My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Monday, September 8, 2014

Dapatkan krim serbaguna HERBAL-BLEND sebelum habis stok!!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera....

Krim herbal blend shaklee ni macam chipsmore jugak... Sekejapan je ada dalam pasaran Malaysia...kadang2 tak sampai 2 hari shaklee umumkan stok available, dah pon SOLD OUT...

Nak ada balik tak taula bila pulak kan.


Herbal Blend® Multi-Purpose Cream

  • Krim yang melegakan dan diuji secara klinikal ini berkesan untuk melembutkan kulit anda, termasuk kulit yang kasar dan keras pada lutut, siku dan kaki
  • Dengan kesejukan mentol dan tidak melekit
  • Dirumus daripada ekstrak tulen herba semula jadi yang sungguh menyegarkan termasuk sej, horse chestnut, yarrow dan rosemary
Sumber: http://www.shaklee.com.my




Apa yang orang tergilakan sangat dengan krim multipurpose ni ye?

Hahhh... Dah nama pun ada "multipurpose" , maksudnya serbaguna...jadi krim ni banyak la kegunaannya...

Antaranya...

*Melembutkan mana2 bahagian kulit yang kasar terutama pada tumit pecah
*Menghilangkan parut chicken pox dan campak terutamanya pada kanak2 dan juga bayi.
*Boleh juga disapu untuk memberi kelegaan semasa demam
*Menghilangkan ruam pada bayi
*Boleh juga digunakan sebagai losyen harian.
*Menyelesaikan masalah kulit gatal.

Adoiii....rugi la kalau tak simpan stok satu tiub kat rumah kita.

Kalu berminat..

#shaklee #sayajual 
Wardah | id:927624
Email : wardah.rosa@gmail.com
Sms/whatsapp: 019-9887126 

*COD area Kuantan.... COD indera mahkota, gebeng, balok, beserah dan sekitar berdekatan serta penghantaran ke seluruh Malaysia!

*jom join keahlian shaklee, hanya rm75 bagi semenanjung dan rm85 bagi sabah/sarawak dan nikmati harga ahli shaklee seumur hidup!

*bagaimana nak dapat keahlian FREE?
Beli sebarang produk shaklee sejumlah rm650 ke atas (200uv) dan seterusnya anda layak menikmati bonus shaklee pertama anda di bulan berikutnya!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts