My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Tuesday, September 30, 2014

Promosi September | Betapa menjunam harga MEALSHAKES RMXx dan hargaCOLLAGEN POWDER RM 2xx !

**STICKY MODE**
PROMOSI SEPTEMBER SHAKLEE

Promosi SEPTEMBER shaklee kini kembali...

Maaf lambat update..

Tapi shaklee bagi kejutan untuk bulan ini..

DOUBLE PROMOTION !!!

Shaklee bagi:-

Promosi beli 3 percuma 1 Mealshakes

Dan...

Promosi beli 6 percuma 1 shaklee Collagen Powder.

gempak kan??!!

Bagi collagen, pembelian 1 set ni anda layak dapat FREE MEMBERSHIP, FREE POSTAGE dan of course bayar dengan HARGA AHLI je lah bila dah join keahlian! bukan itu saja, anda juga bakal dapat BONUS shaklee bulan depannya!

Harga 1 tin mealshakes biasanya rm113. Untuk bulan ini sahaja, harganya hanya 2 angka saja, Rm Xx saje..

Manakala...

Harga 1 kotak collagen powder pula biasanya rm298... Ade 15 sachet untuk 1 kotak. Harga collagen bulan ni jatuh berpuluh2 ringgit tau... Rm 2xx sahaja!




MEAL SHAKES SHAKLEE
Hidangan lazat, berkhasiat dan mudah disediakan yang pasti digemari oleh seisi keluarga:
  • Sarapan segera penuh berkhasiat
  • Sajian yang lazat, murah dan cepat disediakan
  • Makanan segera untuk dinikmati oleh semua
  • Snek yang sungguh sedap dan boleh diambil pada bila-bila masa
  • Sajian ideal yang rendah kolesterol, lemak dan natrium
Shaklee Meal Shake merupakan sumber protein yang lengkap dengan penambahan vitamin dan mineral. Ia membekalkan sembilan asid amino dalam nisbah yang seimbang untuk kesejahteraan tubuh anda dan amat diperlukan dala
Di samping itu, Meal Shakes Shaklee juga mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein, termasuk asid amino perlu dan tidak perlu.

SHAKLEE COLLAGEN POWDER

Untuk kulit yang tampil lebih muda dan lebih sihat:


Shaklee Collagen Powder ialah suplemen kolagen tercanggih yang mengandungi 4,000mg ekstrak Kolagen RSS (Red Snapper Scale) proprietari yang tulen dan berkualiti tinggi daripada sisik ikan merah. Kolagen Shaklee mempunyai molekul yang amat ringan, lebih kurang 1,000 Dalton*, menyebabkannya mudah diserap oleh tubuh bagi merangsang sintesis kolagen pada lapisan dermis.
Bagi meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyerlahkan kecantikan dalaman anda, produk kolagen kami dirumus dengan tujuh bahan utama termasuk ekstrak biji Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerang-kerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B.
Shaklee Collagen Powder mudah larut dan boleh dicampurkan ke dalam makanan dan minuman kegemaran anda. Setiap sajian dibungkus dalam paket berasingan untuk pengambilan pada bila-bila masa dan di mana sahaja.
* Berat molekul kolagen diukur dalam Dalton.

Sumber : www.shaklee.com.my

Ok lah...sebarang pertanyaan terutama sekali tentang harga promosi mealshake dan harga promosi shaklee collagen powder ni,

#shaklee #sayajual 
Wardah | id:927624
Email : wardah.rosa@gmail.com
Sms/whatsapp: 019-9887126 

*COD area Kuantan.... COD indera mahkota, gebeng, balok, beserah dan sekitar berdekatan serta penghantaran ke seluruh Malaysia!

*jom join keahlian shaklee, hanya rm75 bagi semenanjung dan rm85 bagi sabah/sarawak dan nikmati harga ahli shaklee seumur hidup!

*bagaimana nak dapat keahlian FREE?
Beli sebarang produk shaklee sejumlah rm650 ke atas (200uv) dan seterusnya anda layak menikmati bonus shaklee pertama anda di bulan berikutnya!

1 comment:

Azyyati Liah said...

Salam Wardah,

Azy blogwalking ni. Done follow wardah #645

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts