My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Tuesday, June 24, 2014

HB rendah ketika mengandung memang berisiko kepada bayi & ibu


Risau HB anda terlalu rendah ketika hamil?
Nak perbaiki dan naikkan HB anda semula?
Risau tak dapat lakukan ibadah puasa dengan sempurna?
Tak bertenaga & selalu lemah?

Haisshh... Bukan saja untuk ibu mengandung ye...sesiapa saja yang ada masalah HB rendah boleh cuba ambil shaklee sama ada semasa berpuasa atau pun tidak.

So di sini antara vitamin shaklee yang saya cadangkan untuk mereka yang selalu keletihan dan HB yang rendah adalah ESP SHAKLEE, VITALEA & VITAMIN C 500mg.

Jom lihat kelebihan vitalea, ESP dan vitamin C shaklee;

❤️ VITALEA - pemberi tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental. Mengandungi iron yang penting untuk membawa oksigen secukupnya ke dalam sel darah.

❤️ VITAMIN C - membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang lebih baik, membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman serta kukuhkan sistem imun.

❤️ ESP - membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, insomnia dan tekanan.

InshaAllah, anda akan lebih bertenaga dan yang pastinya sihat setelah mengamalkan shaklee.

Sebarang pertanyaan?

#shaklee #sayajual #codkuantan
Wardah | id:927624
Sms/whatsapp: 019-9887126 

*COD area Kuantan.... COD indera mahkota, gebeng, balok, beserah dan sekitar berdekatan serta penghantaran ke seluruh Malaysia!

*jom join keahlian shaklee, hanya rm75 bagi semenanjung dan rm85 bagi sabah/sarawak dan nikmati harga ahli shaklee seumur hidup!

*bagaimana nak dapat keahlian FREE?
Beli sebarang produk shaklee sejumlah rm650 ke atas (200uv) dan seterusnya anda layak menikmati bonus shaklee pertama anda di bulan berikutnya!


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts