahlian shaklee, hanya rm75 bagi semenanjung dan rm85 bagi sabah/sarawak dan nikmati harga ahli shaklee seumur hidup!

*bagaimana nak dapat keahlian FREE?
Beli sebarang produk shaklee sejumlah rm650 ke atas (200uv) dan seterusnya anda layak menikmati bonus shaklee pertama anda di bulan berikutnya!

Thursday, October 2, 2014

Atasi masalah kulit SUNBURN dengan masker vitamin E!



Salam....kisah aktiviti minggu lepas nih...
Ibu dan batrisya pergi mandi manda kat swimming pool De Rhu Beach Resort, Kuantan....

Bayaran:
Dewasa rm10
Kanak-kanak rm7

Waktu operasi:
Pukul 8 pagi dah bukak ye sampai petang...tak perasan lak sampai pukul berapa...

Hmm...jika anda berkunjung ke kuantab, Pahang ni, setakat nak berenang2 , bawak anak bersuka ria, selain dari ke Gambang water park tu, boleh lah datang ke kolam renang kat De Rhu ni...dekat dengan Balok.... Berbaloi sangat sebab kolam nya sangat luas...

Akibat keseronokan kami berdua berpindah randah dari satu kolam ke kolam yang lain, tak sedar dah 2 jam kut main air...sampai dalam lebih kurang kul 9 atau kul 10 am masa tu...kul 12 tengahari berhenti.... Cuaca masa tu panas, rupanya kami berdua dah kena SUNBURN....

Sebelum ni takde tepek apa2 pun kat muka ...dah start menggelupas...tapi semalam gatal pulak nak letak masker vitamin E shaklee.. Alhamdulillah pagi ni rasa lembut sikit muka dan bersih sikit...kulit pon dah tak gelupas sangat..rasa lembap skit kulit ni...hehehe
Maaf, takde pulak gambar...

Tapi ni gambar contoh kat bawah ni adalah dari kawan saya ye... Selepas dicuci masker tu, makin bersih muka...

Nanti muka ku dah ade perubahan selepas menepek vitamin E ni, akan diumumkan pada anda semua ...heheh


***Notes from Wardazri VitaShoppe

*SHAKLEE COD area Kuantan.... COD indera mahkota, gebeng, balok, beserah dan sekitar berdekatan serta penghantaran ke seluruh Malaysia!

*jom join keahlian shaklee, hanya rm75 bagi semenanjung dan rm85 bagi sabah/sarawak dan nikmati harga ahli shaklee seumur hidup!

*bagaimana nak dapat keahlian FREE?
Beli sebarang produk shaklee sejumlah rm650 ke atas (200uv) dan seterusnya anda layak menikmati bonus shaklee pertama anda di bulan berikutnya!

Wardah | id:927624
Sms/whatsapp: 019-9887126 



Wednesday, October 1, 2014

Pengedar Sah Shaklee COD Kuantan VS promosi oktober ESP shaklee !!!


[Order SHAKLEE?]

Assalamualaikum & selamat sejahtera...

Saya, Pn. Wardah, merupakan Pengedar Sah Shaklee anda! ID:927624... COD Kuantan & penghantaran ke seluruh Malaysia....
Nak mencuba produk SHAKLEE? Nak join shaklee untuk bisnes?
Apa jua niat anda, kami sudi membantu...

Dan saya juga nak umumkan, bahawasanya Bulan OKTOBER ni, shaklee dah lancarkan PROMOSI ESP SHAKLEE di seluruh Malaysia!!!
Beli 6 percuma 1 lagi tin ESP.
Bukan itu saja, dapat pulak keahlian PERCUMA ye...tak perlulah nak tambah lagi rm65 untuk register.

Harga ESP SHAKLEE yang promosi ni akan diberitahu jika anda sms/whatsapp/telegram saya dengan kadar segera... Kebiasaannya ia dijual dengan harga rm150... Tapi bulan ni harga rendah sangat bagi ESP shaklee...rugi tak beli bulan ni ye uolls...

Kami juga menyediakan cadangan set premium dan juga set bajet shaklee bagi yang berikut:

❤️ SET KEHAMILAN
❤️ SET BERSALIN/PANTANG
❤️ SET PENYUSUAN
❤️ SET KESUBURAN SUAMI & ISTERI
❤️ SET SLIMMING
❤️ SET TAMBAH BERAT BADAN
❤️ SET KANAK-KANAK SIHAT & BIJAK
❤️ SET KECANTIKAN KULIT
❤️ SET PENJAGAAN KULIT
❤️ SET SENDI & TULANG
❤️ SET BUASIR
❤️ SET DARAH TINGGI
❤️ SET KOLESTEROL TINGGI
❤️ SET KENCING MANIS

dan banyak lagi....yang pasti...shaklee
SELAMAT
SEMULAJADI
BERKESAN

Apapun, sebarang pertanyaan:

#shaklee #sayajual #codkuantan
Wardah | id:927624
Sms/whatsapp: 019-9887126 
Www.wardazri.com

PERHATIAN:

*COD area Kuantan.... COD indera mahkota, gebeng, balok, beserah dan sekitar berdekatan serta penghantaran ke seluruh Malaysia!

*jom join keahlian shaklee, hanya rm75 bagi semenanjung dan rm85 bagi sabah/sarawak dan nikmati harga ahli shaklee seumur hidup!

*bagaimana nak dapat keahlian FREE?
Beli sebarang produk shaklee sejumlah rm650 ke atas (200uv) dan seterusnya anda layak menikmati bonus shaklee pertama anda di bulan berikutnya!



Tuesday, September 30, 2014

Promosi September | Betapa menjunam harga MEALSHAKES RMXx dan hargaCOLLAGEN POWDER RM 2xx !

**STICKY MODE**
PROMOSI SEPTEMBER SHAKLEE

Promosi SEPTEMBER shaklee kini kembali...

Maaf lambat update..

Tapi shaklee bagi kejutan untuk bulan ini..

DOUBLE PROMOTION !!!

Shaklee bagi:-

Promosi beli 3 percuma 1 Mealshakes

Dan...

Promosi beli 6 percuma 1 shaklee Collagen Powder.

gempak kan??!!

Bagi collagen, pembelian 1 set ni anda layak dapat FREE MEMBERSHIP, FREE POSTAGE dan of course bayar dengan HARGA AHLI je lah bila dah join keahlian! bukan itu saja, anda juga bakal dapat BONUS shaklee bulan depannya!

Harga 1 tin mealshakes biasanya rm113. Untuk bulan ini sahaja, harganya hanya 2 angka saja, Rm Xx saje..

Manakala...

Harga 1 kotak collagen powder pula biasanya rm298... Ade 15 sachet untuk 1 kotak. Harga collagen bulan ni jatuh berpuluh2 ringgit tau... Rm 2xx sahaja!




MEAL SHAKES SHAKLEE
Hidangan lazat, berkhasiat dan mudah disediakan yang pasti digemari oleh seisi keluarga:
  • Sarapan segera penuh berkhasiat
  • Sajian yang lazat, murah dan cepat disediakan
  • Makanan segera untuk dinikmati oleh semua
  • Snek yang sungguh sedap dan boleh diambil pada bila-bila masa
  • Sajian ideal yang rendah kolesterol, lemak dan natrium
Shaklee Meal Shake merupakan sumber protein yang lengkap dengan penambahan vitamin dan mineral. Ia membekalkan sembilan asid amino dalam nisbah yang seimbang untuk kesejahteraan tubuh anda dan amat diperlukan dala
Di samping itu, Meal Shakes Shaklee juga mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein, termasuk asid amino perlu dan tidak perlu.

SHAKLEE COLLAGEN POWDER

Untuk kulit yang tampil lebih muda dan lebih sihat:


Shaklee Collagen Powder ialah suplemen kolagen tercanggih yang mengandungi 4,000mg ekstrak Kolagen RSS (Red Snapper Scale) proprietari yang tulen dan berkualiti tinggi daripada sisik ikan merah. Kolagen Shaklee mempunyai molekul yang amat ringan, lebih kurang 1,000 Dalton*, menyebabkannya mudah diserap oleh tubuh bagi merangsang sintesis kolagen pada lapisan dermis.
Bagi meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyerlahkan kecantikan dalaman anda, produk kolagen kami dirumus dengan tujuh bahan utama termasuk ekstrak biji Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerang-kerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B.
Shaklee Collagen Powder mudah larut dan boleh dicampurkan ke dalam makanan dan minuman kegemaran anda. Setiap sajian dibungkus dalam paket berasingan untuk pengambilan pada bila-bila masa dan di mana sahaja.
* Berat molekul kolagen diukur dalam Dalton.

Sumber : www.shaklee.com.my

Ok lah...sebarang pertanyaan terutama sekali tentang harga promosi mealshake dan harga promosi shaklee collagen powder ni,

#shaklee #sayajual 
Wardah | id:927624
Email : wardah.rosa@gmail.com
Sms/whatsapp: 019-9887126 

*COD area Kuantan.... COD indera mahkota, gebeng, balok, beserah dan sekitar berdekatan serta penghantaran ke seluruh Malaysia!

*jom join keahlian shaklee, hanya rm75 bagi semenanjung dan rm85 bagi sabah/sarawak dan nikmati harga ahli shaklee seumur hidup!

*bagaimana nak dapat keahlian FREE?
Beli sebarang produk shaklee sejumlah rm650 ke atas (200uv) dan seterusnya anda layak menikmati bonus shaklee pertama anda di bulan berikutnya!

Monday, September 22, 2014

Testimoni Vivix | Antara produk shaklee untuk hilangkan JERAGAT!

Salam semua...

Lama betul nak cari mood untuk update blog tercinta nih...

Ni dia ....
Testimoni vivix lagi...

Jeragat pun mulai hilang
Badan dah tak penat
Sakit lutut pun kurang



Nak pudarkan atau hilangkan jeragat, selain collagen powder shaklee, boleh jugak try ambil vivix...

Lagi senang makan vivix, tak perlu nak bancuh dalam air macam collagen tuh... (Actually collagen pun boleh dimakan begitu saja)

Sesiapa yang berminat nak cuba vivix pada harga yang menarik,

Sms/whatsapp/telegram saya di 019-9887126 ye....

InshaAllah akan dilayan segera...

Kalau beli 2 botol vivix, terus dapat FREE keahlian. Tak payah bayar lagi rm65 dah...

Wednesday, September 10, 2014

Testimoni GLA | Betulkan kitaran haid, sakit senggugut hilang, CYST mengecut, ada yang hamil & pelbagai side effect dirasai!


Testimoni Gla Complex shaklee untuk masalah CYST, senggugut, sakit kepala ketika haid, kitaran haid yang tak teratur & sukar untuk hamil.








Tu dia.... Antara kata2 mereka yang sangat gembira dengan GLA COMPLEX!


Ada yang period pain hilang...
Ada yang CYST mengecil dan mengecut!
Ada yang dah hilang sakit kepala..
Ada yang period dah NORMAL semula..
Ada yang KULIT jadi moist atau lebih lembap!
Ada yang ter MENGANDUNG!

Macam2 la kesan sampingan GLA ni...


Mengandungi Minyak Borej, Minyak Bunga Matahari dan Vitamin E.


GLA Complex Shaklee menggabungkan khasiat minyak borej, yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linoleik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E.

Ia mencergaskan tubuh dan membantu anda berasa lebih selesa semasa haid: Asid gamma linolenik telah lama digunakan secara tradisional untuk melegakan kesakitan semasa haid, sakit kepala, menormalkan semula kitaran haid dan melegakan simptom-simptom menopaus.*


Sekiranya anda berminat nak cuba gla complex ni, jangan segan silu sms atau whatsapp saya dengan segera ye...

Harga sebotol gla rm91.25 tapi masih boleh dirunding lagi ;)

Wardah | 019-9887126

Wardah.rosa@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts