My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Wednesday, September 10, 2014

Testimoni VIVIX: Lagi mereka yang BERHENTI ROKOK ! Rokok rasa PAHIT bagaikan HEMPEDU!

Lagi khas buat PEROKOK TEGAR !!!

atau...buat isteri, anak atau sesiapa sahaja yang nak hadiahkan VIVIX buat yang tersayang....demi membantu mereka kurangkan ketagihan merokok...

supaya mereka mengubah gaya hidup pada yang LEBIH SIHAT! Jom dapatkan VIVIX dengan segera...


jom lihat dulu testimoni di bawah:

Testimoni berhenti merokok #1:
maknya perokok tegar...selepas amalkan VIVIX, maknya tetiba rasa ROKOK tu PAHIT macam hempedu! selepas itu tak sentuh langsung dah rokok! Amazing....


Testimoni berhenti merokok #2:

Vivix dihadiahkan oleh isterinya untuk tingkatkan kesihatan diri pada awalnya...dan dia tak plan pon untuk berhenti merokok... selepas amalkan vivix, beliau rasa rokok tu lain macam, tak sedap dan pahit...rasa nak muntah bila merokok..dan....Akhirnya encik ni sendiri berhenti merokok! alhamdulillah......




Maka apa lagi? jom ikhtiar dengan VIVIX SHAKLEE...

Nak senang, dapatkan 2 botol VIVIX terus untuk layak mendapat FREE MEMBERSHIP SHAKLEE beserta CASH BONUS dari SHAKLEE....dan tentunya HARGA AHLI...

#shaklee #sayajual 
Wardah | id:927624
Email : wardah.rosa@gmail.com
Sms/whatsapp: 019-9887126 

*COD area Kuantan.... COD indera mahkota, gebeng, balok, beserah dan sekitar berdekatan serta penghantaran ke seluruh Malaysia!

*jom join keahlian shaklee, hanya rm75 bagi semenanjung dan rm85 bagi sabah/sarawak dan nikmati harga ahli shaklee seumur hidup!

*bagaimana nak dapat keahlian FREE?
Beli sebarang produk shaklee sejumlah rm650 ke atas (200uv) dan seterusnya anda layak menikmati bonus shaklee pertama anda di bulan berikutnya!

1 comment:

jamian sarif said...

dah lama tak hisap rokok..alhamdulillah berjaya jua akhirnya...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts