My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Saturday, May 31, 2014

PROMOSI MEI 2014 -BUY 6 FREE 1 - MEALSHAKES

** STICKY MODE**

~PROMOSI MEI 2014 -BUY 6 FREE 1 - MEALSHAKES~Siapa yang boleh mencuba mealshakes ni?

❤ Mereka yang inginkan bekalan nutrien seimbang dan lengkap untuk badan kerana ia membekalkan 24 jenis vitamin, mineral dan zat perlu. Sangat sesuai untuk mereka yang tak suka makan pil.

❤ Untuk kanak-kanak kurang selera atau kurang berat dan jika ibu bapa risau anak tak mendapat zat secukupnya kerana ia kaya dengan protin yang bagus juga untuk atasi masalah ekzema, mengandungi asid folik, biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel untuk proses membesar. Mealshakes sesuai juga untuk dewasa yang ingin tambah berat badan.

❤ Sangat sesuai untuk anak yang sering sakit, demam, asma, batuk dan lain2 kerana mealshakes mengandungi antioksida iaitu mengandungi vitamin A, C, E, zink, selenium yang merupakan agen antioksida yang bertindak melawan jangkitan dan melambatkan proses penuaan.

❤ Mealshakes juga mampu membantu mengurangkan masalah sembelit di kalangan kanak-kanak mahupun dewasa kerana ia bersifat detoksifikasi, kaya dengan serat larut untuk membantu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut atau usus.

sesuai juga untuk mereka yang ingin MENAMBAH BERAT BADAN !
Dan.. Yang paling penting, rasanya sungguh LAZAT. Tidak mengandungi sebarang pewarna dan gula tiruan.

anda masih tak percaya akan kelebihan dan keistimewaan MEALSHAKES ni?
apa kata klik SINI untuk lihat segala testimoni.

Hubungi/whatsapp/sms saya Wardah di 019-9887126 untuk info tentang shaklee especially buat mereka yang berada di Taman Mahkota Putra, Taman Astana Permai, Bandar Damansara dan Gebeng, dan sekitar KUANTAN !

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts