My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Wednesday, July 9, 2014

Testimoni SET BERPANTANG PREMIUM SHAKLEE atau SET BERSALIN SHAKLEE

Salam ...
Hari ni nak share testimoni set bersalin atau set berpantang shaklee dari seorang ibu :)

Jom kita baca apa kata dia tentang set bersalin shaklee ni..

"In overall, memang saya rasa lebih bertenaga bila makan vitamin ni. Walaupun bf Aimi setiap sejam sekali, waktu malam berjaga lagi, badan saya masih lagi rasa segar. Dari segi luka jahitan pulak, saya rasa biase je. Takdelah nak kata luka jahitan cepat pulih sebab makan vitamin, sebab banyak juga yang saya kene jahit. Rambut pulak takde gugur sebab saya makan vitamin zinc.

Sejak minum ESP, susu saya memang jadi pekat. Itu memang saya notice lah. Tapi takde pulak sampai susu jadi banyak berbotol-botol. Biasa-biasa je. Tapi yang tak disangka, parut-parut bekas jerawat kat muka ni makin pudar. Itu saya sendiri yang perasanlah. Hahaha... Sekarang ni, saya minum ESP dah masuk bekas yang ketiga. Yang paling best, saya tengok stretch marks kat perut, peha dan pinggang saya dah semakin pudar. Suka sangat!!!

Yang ostematrix pulak, bila saya makan sebelum tidur, esok paginya dalam pukul 8 - 9 pagi tu, konfem pergi membuang punya. Pastu tak payah teran-teran, memang akan keluar sendiri. Jadi takde masalah takut jahitan terbuka. Tapinya, saya tetap mengalami masalah sembelit. Sebab saya makan ostematrix tu on off. Kejap makan kejap tak makan. Kadang-kadang terlupa. 

Secara keseluruhannya, saya memang berpuas hati sangat dengan set berpantang Shaklee. Oleh sebab itulah saya teruskan lagi pengambilannya sehingga kini. :)

Credit to Pn. Uni 

Untuk lain2 tentang set berpantang shaklee ni boleh klik link di bawah:


Nak tahu harga? Atau info lain?

#shaklee #sayajual 
Wardah | id:927624
Email : wardah.rosa@gmail.com
Sms/whatsapp: 019-9887126 

*COD area Kuantan.... COD indera mahkota, gebeng, balok, beserah dan sekitar berdekatan serta penghantaran ke seluruh Malaysia!

*jom join keahlian shaklee, hanya rm75 bagi semenanjung dan rm85 bagi sabah/sarawak dan nikmati harga ahli shaklee seumur hidup!

*bagaimana nak dapat keahlian FREE?
Beli sebarang produk shaklee sejumlah rm650 ke atas (200uv) dan seterusnya anda layak menikmati bonus shaklee pertama anda di bulan berikutnya!


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts