My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Tuesday, April 22, 2014

Mengatasi pedih ulu hati & morning sickness semasa hamil

Puncanya ialah asid dalam perut yang naik (reflux) ke saluran pemakanan (esofagus) disebabkan ‘kebocoran’ otot sfinkter esofagus bawah (LES) yang terletak di antara perut dan esofagus bagi mengelak makanan naik semula.

Antara simptom termasuk pedih bahagian dada, perut tidak selesa, sukar menelan, makanan tertolak dan rasa pahit atau berasid dalam mulut.

Kebanyakan ibu2 yg mengalami masalah ini,ibu2 akn mengalami MUNTAH slps makan atau minum..ini sgt2 memberikan kesan kpd si ibu kerana muntah blh mengeluarkan segala makanan dan minuman yg telah di ambil..seterusnya menyebabkan badan ibu TIDAK BERTENAGA.

Pengambilan susu ketika pedih ulu hati sangat2 digalakkan..ianya mampu mengurangkan pedih ulu hati.namun dgn Shaklee,ibu2 boleh mengatasi masalah ini dgn Esp (Energizing Soy Protein)..Esp blh mengurangkan pedih ulu hati dan seterusnya meningkatkan semula TENAGA si ibu..Esp juga berperanan utk memberikan rasa KENYANG kpd si ibu..

Selain ESP, produk terbaik untuk mengatasi pedih ulu hati sekaligus mengurangkan MORNING SICKNESS adalah PEPPERMINT GINGER... inshaAllah, masalah angin dalam badan juga boleh dikurangkan.... tak perlu lagi nak minta suami kita urut belakang siang malam...

Kalau rasa lenguh badan, belakang dan kaki semasa mengandung pulak...boleh cuba je OSTEMATRIX... bukan sekadar KALSIUM...walaupun anda ada ambil susu, tapi tak semestinya ia efektif dan mampu diserap sepenuhnya oleh badan...kerana perlu ada BOOSTER atau pemangkin seperti MAGNESIUM & VIT D untuk bantu penyerapan kalsium ke dalam badan...dan ostematrix ada semua yang diperlukan!

Pedih ulu hati dan morning sickness yang dialami mampu memberikan ketidakselesaan kpd si ibu..jom atasi masalah ini bersama vitamin terbaik drpd Shaklee!

Untuk kesihatan dan nutrisi lengkap sepanjang kehamilan, saya syorkan anda terus ambil set kehamilan shaklee...mampu bertahan selama lebih 3 bulan, jimat dan berbaloi...
Jika berpuashati dan Nak berbaloi lagi, beli je dengan harga ahli terus dengan daftar sebagai distributor shaklee hanya rm65..seumur hidup anda boleh beli dengan harga ahli ;)

Untuk tahu harga dan keterangan lanjut,

#sayajual #shaklee
Wardah ( ID : 927624)
Sms/whatsapp : 019-9887126

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts