My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Wednesday, August 6, 2014

Flyers shaklee vs promosi GLA complex 2014!

Salam semua!

Lama tak tulis pasal shaklee...
Ni dia...flyers shaklee yang baru pun dah sampai!
Khas untuk pelanggan WARDAZRI VITASHOPPE semua :)

Jangan lupa dapatkan harga gla complex yang terbaik pada bulan ini sahaja sempena promosi buy 6 free 1 nih...
Beli 1 botol gla biasa harganya rm91.25, bulan ni? Harga GLA complex adalah lebih JIMAT ye...nak tau berapa? Sila whatsapp segera ye uolls sebelum 31 ogos 2014 ;)



Kami juga menyediakan cadangan set premium dan juga set bajet shaklee bagi yang berikut:

❤️ SET KEHAMILAN
❤️ SET BERSALIN/PANTANG
❤️ SET PENYUSUAN
❤️ SET KESUBURAN SUAMI & ISTERI
❤️ SET SLIMMING
❤️ SET TAMBAH BERAT BADAN
❤️ SET KANAK-KANAK SIHAT & BIJAK
❤️ SET KECANTIKAN KULIT
❤️ SET PENJAGAAN KULIT
❤️ SET SENDI & TULANG
❤️ SET BUASIR
❤️ SET DARAH TINGGI
❤️ SET KOLESTEROL TINGGI
❤️ SET KENCING MANIS

dan banyak lagi....yang pasti...
SELAMAT
SEMULAJADI
BERKESAN

Oh ya..memandangkan bulan ini ada PROMOSI buy 6 free 1 bagi GLA COMPLEX, maka bulan ini juga lah anda boleh dapatkan cadangan set berikut pada harga tawaran hebat:

❤️ SET KESUBURAN SHAKLEE SUAMI ISTERI
❤️ SET CYST/FIBROID/PCOS/ENDOMETRIOSIS
❤️ SET SENGGUGUT
❤️ SET KULIT JERAWAT SHAKLEE
❤️ SET KEWANITAAN (period bermasalah atau tak teratur)

#shaklee #sayajual #codkuantan
Wardah | id:927624
Sms/whatsapp: 019-9887126 

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts