My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Wednesday, March 12, 2014

Hati2 dgn ESP..KENAPA? Jom tgk Testimoni ESP untuk GASTRIK, USUS & KULIT!!!

Salam allss...

Lama tak menulis yang terkini mengenai shaklee...

Yang pasti, promosi Mac , ESP SHAKLEE buy 6 free 1 masih berjalan hingga 31 Mac nanti...

Beli 1 dapat 1
Beli 2 dapat 2
.
.
.
.
Beli 6 dapat 7 !!!

Heheheh..

Apapun harga ESP adalah di jamin terbaik untuk bulan ini....

Oh yaa...berbalik kepada tajuk di atas, Di bawah ini adalah testimoni mereka yang ada mengambil ESP.

Testimoni #1 ESP :
ESP shaklee akhirnya mengurangkan sakit gastrik yang dihadapinya selama ini... berbaloi kan?

Testimoni #2 ESP + alfalfa :
Pada mulanya ambil ESP dan ALFALFA untuk sakit usus yang dialaminya...tapi bonus... dapat pulak pakej KULIT YANG SIHAT & CANTIK...

Mana taknya... alfalfa dah buang toksik dalam badan, ringan badan jadinya...
ESP pulak merupakan sumber PROTEIN yang bantu hasilkan sel-sel baru dan gantikan sel yang lama... tu pasal dapat kulit cantik berseri!

Uollss macam mana? Takan nak tunggu testimoni lain baru nak cuba kan?

Jangan malu, jangan segan, nak tahu harga set kombo ESP atau harga 1 tin ESP ?

Maaf, kena bisik2 je..

#sayajual #shaklee
Wardah ( ID : 927624)
Sms/whatsapp : 019-9887126
Http://wardazri.blogspot.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts