My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Thursday, June 12, 2014

Award dan Trofi pertama dalam Shaklee!

Alhamdulillah....selesai semua....
Shaklee National Conference 2013/14 yang lepas membawa seribu kenangan buat kami....

Walaupun satu je award yang saya terima kali ni, yang penting hadir dan lihat sendiri kejayaan orang lain yang amat luarbiasa telah memberi semangat pada saya...

InshaAllah, akan terus melangkah!
Perjalanan masih jauh...

Ada sesiapa nak bersama2 saya mendaki gunung shaklee?
Hubungi saya segera...saya bimbing dan bantu anda, inshaAllah...jarak bukan penghalang, okay...! Sebab selama ni pun segalanya di hujung jari...coaching dari jauh...

Saya di kuantan, anak-anak shaklee ada yang di KL, kedah, Sabah dan hampir seluruh Malaysia...!

#sayajual #shaklee
Wardah ( ID : 927624)
Sms/whatsapp : 019-9887126
Http://wardazri.blogspot.com

Kat bawah ni boleh tengok gambar award yang saya dapat serta segala free gift yang shaklee bagi...alhamdulillah...
Bukan tu saja, dapat free admission ke SUNWAY LAGOON dan meal allowance rm50 setiap hari...syukur...banyak surprise dari shaklee!

Tahun depan pulak kita cuba dapatkan lebih banyak lagi tiket free...inshaAllah

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts