My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Monday, September 22, 2014

Testimoni Vivix | Antara produk shaklee untuk hilangkan JERAGAT!

Salam semua...

Lama betul nak cari mood untuk update blog tercinta nih...

Ni dia ....
Testimoni vivix lagi...

Jeragat pun mulai hilang
Badan dah tak penat
Sakit lutut pun kurang



Nak pudarkan atau hilangkan jeragat, selain collagen powder shaklee, boleh jugak try ambil vivix...

Lagi senang makan vivix, tak perlu nak bancuh dalam air macam collagen tuh... (Actually collagen pun boleh dimakan begitu saja)

Sesiapa yang berminat nak cuba vivix pada harga yang menarik,

Sms/whatsapp/telegram saya di 019-9887126 ye....

InshaAllah akan dilayan segera...

Kalau beli 2 botol vivix, terus dapat FREE keahlian. Tak payah bayar lagi rm65 dah...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts