My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Sunday, March 2, 2014

March 2014: Promosi harga murah ESP SHAKLEE untuk 1 bulan ..hanya rm1xx !


Seperti mengantuk disorongkan bantal!

Nahh tu dia.... nak bagi tahu kepada pelanggan tersayang sekalian bahawasanya bulan ini ada promosi besar-besaran bagi PRODUK HOT shaklee.... apa lagi kalau tak ESP SHAKLEE!

Bulan mac ni, beli 6 percuma 1 tin... maksudnya, anda beli dengan harga 6 tin ESP dapat pulak 1 tin ESP percuma!!!
Haaa...bila lagi kan nak rasa harga tergolek ESP shaklee ni...bulan ni je lah kalau nak cuba... bulan lain tak dapat dah HARGA MURAH ESP macam bulan ni....

Anda mungkin juga Layak dapat FREE MEMBERSHIP SHAKLEE

pastu... layak pulak merasa CASH BONUS SHAKLEE bulan April nanti...

So apa lagi? Kumpul2 la order dengan kawan2 atau sedara mara...boleh cukup 1 set... kita minta shaklee pos je direct...postage pun JIMAT!

Oppss....

Jangan ingat nak kena beli 6 tin baru merasa HARGA JIMAT esp shaklee ni...
Beli 1 tin pun harga ESP memang murah... beli 2 tin, 3 tin? Lagi lah JIMAT !
1 tin EsP boleh tahan untuk lebih kurang 1.5 bulan...so ape salahnya beli banyak2 buat stok kan?!

Nak tau apa kelebihan ESP SHAKLEE ni? Klik link di bawah...

http://wardazri.blogspot.com/2013/04/keistimewaan-esp-shaklee-dan-manfaatnya.html

Hmm dari tadi cakap harga murah ESP kan...tapi berapa ye?
Harga retail ESP : rm150..
Harga promosi Mac ESP  : rm1xx...

Uikkss.. berapa tu? Meh nak bagi harga bisik2 ESP shaklee nih..anda mungkin pitam bila tau harganya... hahahahha..silap2 boleh dapat free postage? Penghantaran ke seluruh Malaysia!

Sms/wa 019-9887126 (wardah)
Http://wardazri.blogspot.com
Id: 927624

**saya COD shaklee area KUANTAN, bandar indera mahkota, bukit istana, taman astana permai, taman mahkota putra, taman alam perdana, kawasan perindustrian gebeng, bandar Damansara.....

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts