My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Saturday, September 6, 2014

Batrisya & sepupu tengok gajah kat Kuala Gandah, Lanchang

Alhamdulillah...

Ni kisah cuti merdeka yang lepas...baru terhegeh-hegeh nak update dalam blog..

Pergi 1 september...
Lokasi: Pusat Konservasi Gajah, Kuala Gandah, Lanchang, Pahang

Ingatkan takde la ramai sangat manusia yang pergi....tapi rupanya ramai juga yang datang melancong..pelbagai bangsa ada..

Kami sampai dari Jengka ke situ dalam pukul 12 tengahari kalau tak silap..tapi waktu tu dia bagi tengok anak gajah je..
Mak bapak nenek gajah semua dalam kul 2 pm baru bukak...
So kalau nak pergi sana tu, elok le datang petang sikit, baru lah ada aktiviti sikit..

Makanya aktiviti kami cuma bagi makan anak gajah dengan tebu..
Ada anak gajah yang kudung sekor..
Ada juga yang rasanya agak muda lagi, baru lahir...nak pegang tebu dengan belalai pon tak pandai lagi ye...kesian sangat...lapar la dia...

Okay sebelum melalut lagi, jom layan gambar Batrisya dengan sepupu dia bagi makan gajah kat Pusat Konservasi Gajah Kuala Gandah ni....






Ni rupa masing2 masa on the way balik rumah... Penat yer semua....huhu

2 comments:

Fazira Aziz said...

jalan2 malam2 terjah blog anak.

meh terjah balik
www.momsmilkyway.com

siti hazreen said...

saya pernah pergi tempat ni, best sangat ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts