My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Friday, January 10, 2014

Melancong ke Seoul, Korea (22-26 Dec 2013)


Alhamdulillah...alhamdulillah....
Segala puji bagi Allah swt....diizinkanNya untuk jejakkan kaki ke SEOUL, KOREA pada 22 dec-26 dec 2013 lepas....

Antara impian ibu masa kecil, nak pegang salji, heheh
Nampaknya batrisya lagi bertuah, tak sempat mimpi dah dapat pegang snow...rezeki dia...heheh

Syukur juga kerana terdetik untuk join shaklee selepas kami confirm and booking pakej ni dengan kembara sufi travel & tours sdn bhd. Servis yang amat memuaskan cuma disebabkan Batrisya yang agak meragam kat sana, selalu jadi orang terlambat..huhu..

Oh ya , saya pergi dengan keluarga...bersama ibu dan ayah serta adik beradik saya...adik kedua tak pergi sebab dalam pantang. Sorang lagi adik ipar perempuan tak join jugak sebab jaga anaknya kat rumah. Kecik lagi nak bawak.

Oh nak cerita tadi, antara tujuan join bisnes shaklee adalah untuk kumpul duit belanja dan shopping ke korea tu lah. Persiapan nak ke sana lebih setengah tahun..hehe..book dalam bulan 2 or 3 kut masa tu. So rasa nak buat side income tambah duit poket sambil kumpul duit nak melancong. ALHAMDULILLAH... belum masuk bulan oktober dah tercapai dengan izinNya...kuasa Allah swt memakbulkan doa dan permintaan hambaNya ini...syukur tak terhingga...

So andai kata anda juga punya impian, jom sertai kami dalam team shaklee...
Sms/whatsapp 019-9887126, atau email ke wardah.rosa@gmail.com untuk maklumat lanjut.
Hanya untuk yang benar2 berminat dan kental serta bukan mencari keuntungan yang serta merta ye...4 angka atau lebih pasti dalam tangan jika kita berusaha. InshaAllah

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts