My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Thursday, October 2, 2014

Atasi masalah kulit SUNBURN dengan masker vitamin E!



Salam....kisah aktiviti minggu lepas nih...
Ibu dan batrisya pergi mandi manda kat swimming pool De Rhu Beach Resort, Kuantan....

Bayaran:
Dewasa rm10
Kanak-kanak rm7

Waktu operasi:
Pukul 8 pagi dah bukak ye sampai petang...tak perasan lak sampai pukul berapa...

Hmm...jika anda berkunjung ke kuantab, Pahang ni, setakat nak berenang2 , bawak anak bersuka ria, selain dari ke Gambang water park tu, boleh lah datang ke kolam renang kat De Rhu ni...dekat dengan Balok.... Berbaloi sangat sebab kolam nya sangat luas...

Akibat keseronokan kami berdua berpindah randah dari satu kolam ke kolam yang lain, tak sedar dah 2 jam kut main air...sampai dalam lebih kurang kul 9 atau kul 10 am masa tu...kul 12 tengahari berhenti.... Cuaca masa tu panas, rupanya kami berdua dah kena SUNBURN....

Sebelum ni takde tepek apa2 pun kat muka ...dah start menggelupas...tapi semalam gatal pulak nak letak masker vitamin E shaklee.. Alhamdulillah pagi ni rasa lembut sikit muka dan bersih sikit...kulit pon dah tak gelupas sangat..rasa lembap skit kulit ni...hehehe
Maaf, takde pulak gambar...

Tapi ni gambar contoh kat bawah ni adalah dari kawan saya ye... Selepas dicuci masker tu, makin bersih muka...

Nanti muka ku dah ade perubahan selepas menepek vitamin E ni, akan diumumkan pada anda semua ...heheh


***Notes from Wardazri VitaShoppe

*SHAKLEE COD area Kuantan.... COD indera mahkota, gebeng, balok, beserah dan sekitar berdekatan serta penghantaran ke seluruh Malaysia!

*jom join keahlian shaklee, hanya rm75 bagi semenanjung dan rm85 bagi sabah/sarawak dan nikmati harga ahli shaklee seumur hidup!

*bagaimana nak dapat keahlian FREE?
Beli sebarang produk shaklee sejumlah rm650 ke atas (200uv) dan seterusnya anda layak menikmati bonus shaklee pertama anda di bulan berikutnya!

Wardah | id:927624
Sms/whatsapp: 019-9887126 



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts