My Beloved Followers

Welcome to Wardazri VitaShoppe !

COD shaklee area: Indera Mahkota, Bandar Damansara, Balok, Beserah, Gebeng, Sg.Isap, KUANTAN and delivery throughout Malaysia (including SABAH & SARAWAK) !!!

Sms/whatsapp : 019-9887126 (Pn. Wardah)
Email : wardah.rosa@gmail.com

Friday, October 31, 2014

Harga murah dan promosi ESP & MEALSHAKES pasti jadi pilihan!
PERHATIAN !!!
PERHATIAN !!!
PERHATIAN !!!

Sekali lagi nak bagi tahu tentang promosi yang berjalan sepanjang OKTOBER ni...

Iaitu apabila anda beli 6 tong ESP SHAKLEE, anda akan dapat:

❤️ PERCUMA 1 tong ESP (bernilai Rm150)
❤️ PERCUMA keahlian Shaklee ( jimat Rm 65)
❤️ Layak menerima BONUS TUNAI sebanyak Rm 30 ++

harga istimewa juga untuk 1 tong ESP khas buat anda semua...beli lebih lagi JIMAT!!!


TAHUKAH ANDA ?

Shaklee adalah syarikat pertama yang mewujudkan suplemen protein berasaskan kacang soya. Sebenarnya, pengasingan soya pertama yang pernah dihasilkan adalah dicipta oleh Dr. Forest C. Shaklee pada tahun 1970an. Selang beberapa tahun kemudian, beberapa ujian klinikal telah membuktikan apa yang ditemui oleh Dr. Shaklee sebelumnya iaitu protein soya merupakan sebuah blok binaan utama bagi membina kesihatan jangka panjang.

SHAKLEE ENERGIZING SOY PROTEIN

Ini adalah makanan utama dalam program Shaklee. Amat penting dalam diet harian kita. Ia merupakan minuman berkhasiat, sumber lengkap protein secara biologi yang bermutu paling tinggi yang dihasilkan dari kacang soya. Ia memberi tenaga yang berpanjangan dan membaikpulih sel-sel dan tisu-tisu yang rosak.

Soy Protein Shaklee mengandungi 14 gram protein soya semulajadi yang baik pada setiap hidangan. Diproses dengan air (bukan dengan bahan kimia) bagi mengekalkan sumber semula jadi isoflavones seperti genistein dan daidzein.

Soy Protein tidak mengandungi kolesterol dan laktosa. Ia mengandungi semua asid-asid amino yang diperlukan oleh tubuh anda bagi mengekal tisu-tisu yang sihat, termasuk 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh dengan sendirinya. Produk Protein Soya ini adalah sumber-sumber kalsium dan zat besi yang baik. Selain itu ia tidak mengandungi perisa tiruan, pemanis, pewarna dan bahan pengawet.


Oh yaaa...selain ESP, MEALSHAKES juga ada promosi lagi tau!!! 

Beli 3 percuma pulak 1 tin MEALSHAKES.. Sambil itu bagi setiap pembelian...anda juga turut menderma!

Jangan lepaskan peluang ini... 
Anda mungkin boleh dapat harga rendah dan murah bagi ESP dan MEALSHAKE dengan orang lain tapi pastikan anda mendapat KONSULTASI PERCUMA sepanjang hayat dari ejen shaklee yang menjual kepada anda ...

Sebarang pertanyaan, sila nyatakan juga lokasi anda, dan sms/whatsapp/telegram ke :

Pn. Wardah | 019-9887126
Shaklee Independent Distributor 

**Love note from Wardazri VitaShoppe

*SHAKLEE COD area Kuantan.... COD indera mahkota, gebeng, balok, beserah dan sekitar berdekatan serta penghantaran ke seluruh Malaysia!

*jom join keahlian shaklee, hanya rm75 bagi semenanjung dan rm85 bagi sabah/sarawak dan nikmati harga ahli shaklee seumur hidup!

*bagaimana nak dapat keahlian FREE?
Beli sebarang produk shaklee sejumlah rm650 ke atas (200uv) dan seterusnya anda layak menikmati bonus shaklee pertama anda di bulan berikutnya!No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My Life, My Diary

Popular Posts