My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Wednesday, July 2, 2014

Harga produk shaklee naik?



Adakah harga produk shaklee akan naik?

Hmm... Setakat saya berbisnes shaklee ni, tak pernah naik harga.. Tapi harga diturunkan adalah... 😄😄😄

InshaAllah, untuk pelanggan saya akan sentiasa tawaran hebat...

Kalau rasa nak kumpul point dan dapat BONUS, better anda register keahlian shaklee je... Alang2 membeli, dapat jugak duit kan...

Ada tu tak sengaja terkumpul order dari kawan2 dan akhirnya terpaksa dapat bonus.. Hihi...rezeki kan...

Tapi jangan salah anggap, bila dah join, akan dipaksa buat bisnes pulak.. Oh tidak, terpulang pada anda semua... Untuk nak makan sendiri or nak try jual.
Tapi kalu nak bisnes, jangan risau, kami guide hingga anda berjaya... Semua atas usaha dan kehendak masing2...

Setakat ni Alhamdulillah, syukur dipertemukan dengan shaklee ..ia dah banyak mengubah hidup saya dan keluarga... Banyak impian akan dilaksanakan dalam masa terdekat...

Opps lupa... SELAMAT BERPUASA kepada yang beragama Islam....

Untuk sebarang pertanyaan:

#shaklee #sayajual 
Wardah | id:927624
Email : wardah.rosa@gmail.com
Sms/whatsapp: 019-9887126 

*COD area Kuantan.... COD indera mahkota, gebeng, balok, beserah dan sekitar berdekatan serta penghantaran ke seluruh Malaysia!

*jom join keahlian shaklee, hanya rm75 bagi semenanjung dan rm85 bagi sabah/sarawak dan nikmati harga ahli shaklee seumur hidup!

*bagaimana nak dapat keahlian FREE?
Beli sebarang produk shaklee sejumlah rm650 ke atas (200uv) dan seterusnya anda layak menikmati bonus shaklee pertama anda di bulan berikutnya!

Bulan JULAI, promosi buy 6 free 1 - VIVIX SHAKLEE...

Nak beli 1 je pon boleh...
Harga memang menawan hati...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts