My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Wednesday, September 10, 2014

Testimoni GLA | Betulkan kitaran haid, sakit senggugut hilang, CYST mengecut, ada yang hamil & pelbagai side effect dirasai!


Testimoni Gla Complex shaklee untuk masalah CYST, senggugut, sakit kepala ketika haid, kitaran haid yang tak teratur & sukar untuk hamil.








Tu dia.... Antara kata2 mereka yang sangat gembira dengan GLA COMPLEX!


Ada yang period pain hilang...
Ada yang CYST mengecil dan mengecut!
Ada yang dah hilang sakit kepala..
Ada yang period dah NORMAL semula..
Ada yang KULIT jadi moist atau lebih lembap!
Ada yang ter MENGANDUNG!

Macam2 la kesan sampingan GLA ni...


Mengandungi Minyak Borej, Minyak Bunga Matahari dan Vitamin E.


GLA Complex Shaklee menggabungkan khasiat minyak borej, yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linoleik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E.

Ia mencergaskan tubuh dan membantu anda berasa lebih selesa semasa haid: Asid gamma linolenik telah lama digunakan secara tradisional untuk melegakan kesakitan semasa haid, sakit kepala, menormalkan semula kitaran haid dan melegakan simptom-simptom menopaus.*


Sekiranya anda berminat nak cuba gla complex ni, jangan segan silu sms atau whatsapp saya dengan segera ye...

Harga sebotol gla rm91.25 tapi masih boleh dirunding lagi ;)

Wardah | 019-9887126

Wardah.rosa@gmail.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts