My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Tuesday, March 18, 2014

Lagi side effect ESP SHAKLEE pada kulit anda !

Haa lagi2 pasal ESP SHAKLEE..

Ada apa dengan ESP SHAKLEE ni?

Apa bestnya ESP SHAKLEE 

Nak tau? Hmm...tengok sendiri...baca sendiri apa dah jadi pada mereka ni semua....

Lagi testimoni ESP SHAKLEE, klik link di bawah;

http://wardazri.blogspot.com/search/label/Testimoni%20ESP

Testimoni esp + vitamin E + alfalfa :

Adakah kulit anda seperti si dia ini? Berjerawat?

Apa kata detoks dengan alfalfa dan sambil tu pulihkan kulit dari dalam dengan ESP dan vitamin E.. ESP bantu hasilkan sel baru manakala vitamin E bantu pudarkan parut jerawat.


Testimoni ESP + Vitamin C :
Para ibu hamil memang tak rugi cuba ye....
Itupun kalu tak nak stretchmark merata2 kat bahagian perut....
Kalu rasa stretch mark tu cantik, hmmm biarkan aje....

Testimoni ESP + Vitamin E + vitamin C:
Tak rugi konsisten mencuba....anda lihat sendiri hasilnya...
Kalau baru sebulan dah harapkan kesan ketara, baik jangan cuba shaklee...anda juga mungkin terdedah dengan bahan kimia berbahaya jika kesannya terlalu cepat....

Nahhh ape lagi?
Bulan ni promosi ESP buy 6 free 1!

Bulan april 2014 dah tak de ye promosi ni....
AWAS!!!

Sms/whatsapp 019-9887126 (wardah)
SEGERA!!!


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts