My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Friday, January 31, 2014

PROMOSI JANUARI 2014: BUY 6 FREE 1 - ALFALFA


**STICKY MODE**
JANUARY 2014


Alhamdulillah, entry pertama untuk tahun baru...
SELAMAT TAHUN BARU 2014 to all readers blog ibu_batrisya yang tak seberapa ni... krismas lepas juga memberikan kenangan manis buat kami kerana dapat melancong ke luar negara, membawa bersama-sama duit shopping hasil pendapatan sampingan dari bisnes shaklee...

oppss...lari topik kejap... nak bagi tau yang bulan ni adalah promosi buy 6 free 1 untuk ALFALFA!
So dah tentulah harga sebotol alfalfa juga menjunam jatuh...  saya juga ada buat promosi untuk beberapa set vitamin yang ada alfalfa. sebelum tu jom refresh apa khasiat alfalfa.

alfalfa juga dikenali sebagai raja segala tumbuhan tau. Nak tau lanjut pasal asal usul ALFALFA ni boleh klik SINI.


Khasiat alfalfa, selain membanyakkan susu ibu:

Dikatakan tumbuhan terbaik yang mengandungi segala zat keperluan harian tubuh manusia.
Melegakan sakit sendi dan belakang.
Menghilangkan kelesuan dan tekanan.
Memberi sensasi ‘rasa sejuk’ (alfalfa Shaklee mengandungi minyak Peppermint)
Memberi kelegaan semasa haid.
Merawat arthitis
Bagus untuk elergi dan ekzema
Merawat asma
Mencuci usus bagi membuang toksik
mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor disebabkan jangkita dalam buah pinggang
Meneutralkan asid dalam badan
Merawat masalah keputihan pada wanita
Membesar dan menegangkan payudara
Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri
Memulihkan urat selepas bersalin
Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
Meningkatkan stamina seorang suami
Melegakan sembelit (tapi kalau kurang minum air boleh jadi sembelit tau!)
Dan banyak lagi untuk disenaraikan.

okay, sempena dengan promosi alfalfa bulan januari ini. harga retail alfalfa S 330 biji adalah rm53.75 tapi harga promosi adalah kurang dari rm 45. untuk harga alfalfa size L 700 biji pula harga retail adalah rm97.50 manakala harga promosi adalah kurang dari rm78. Memang berbaloi beli sekarang.senang beli je 6 botol terus...percuma pulak 1 botol!!!

dan...di sini saya ingin jual beberapa set vitamin dengan harga lelong. antaranya:

Harga set menyusu bajet shaklee (ESP + ALFALFA s) bawah rm175.00 - LIMITED 10 SET sahaja
Harga set menyusu slim shaklee (ESP + ALFALFA s + LECITHIN) bawah rm215 - LIMITED 5 SET sahaja
Harga set resdung shaklee (VIT C 500mg + ALFALFA s + B COMPLEX) bawah rm165 - LIMITED 6 SET sahaja
Harga set kurus atau set slim bajet shaklee (ALFALFA s + LECITHIN) bawah rm90 - LIMITED 4 SET sahaja

Harga adalah termasuk postage (semenanjung). walau bagaimanapun, masih terdapat harga special juga untuk mereka yang di sabah sarawak.

dan harga special juga bagi beberapa set vitamin lain terutama sekali set penyusuan shaklee. CEPAT! sebelum kehabisan stok!

***PROMOSI ini hanya di blog ini dan pembelian dari WARDAZRI VITASHOPPE sahaja. tiada kaitan dengan pihak ketiga.

so nak tahu berapa yang special tu? cepat2 la :-

sms/whatsapp saya, di 019-9887126 (wardah)
FB page : Wardazri VitaShoppe
Email : wardah.rosa@gmail.com






No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts