My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Monday, June 16, 2014

Nutriwhite shaklee...kecilkan pori muka dan cerahkan kulit

Salam....

Akhirnya berpeluang jugak mencuba sendiri pencuci muka nutriwhite ni...

Kebetulan yang biasa pakai tu dah abis, terus ku order cepat2...free je nih...eh macam mana pulak free? Yelah, saya beli barang shaklee hanya dengan guna duit bonus shaklee bagi tu je...hehe...bestkan...sambil bisnes, kumpul point then dapat bonus...

Alhamdulillah, serasi dengan kulit...rasa liang pori kat muka ni mengecil skit...kesan hitam jerawat pun makin pudar...

Tiubnya pon boleh tahan gemuk....tiada bau, guna sikit pon dah cukup...baru tau kenapa orang cakap boleh guna dekat setahun! Masa nak beli je rasa mahal, tapi berbaloi dan jimat sebenarnya.....

Ada nak cuba?

#sayajual #shaklee
Wardah ( ID : 927624)
Sms/whatsapp : 019-9887126

*COD area Kuantan.... COD indera mahkota, gebeng, balok, beserah dan sekitar berdekatan dan penghantaran ke seluruh Malaysia!

*jom join keahlian shaklee, hanya rm75 bagi semenanjung dan rm85 bagi sabah/sarawak dan nikmati harga ahli shaklee seumur hidup!

*bagaimana nak dapat keahlian FREE?
Beli sebarang produk shaklee sejumlah rm650 ke atas (200uv) dan seterusnya anda layak menikmati bonis shaklee pertama anda di bulan berikutnya!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts