My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Wednesday, June 25, 2014

Set Mighty 3 Gems : persediaan di bulan Ramadhan :)

Salam...
Macam mana persiapan puasa ramadhan anda?

Kalau saya sendiri pun agak gelisah bila puasa menjelang...bukan apa, saya juga ada masalah migrain dan ketidakselesaan perut bila berpuasa. Mudah masuk angin dan diserang sakit kepala...

Tapi alhamdulillah, sejak amalkan shaklee semasa Ramadhan tahun lepas 2013, semuanya dah berkurang. Tak rasa kering tekak dan tenaga seperti masa tak berpuasa....syukur...
Masa tu saya ambil set mighty 3 gem yang ada ESP, MEALSHAKES & PERFORMANCE DRINK.









InshaAllah tahun ni ada tambahan beberapa vitamin lain sepanjang ramadhan ni iaitu Vitalea, vitamin C dan COQHealth...

Yang ada bajet lebih boleh tambah vivix ye...

Ini antara panduan pemakanan shaklee ketika Ramadhan yang dapat saya kongsikan...

Jadi sekiranya,
❤️ anda nak kekal bertenaga
❤️ sihat sepanjang berpuasa
❤️ ibu hamil dan menyusu yang ingin berpuasa dengan sempurna

Jom cuba shaklee!!!

#shaklee #sayajual #codkuantan
Wardah | id:927624
Sms/whatsapp: 019-9887126 

*COD area Kuantan.... COD indera mahkota, gebeng, balok, beserah dan sekitar berdekatan serta penghantaran ke seluruh Malaysia!

*jom join keahlian shaklee, hanya rm75 bagi semenanjung dan rm85 bagi sabah/sarawak dan nikmati harga ahli shaklee seumur hidup!

*bagaimana nak dapat keahlian FREE?
Beli sebarang produk shaklee sejumlah rm650 ke atas (200uv) dan seterusnya anda layak menikmati bonus shaklee pertama anda di bulan berikutnya!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts