My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Thursday, June 5, 2014

Batrisya tukar tadika VS ibu dapat award shaklee!

Alhamdulillah...dah jun...

Bulan ni promosi vitamin E shaklee ye..promosi macam mana tu?! Okeh boleh contact saya ye...hihi

Berbalik pada topik..
Secara rasminya, bulan 6 ni batrisya tukar sekolah...dari tadika little caliphs ke tadika hidayah kat bandar Damansara...

Kenapa?
Batrisya umpama makan tak selera, tido tak lena bila pindah tempat baru..heheh..over...
Dia kurang happy kat situ...jadi kami decide nak tukar balik ke tempat di mana dia membesar dan dijaga...hari2 duk tanya bila nak pegi kat tempat lama dia...hmmmm
Terpaksalah, demi kebahagiaannya..hihi

Okaylah...minggu ni kami akan ke KL...ibu akan naik stage amik award shaklee tahun ni...di Shaklee National Conference 2013/14 yang akan diadakan pada 7-9 jun... di Sunway Resort Convention Center.
Tak sangka boleh sampai ke tahap ini...syukur!

Apa pun, bisnes shaklee masih berjalan seperti biasa..penghantaran akan dibuat semula bermula 10 jun ye :D

*silakan layan gambar2 batrisya ni...
Lokasi : megamall kuantan, tingkat atas sekali..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts