My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Tuesday, May 13, 2014

Testimoni shaklee : Memudarkan & menghilangkan parut chicken pox atau campak bagi dewasa !

hmm...malas nak cerita lebih2...berikut adalah testimoni dari Master Herny ni sendiri....
sudi-sudikan baca, apa yang dia consume sepanjang tempoh pemulihan.
inshaAllah, boleh jadikan vitamin shaklee sebagai ikhtiar untuk hilangkan atau pudarkan chicken pox atau campak pada orang dewasa !!!

saya tengok pun teruja tau...hehehe

credit pic to : Master Herny

"terujaaa for testimoni ni!
ganbar pertama tu masa nak naik penerbangan dari jeddah ke malaysia.. 13hb! then turun kl terus ke penang! masa kena campak saya amik vita c n nutriferon memang saya bawak semasa ke umrah. biji2 mula ciken pox ni keluar di leher 2 biji masa hari terakhir kat mekah. atas nasihat kawan saya beli 10 liter air zam2 minum. separuh buat mandi. di mekah masa demam tinggi tak selera makan. banyak makan kurma.minum jus, cinch tea+ madu untuk energy.
then amik nutriferon+vita C. panadol ada amik juga sebab badan terlalu panas.

sampai di penang baru saya start intensive shaklee!
16hb kot! saya bedakkan muka dgn ESP. cuci muka dgn nutriwhite. vita C sr 2 biji sehari. vivix 1-2 kali sehari.collagen 1 sachet sehari. performance drink n esp untuk nutrition. dan vita E sapu pada bintik2 yg hmpir kering! hasilnya! lebih kurang 1 minggu dah ok sangattt2 kulit! dalam masa 4-5 hari bershaklee secara konsisten! ada jugakla mandi 3 kali dengan air daun mambu. n ada amik piriton for gatal merenyam.

bagi uolss yg bajet! saya sarankan sekurang2 nya amik ESP for minum &masker n vita C 2 biji sehari.

ada bjet tambah vivix n collagen. memang pantas kulit akan kembali cantik! ni parut campak tau! n saya pon makan ikut suka laksa, ayam goreng, udang seme bedal!

kalau uolss setakat jerawat batu tu~~~~ memang laaaa lagi senang!"


Nak cuba? teruja nak dapatkan kulit cantik? cuba SET SKINCARE SHAKLEE pon boleh... lebih JIMAT!!!!

Hubungi/whatsapp/sms saya Wardah di 019-9887126 untuk info dan harga SHAKLEE especially buat mereka yang berada di Taman Mahkota Putra, Taman Astana Permai, Bandar Damansara dan Gebeng, dan sekitar KUANTAN !

2 comments:

SYUHADA said...

sis, blh tak nak share testimoni ni dkt page saya?

Nor Mawardah Ab Rahman said...

ok. boleh...
nti letak credit.tq :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts