My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Tuesday, July 15, 2014

Testimoni shaklee untuk HB low semasa hamil

Salam dan selamat sejahtera kepada yang sudi melawat blog tak seberapa ini.

Saya cuma nak share beberapa testimoni shaklee untuk masalah HB low atau HB rendah ketika hamil.
Jangan main2 ye, ia boleh mengundang maut pada bayi dalam kandungan anda akibat kegagalan darah membawa oksigen yang cukup kepada bayi anda. Jom cegah sebelum parah !

Testimoni shaklee untuk HB low #1:

Rata2 mereka ni amalkan vitalea dan vitamin C shaklee.
Ada yang dari Hb 8 naik ke Hb 12.
Ada yang dari Hb 8-9 naik ke Hb 11.

Ada jugak cakap bila makan vitamin klinik bagi, tak de perubahan...hmm yang ni saya tak mahu komen. Hehe


Testimoni shaklee untuk HB low #2:

Ni adalah kawan saya , selepas amalkan vitalea atau lebih tepat lagi SET MENGANDUNG atau SET KEHAMILAN SHAKLEE , HB mencanak naik sekitar 14. Hmm tinggi kan?!


Jadi, kepada yang berminat nak cuba, nak ikhtiar naikkan semula Hb, apa salahnya anda cuba Vitalea dan Vit C shaklee.
Lagi bagus jika ambil terus SET KEHAMILAN SHAKLEE yang terdiri dari:

ESP
VITALEA
B COMPLEX
VITAMIN C 500mg
OSTEMATRIX
OMEGAGUARD

Boleh juga pilih ikut bajet anda.
Tentang harga set bajet naikkan Hb shaklee or set kehamilan shaklee ni, jangan risau... Boleh dirundingkan!

Testimoni lain shaklee untuk HB low:

Sebarang pertanyaan;

#shaklee #sayajual 
Wardah | id:927624
Email : wardah.rosa@gmail.com
Sms/whatsapp: 019-9887126 

*COD area Kuantan.... COD indera mahkota, gebeng, balok, beserah dan sekitar berdekatan serta penghantaran ke seluruh Malaysia!

*jom join keahlian shaklee, hanya rm75 bagi semenanjung dan rm85 bagi sabah/sarawak dan nikmati harga ahli shaklee seumur hidup!

*bagaimana nak dapat keahlian FREE?
Beli sebarang produk shaklee sejumlah rm650 ke atas (200uv) dan seterusnya anda layak menikmati bonus shaklee pertama anda di bulan berikutnya!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts